Niet zo blij!
Op 2 november heb ik mijn eerste bestelling geplaatst bij jullie. Netjes volgende dag geleverd.
Op 3 november wederom een bestelling geplaatst. Zeer netjes volgende dag geleverd.
Ik was super blij met jullie levertijd en service!
Op 4 november plaats ik een flinke bestelling.
18 meter pijpwerk en flink wat koppelstukken om een flinke installatie te plaatsen. Ik had net zoals met mijn vorige bestelling op 5 november de levering verwacht. Helaas kwam deze niet. En toen begon het, ik had een stukje service nodig. Ik kreeg iemand van de klantenservice die heel graag wou helpen maar niet kon. Te weinig bevoegdheden om iets te zien, te beslissen.
Achteraf bleek dat er uit het hele lijstje met bestelde onderdelen 1 component niet op voorraad was. Dus de bestelling zou er pas na 2 weken zijn.
Beseft Ventilatieland dan niet dat mensen niet zomaar spullen bij ze bestellen? Veel van die spullen moeten ergens gebouwd, geplaatst worden. In mijn situatie had ik het hele plafond open van een ruimte van 400m². Stukadoor was al bezig met de muren om vervolgens het plafond te doen..
Na vele telefoontjes kreeg ik het toch voor elkaar om dat ene onderdeel te cancelen en de rest te laten opsturen. Wel na het weekend pas helaas..
Maandag netjes de levering. Na uitpakken bleek dat we 1 belangrijk onderdeel missen. Het project lag weer stil. Einde van de dag toch bij een andere leverancier het onderdeel kunnen krijgen. Maar zo lag het project wederom weer een dag stil..
Fouten kunnen gebeuren, als ondernemer weet ik daar alles van. Maar als je naar zo`n bestelling kijkt die binnenkomt en je hebt 1 onderdeeltje niet, dan bel of mail je toch even? Je gaat toch niet zonder pardon de hele order 2 weken opschorten?
Daarnaast wil ik mededelen dat jullie klantenservice allemaal hele lieve en leuke mensen heeft, maar ze helemaal niets kunnen betekenen in zo`n situatie. Ze hebben nergens zicht op, kunnen niks beloven. Enige wat ze kunnen is iets doorgeven. Tjah, dat kan ik ook met een mailtje