Erg positief; hier kun je gerust een bestelling plaatsen.

Product was niet direct leverbaar; kon Ventilatieland ook niet veel aan doen. Maar bij ontvangst direct doorgezonden naar ons.

Aanraden

Te vreden

Top levering

Goede keuzes, snelle levering. Zoals het hoort.

Heb mijn bestelling nog steeds niet

Spullen besteld bij ventilatie land omdat ze claimen snel te leveren. Ik wacht al 2 weken inmiddels. Mail word slecht en veel te laat beantwoord en telefoon word niet opgenomen. Zelden zo'n slechte service ervaren.

Vlotte service

Ik had mijn bestelling al heel snel binnen en een vraag die ik had werd heel snel beantwoordt.

Duidelijke site en bestelling altijd compleet

Als ik iets zoek is het altijd makkelijk vinden op de site en de bestelling wordt altijd compleet geleverd. Alleen de laatste bestelling heb ik na 6 dagen nog niet mogen ontvangen! Track en tracé geeft aan door drukte bij bezorg bedrijf.

Prima winkel,

Snel geleverd en afstandsbediening doet wat hij moet doen!

Praktische site voor dit soort onderdelen

Had per toeval enkele onderdelen nodig en ben hier prima geholpen. Als leek kom ik hier goed weg.

Snelle levering en installatie

Na bestelling op de website snel het product geleverd. Prima advies gehad via de telefoon. Installatie was zo gebeurd. Duidelijke instructies.

Goede en vakkundige vervanging van ventilatiebox

Twee monteurs, waarvan één in opleiding, vervingen vakkundig de 22 jaar oude ventilatiebox en gaven daarnaast nog vakkundig advies over de aanschaf en installeren van een draadloze schakelaar. Het 'plaats delict' werd schoon opgeleverd voordat de monteurs naar de volgende klus gingen. Waarvan acte...

Snel en voordelig

Werkt snel en prima met Ventilatieland!

Zeer goede snelle service en goed advies

De diverse artikelen maken duidelijk wat voor product ik nodig heb. Op basis van die adviezen het juiste product gekocht. Super tevreden met de werking ervan. Voor een eventueel volgend product zal ik hier terugkeren.

Soepel

Fijne ervaring met de aanschaf van mijn product. De omschrijving van het product was uitgebreid en de levering verliep voorspoedig.

uitstekend

Bestelling via internet ging makkelijk maar toen kwam de bestelling in tweeën eerst het kleinste onderdeel en na een mail de toezegging dat het andere deel zo snel mogelijk verzonden zou worden. na ontvangst zeer eenvoudig te instaleren en werkt nu naar volle tevredenheid. TOP

Betrouwbare en ook naar bestelling vragen of ik nog wat moet hebben omdat nog wat in winkelmandje stond wat een fout was van mij zelf anders was er sprake van twee zendingen terwijl ze er ook een vañ konden maken maar even uitgelegd wat ik verkeerd heeft gedaan maar dat mijn bestelling wel klopte is later netjes afgeleverd hiervoor mijn dank

Product goed en op tijd bezorgd.

Het produkt voldoet aan de verwachting.

Excellent experience

I bougt Vent-Axia Pure Sense. Best price; best product; and delivery is excellent - very fast and well informed delivery service.

Product goed omschreven, ruime keuze en snelle levering.

product zoals omschreven en snelle levering

Product is zoals omschreven en doet wat het moet doen en snelle levering.

Goed product en super snelle levering

Ik had een nieuw ventilatierooster nodig voor ons centraal afzuigsysteem. Snel gevonden en besteld bij Ventilatieland. Volgende dag al in huis. Dat is supersnel. Meteen geplaatst. Ziet er weer top uit.

Direct geleverd en een top product voor een goede prijs

zeer slechte communicatie

maanden met een bestelling bezig van roosters

Goed en duidelijk

Kort maar krachtig duidelijk verhaal oplossing word vervolgd

Top product

Makkelijk besteld. Duidelijke website. Zeer snel geleverd.. Doet wat hij moet doen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ