Betrouwbaar en snel

Uitgebreid assortiment en je bestelling snel in huis!

goede prijs / kwaliteit maar communicatie kan beter

De bestelling en betaling met een creditcard van de spullen verliep niet soepel. Dat had tot gevolg dat ik meerdere 'aanmaningen' kreeg om de betaling alsnog te doen terwijl ik in mijn betaalgeschiedenis van de bank kon zien dat Ventilatieland betaald was. Via een email hiervan melding gemaakt maar het duurde ruim twee dagen alvorens ik antwoord kreeg en dus onzeker was of de bestelling gedaan was. Dit duurde in mijn ogen veel te lang.

Vlot en goed

voldoende detail op de site om goed te kunnen kiezen, vlotte levering

Prima product voor prima prijs

Duidelijke website waardoor ik snel mijn gewenste product kon vinden. Ook levering volgde snel

Prettige site, ruime keuze en goede prijzen

Goed, alleen online voorraad klopte niet waardoor langere levertijd.

Meer dan 1 zin is niet nodig voor mij.

Top product, snel geleverd

Overzichtelijke website. Product voldoet aan de verwachtingen: mooi, makkelijk te installeren, stil, ventileert goed!

Prima selectie in artikelen tegen een concurrerende prijs.

Ventilatieland heeft regelmatig aanbiedingen waardoor artikelen lager in prijs uitvallen dan bij concurrenten. Service en afhandeling is prima en als producten in voorraad zijn worden ze snel geleverd.

prima filter

snelle levering goede prijs

Altijd goed!

Meerdere bestellingen gedaan en ben altijd zeer tevreden.

Bestelling continu vertraagd en late communicatie

Onze bestelling kwam veel te laat en dit werd telkens een dag van te voren gecommuniceerd. Als excuses krijgen we dan korting op de volgende bestelling. Daar hebben we niks aan. Beter als er korting werd gegeven op de huidige bestelling, want wij gaan voortaan ergens anders.

Zeer goed.

Gemakkelijk te bestellen, zeer snel geleverd in goede verpakking.

Alweer netjes geholpen bij retourneren!

Fijne club !

Zoals het hoort te zijn

Duidelijk op de site En snelle levering Top

Mooi en goed product

Reeds omschreven

lang moeten wachten op levering

Op de site wordt een snelle levering beloofd. Vlak voor de levering kreeg bericht dat het enkele dagen later werd. Dus ik kon mijn wtw-installatie dagenlang niet gebruiken.

Product redelijk, service slecht

In september 2 CO2 meters gekocht (1 is er helaas inmiddels al kapot). De software om de data uit te lezen werkt niet. Meerdere keren contact gezocht om dit op te lossen en evenzoveel keer kreeg ik als antwoord dat de vraag bij collega's was neergelegd. Nooit een echte reactie gehad mbt het probleem. Op de website wordt een aantal keer lovend gesproken over de service ('Service is ons uitgangspunt'), maar daar moet wel wat aan verbeterd worden. Jammer!

Super bedrijf snel geregeld top !!!!

Bestelling gedaan, volgende morgen afhalen super geregeld

Snel en simpel

Overzichtelijke website. Benodigde product was namelijk te vinden. Perfect verpakt en zeer snelle levering

Nooit geen probleemen, mooie webwinkel

Afstandbediening snel geleverd

Met leuke korting afstandsbediening voor ventilatiesysteem kunnen bestellen. Goed en snel geleverd.

redelijk

redelijk. maar levertijden lopen op en bij bestelling geven wij een bepaald mobile nummer op om te bellen en dan gaan jullie toch mij hier over proberen te bellen.

Duidelijke website - goede prijs

Zocht een simpele afzuiger voor in de wc, veel keuze en ook een goedkoop model snel en netjes bezorgd. enige puntje van aandacht: mijn ventilator had geen beschrijving in engels of Nederlands alleen ook Europese talen- ben eruit gekomen maar wellicht handig om hier wat mee te doen.

Overzichtelijke website met voldoende technische informatie en snelle levering

Overzichtelijk website, voldoende technische informatie en snelle levering

Prima product

Ik ben hier bij een locale speciaal zaak geweest om een stormkap met tegenstand te kopen met een doorsnee van 12. Was niet voorradig en erg moeilijk aan te komen. Op internet speuren. Hier gevonden. Geen punt. Genoeg keus. Ik ben er super blij mee.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ