Duidelijke website met snelle bezorging

Via de website gevonden wat ik zocht door de duidelijke omschrijving en advies. En snelle bezorging.

Snelle en goede service

Bestelling op tijd geleverd.

Snel en makkelijk te bestellen en snel in huis.

Uitstekende website met informatie over de producten en product keuze. Makkelijk en snel te bestellen en snel in huis.

Snel en goed

Veel keuze, duidelijk (online) advies, alle accessoires op een plek. Daar kan geen bouwhal tegen op, niet wbt assortiment, al helemaal niet wbt prijs. En alles de volgende dag in huis!

Goede snelle service

Goede website. Besteld en volgende dag in huis. Goede communicatie.

Prima en snelle levering

Makkelijk te bestellen, snelle afhandeling en levering.

Goede internet site en snelle levering

Overzichtelijke inter net site en producten komen over een met wat je ook besteld.

Helemaal top

Bestellen en afrekenen ging heel gemakkelijk. Ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden en de levering was snel en op tijd.

Snelle levering en goed verpakt.

Goede kwaliteit snelle levering

Het artikel is snel geleverd, prima verpakt en voor een goede prijs.al met al zeer tevreden

Gewoon goed

Zoals het hoort

Snel en goed

Geen bijzonderheden, snel en goed geleverd

Prima website en jusite en snelle levering van bestelling

Eenvoudig om de juiste keuze te maken waarbij er ook informatie wordt gegeven over ontwerp en installatie. Regelmatig mooie aanbiedingen.

Slechte reactie op missende onderdelen

Ben nu al ruim een week aan het wachten op een ventilatiepan, die volgens de site op voorraad moet liggen. Bellen gaat niet, en op de mail komt heel traag reactie

Makkelijk en snel

Makkelijk te bestellen en snelle levering. Top!

De website maakt het makkelijk om het juiste product te kiezen!

Op de site kon ik makkelijk producten vergelijken en op basis daarvan de juiste ventilator kiezen. Die kwam de volgende dag al binnen! En is inmiddels in bedrijf. Top!

Alles naar tevredenheid

De bestelling kwam zoals aangegeven optijd. Goed verpakt en de schakelaar/zender was al voor geprogrammeerd. Apparaat zelf is echt geluidsstil. We kunnen weer lekker slapen.

Goed uitgebreid advies en snel geleverd.

Onlangs de mechanische ventilatie van 20jaar oud vervangen. Met behulp van advies van de klantenservice het juiste vervangende model geselecteerd. Besteld volgende en dag geleverd. Installatie zelf uitgevoerd was zo gedaan en afzuiging werkt erg goed.

Zeer snel

Ga zo door

Snel en goed geholpen

Adviezen voor toekomstig onderhoud Antwoord op al mijn vragen Filter vergeten te bestellen

Goede levering en service

Itho Daalderop nieuwe mechanische ventilatieunit besteld en zelf geïnstalleerd. Werkt prima. Snelle levering van het product.

After sales en after service onder de maat

Advies over het product, aanschaf en installatie waren vlot en goed geregeld. Echter kwam ik erachter dat de hygrometer, waarmee mijn mechanische ventilatie is uitgerust, niet werkt. Nu al drie keer gebeld, steeds krijg ik de belofte teruggebeld te worden maar tot nu toe niets gehoord. Jammer.

Heel nuttig verjaardagscadeau voor zoon .

Zie hierboven

1047 Park Forum