Snelle service, scherpe prijs

Ventilator gekocht ter vervanging het oude stoffige wisselstroom apparaat. Snel geleverd voor een goede prijs. Top!

Prima prijs kwaliteit en snelle levering

goed materiaal

Mooie site, goede prijs en je kunt je laten adviseren. Retourneren gaat gemakkelijk

Goed assortiment en snelle levering

Zoals beloofd was mijn bestelling netjes de andere dag geleverd. Ook mijn vragen per mail zijn netjes beantwoord.

Snelle en betrouwbare service

Duidelijke site. Snelle levering.

Snel geleverd en duidelijke communicatie

Prettige website en duidelijke productinformatie

Op zoek naar een ventilatie box of wtw-unit heb ik voor de aankoop uiteindelijk gekozen voor Ventilatieland. Onderscheidend in duidelijke informatie over het product en prijs en snelle levering.

gewoon goed - afspraak tussen 2 partijen - u levert en ik ontvang

ik werk vrijwillig mee - dus niemand kan mij verplichten

Zeer tevreden over VentilatieLand

Goed product en zeer snelle levering.

Luiek

Is goed

Beste prijzen, snelle levering!

Beste prijzen, snelle levering!

Goed en betrouwbaar

Goede website, snelle en betrouwbare levering.

Goed product en levering

Duidelijke website en gemakkelijke bestelprocedure. Top!

Moeiteloos

Na bestelling via de website (goedkoper dan in een bouwmarkt), probleemloos binnen de genoemde levertijd via de post ontvangen. Ventilator werkt volgens de genoemde specificaties en was eenvoudig te installeren.

alles goed

top

Snel, en Correct

Prettige site, goede prijzen, groot assortiment. Snelle en goede levering. Ik ben zeer tevreden en zou iedereen aanrafen buj VL te bestellen

Gemixt

Na het plaatsen van de bestelling en het ontvangen van de bevestiging duurde het meer dan een week en een herinnering voort product opgestuurd werdt. Het is snel en adequaat opgepakt maar hoort niet te gebeuren.

Uitstekende badkamer ventilator

Goedkoop,snel geleverd, goede prijs kwaliteit verhouding. En ik heb nu ook een zeer stille ventilator voor dat geld in plaats van 85 euro uitgeven voor die rotzooi van de praxis

Prima hoor

Alleen twee roosters besteld… ging snel. Website is beetje lastig zoeken.

Snelle service!

Vandaag besteld morgen in huis.

Tevreden

Helaas het apparaat nog niet geïnstalleerd, maar vooralsnog tevreden. Snelle, levering. Product ziet er goed en stevig uit. De rest zullen we nog moeten ervaren.

Niet de beloofde levertijd.

Vandaag voor 16:30 uur besteld, morgen geleverd, is dus niet zo. Vrijdags besteld werd dus maandag geleverd en een extra vrije dag moest ik opnemen, voor ontvangst. De bestelde artikelen klopten en was goed verpakt.

Prima geholpen via helpdesk. En snelle levering

Bij de keuze voor welke extra Itho rft afstandsbediening ik moest hebben, ben ik prima geholpen.

Duidelijke site en snelle levering

Snel en netjes geleverd. Duidelijke omschrijving van product.

Prima service, ook bij defectje

Prettig, snel, duidelijk. Komen afspraken na. Aan te bevelen!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ