Fijne webwinkel met ruim assortiment

Al meerdere malen hier besteld. Zowel ventilator als toebehoren netjes en tijdig geleverd.

Goede service. Snel geleverd. Ook als een product verkeerd besteld is kan het retour. Gewoon Top

Goed en snel geleverd

Goef

Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik ben zeer tevreden over mijn badkamer ventilator. Hij werkt uitstekend en werd snel geleverd.

Niet te bereiken voor vragen

Bestellen gaat makkelijk en product werd snel geleverd. Hierna zat ik met vragen omdat ik dacht dat het geleverde niet werkte. Geprobeerd te bellen en mailen maar ze waren gewoon niet of nauwelijks te bereiken. Een keer iemand te spreken gekregen maar die wist niks en kon enkel mijn vragen noteren. Beetje jammer als je de website bezoekt en overal ziet staan dat ze je kunnen helpen bij vragen.

Niet klopt

Bestellen

Snelle behandeling van mijn bestelling

artikel was precies wat ik zocht met een snelle levering

Altijd snel geleverde, overzichtelijke website.

Bestellingen worden altijd snel geleverd, vriendelijke helpdesk. Had verkeerde ventilatieventielen gekregen. Bedrag wordt keurig teruggestort. Topservice,

Goed.

Van geen ventilatie naar ventilatie, erg blij mee.

Vlot geleverd en product voldoet aan verwachting. Makkelijk aan ts sluiten.

Snelle levering en goede spullen

Geleverd wat er besteld is.

Geen klachten, gewoon binnen een dag of 3 in huis wat ik besteld heb.

Waar voor je geld.

Na prima reclame door Ventilatieland daadwerkelijk een ventilator thuis geplaatst.

Degene die ik aan de telefoon kreeg kon me niet echt verder helpen, ondanks dat ik het artikelnummer paraat had, maar de chatfunctie werkte erg goed.

Goed spul en snelle levering.

Zie hierboven

Snelle levering!

Snelle levering!

Prima, goed en snel

Eerder bij jullie een ventilatorbox besteld waar nu de RF print nu w.s. defect is. Beide keren snelle en goede levering al moet ik nog afwachten of het met die print werkelijk verholpen is.

Goede producten,uitstekende communicatie

Fijne snelle afhandeling,evt problemen worden snel opgelost,goed bedrijf

Snelle en zeer verzorgde levering

Product werd binnen 24 uur geleverd in zeer verzorgde verpakking.

Werkt perfect. Ook de afstand bediening werk goed ook op elke verdieping.

Super Slechte Communicatie

Bestelling gedaan met o.a. 3 Meter buis. Stond bij dat er extra verzendkosten aan zaten vanwege de lengte. Volgende dag kregen we een mail dat er extra kosten aan zaten en jullie eventueel ook 1.5 Meter met koppelstukken konden leveren. Mail terug gestuurd waarin werd aangegeven dat de extra kosten oke zijn en we geen 1.5 Meter lengtes wilde hebben. Dit was op dinsdag. Geen bericht meer terug gehad. Zondag mail gestuurd met de vraag waar het bleef omdat we het die donderdag nodig hadden. Pas dinsdag een bericht terug met hetzelfde antwoord???? Zelfde dag terug gestuurd dat ik een week geleden al had aan gegeven dat we geen 1.5Meter willen maar 3 en dat de extra kosten oke zijn. Gelijk aangegeven dat we het donderdag nodig hebben. Woensdag niks gehoord. Weer een mail gestuurd. Donderdag niks gehoord. eind van de dag een Mail gestuurd dat we de bestelling willen annuleren. Krijgen we in de avond een mail dat het onderweg is met track en trace code. Vrijdags (een dag te laat) komt de vrachtwagenchauffeur. En wat heeft hij bij zich??? 1.5 Meter buis. Hebben het pakket geweigerd en de chauffeur heeft het weer meegenomen. Echt serieus. Waar komt die arrogantie vandaan?? Als wij toch zo met onze klanten zouden omgaan.

Goede prijzen en snelle levering. Tevens goede klantenservice.

Mooie overzichtelijke website. Goede informatie over de producten.

Overzichtelijke site met goede prijs/kwaliteit verhouding

Op de site was het overzichtelijk zoeken naar het juiste product. De levering was snel en goed geregeld. Het product voldeed aan de beschrijving en is prettig in gebruik (stil en energiezuinig). De omschrijving van het product en installatie bij levering was erg summier, dit had overzichtelijker gekunt

Klantvriendelijk, geduldig en uitstekend geholpen

Ik ben via google op ventilatieland beland omdat ik mijn mechanische afzuigapparaat moest vervangen. Gezien onze huidige 3 standenschakelaar was ik opzoek naar een specifiek model dat plug and play is met extra draadloze bediening. Om het juiste te hebben al ik tientallen vragen. Al deze vragen heeft Lisa zorgvuldig beantwoord en vriendelijk overgebracht. Ook het laagste prijsgarantie heeft ze keurig afgehandeld. Al met al erg tevreden met Ventilatieland. Apparaat besteld en erg blij mee. Dank je wel Lisa

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ