Simpel, snel en goed

Product werd op tijd geleverd en is ondertussen al in gebruik. Maakt wel ietsjes meer geluid dan we gewend zijn maar daarintegen doet hij wel zijn werk en dat vinden wij het belangrijkste.

goede en snelle levering, prima product

Snelle levering van een prima ventilator

N.a.v. een verbouwing had ik op korte termijn een ventilator in het toilet nodig en deze werd keurig geleverd door VentilatieLand: top! Dit ventilator ziet er prima uit en ik ben helemaal tevreden.

Servicegericht organisatie

Snelle levering, snelle reactie op vraagstelling. Gaat goed om met korting. Kortom tevredenheid

Uitstekend! Duidelijke site, snelle levering.

Ik zocht een driestandenschakelaar voor de baskamerafzuiging. Bij Ventilatieland vond ik direct de juiste schakelaar. Besteld en de volgende dag in huis. De aansluiting van het product was voor een leek als ik ben nogal ingewikkeld, maar lukte uiteindelijk.

Betrouwbaar en snel

Alles op tijd geleverd en met zorg verpakt + kwaliteit materiaal top

goed geholpen

mijn vraag werd adequaat beantwoord

Goed en snel geregeld

Snel en duidelijk geregeld

Zeer goede service

Gemakkelijke kostenloze retour zending en snel antwoord op vragen

Het product was goed verpakt, scherp in prijs en snel geleverd.

Alles op voorraad

Alles op voorraad

Zeer slecht met levering

Na plaatsen van een simpel bestelling. Ontvang ik een e-mail dat de levering twee weken later is. Binnen de twee weken nog een e-mail ontvangen dan het nog een aantal dagen lager zou gaan duren. Oja ik n een vergoeding van €5 bij de volgende bestelling…….. Klanten services is telefonisch erg slecht bereikbaar

Bestelling op donderdagavond gedaan en zaterdags kon ik de bestelde ventilator al installeren, snelle levering dus

snel geleverd

De juiste onderdelen zijn snel in huis.

Goede levering en mooi product

Wij hebben dus ventilatoren besteld totaal 7 stuks van 1400cm met 2 stuks traploze regeling en twee kanten op. Kon het nergens op internet vinden behalve hier. En ook nog eens correct levering binnen 2 dagen. Gewoon geweldig

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Veel beschikbaar, vlotte service.

3x wat besteld en 2x volgens afspraak geleverd. Nu de derde keer wordt de levering 3 dagen later. Waarschijnlijk door Black Friday. Over het algemeen prima tevreden.

Alles dik in orde

Overzichtelijke website. Uitgebreide keuze en informatie. Goede producten en scherpe prijzen. Snelle levering.

Het is een rommeltje in het magazijn

Bij de eerste bestelling kregen we een verkeerd artikel geleverd. Oké foutje, kan gebeuren de factuur was wel van het juiste artikel, dat dan weer wel. Opnieuw maar weer een bestelling gedaan. Nu krijgen we het juiste artikel in een verkeerd doos, zonder de juiste gebruiksaanwijzing. Ik koop een nieuw produkt, maar krijg een tweedehands artikel geleverd. Dat klopt niet, maar als ik het artikel weer retourneer, moet ik voor een derde keer bestellen en betalen, ondertussen maar afwachten wat er dan weer geleverd gaat worden. Zo wordt het wel een hele dure badkamer ventilator.

Geen reactie van de support desk

Ik wil vanuit België een retour zending doen van mijn product dat niet werkt. Ik kan op de site netjes de retour registreren en ontvang een retour label. Dit label kan ik echter niet gebruiken in België. Op emails krijg ik geen antwoord. En als ik bel naar het support nummer krijg ik een robot die me doorverwijst naar de website. Voor een verzending naar het buitenland moet ik eerst een RMA number (Return Merchandise Autorization number) aanvragen door een mail te sturen naar [email protected] waar niemand thuis geeft. Een onmogelijke opgave dus.

Prettige online ondersteuning

Werkt perfect met enige hulp van ventilatie land.

Snelle en goede service. Na mijn foute bestelling was mijn vervangende ventilator er de volgende dag al. De dag daar op was mijn retour zending al gecrediteerd. Top super snel.

de ventilator doet het goed.

de ventilator doet wat ie doen moet, alleen jammer dat er geen Nederlandse handleiding bij zit. ik heb hem aangesloten via de website.

oude eruit nieuwe erin

plug & play werkt goed

heel tevreden

heel blij met de terugslag klep voor mijn afzuigkap. weer wat energie besparing.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ