Binnen 1 dag product ontvangen

Goed produkt, snelle levering

Goede ventilator. Snel geleverd. Helaas duurt het wel lang voordat je antwoord krijgt op een technische vraag

Het duurt allemaal wat lang

Lang moeten wachten op het advies. Het advies was uiteindelijk redelijk. De vragen die ik had zijn uiteindelijk per mail beantwoordt. Diverse keren geprobeerd te bellen maar helaas. Toch maar het een en ander besteld. Ook dit duurde langer dan op hun side vermeld. Niet vandaag gebeld morgen geleverd maar na een week. Al met al een langdurig proces waarbij geen telefonisch overleg mogelijk bleek. Ik hoop dat ik er goed aan gedaan heb.

Snelle levering, instructiefilmpje behulpzaam.

Met een dag geleverd, zoals beloofd.

Snel en correcte levering.

Overbodige bestellingen kunnen zonder problemen worden terug gestuurd met snelle terug betaling van retour gezonden producten.

Uitstekende service

Ik had een ventilatiebox met afstandsbediening besteld. Later kwam ik erachter dat ik 2 x een afstandsbediening had besteld. Via een chat kon ik 1 afstandsbediening annuleren en het te veel betaalde geld is terug gestort.

Fantastische service

Prima werkende CO2 meter met wel een vrij kort snoer!!

Goed en snelle levering

Via Internet gevonden en correcte levrring

Fantasch

Goede service, snelle levering, goede prijs. Duidelijke communicatie.

Komen afspraken niet na

Zou binnen 1 week uitslag berekening hebben , nu 10 weken verder en nog niets

Verkeerde maat gepakt

Ik heb netjes het materiaal besteld maar ik kreeg de verkeerde maat 150 mm besteld en 125 mm gekregen. Gelijk gebeld maar dan duurt het twee of drie dagen voordat het omgeruild is. Ik ben zelf naar het magazijn gereden en toen omgeruild. Ik laat het niet voor niets bezorgen op locatie en dan moet ik toch gaan rijden om het op te lossen voor mijn klant. De service jan wat dat betreft veel beter die er uw voordeel mee. Gr Corné

advies, website en bestelling prima, planning monteur duurt veel te lang

na ruim 2 weken, nog steeds geen installateur ingepland voor montage en schoonmaak van het systeem. ook niet na herhaalde reclamatie.

snel, effiecient, goedkoop

top, snel, efficient, goedkoop

Super geregeld

Mooi product, snelle levering ondanks vertraging PoslNL

Duidelijke omschrijving van product en vlot verloop bestelling. Levering een dag later dan aangegeven, wat te wijten is aan PostNL en niet aan Ventilatieland. Kom zeker nog terug als ik iets uit hun assortiment nodig heb.

Snelle levering, goed materiaal.

Snelle levering, goed materiaal.

Scherpe prijzen en vlotte levering

Niets mis mee.

Besteld, bevestigd, opgestuurd, geleverd. Precies zoals je graag wilt. Extra info: ik heb het materiaal (spirobuis en hoek van 30 graden) gekocht om een doorgang voor egels te maken in de schutting waar katten niet doorheen kunnen /durven.

Snel bezorgd

Geheel goed verzorgd

Snelle levering en concurrerende prijs!

De zender die ik bestelde werkt goed. Snel ingesteld en gemonteerd. Klasse!

Supersnelle levering en goed product

Om 14:00 uur besteld en volgende ochtend al binnen. Prima apparaat wat aan alle eisen voldoet krachtige ventilator en maakt weinig lawaai. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit voor scherpe prijzen

Aantal producten voor onze centrale afzuiging besteld. Hierover eerst wat vragen gesteld waarover ik een snelle reactie heb ontvangen...

Goed product

Na wat vertraging, netjes verstuurd. Tussendoor op de hoogte gehouden

Goede prijs, ruim assortiment, snelle levering

Zie de titel en verder nog duidelijk voortgang updates (track en trace e.d.)

Duidelijke website, goede prijs en supersnel geleverd!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ