Prima product, maar veel verpakking

We hadden drie kleine eind lappen gekocht voor de ventilatie buizen. De producten zijn fan goede kwaliteit en werken perfect. Het was alleen wel zonde dat de producten aan kwam in twee grote dozen, terwijl bhet in een envelop zou passen.

Wellicht iets meer technische details. Bij verkopen staat bijvoorbeeld niet of het mannelijke of vrouwelijke aansluitingen zijn.

Fijne webshop, goede prijs en kwaliteit.

Goede producten en snelle levering. De volgende keer bestel ik hier weer.

Snel en correct!

De bestelde ventielen en andere ventilatietoebehoren zijn snel en correct geleverd. Precies zoals ik het verwacht!

Snelle levering, uitstekende communicatie. Goede service.

Website weet te overtuigen dat een goed product wordt geboden voor een concurrerende prijs.

Website met duidelijk informatie over product en prijs. Product werd snel geleverd.

Netjes en snel

Volgende keer weer

Goed maar lange levertijd

Ik heb een WTW advies besteld. DIt duurde langer dan vooraf aangegeven. Na reclamatie was het wel heel snel geregeld. Ook prima advies

Allees top,snelle levering

Goed product op tijd en volgens afspraak geleverd

Product voldoet aan de verwachtingen

Altijd snel, altijd volledig.

De levering van mijn laatste bestelling was 1 dag eerder dan de aankondiging bij bestelling. Dat is de enige "klacht" na 3 jaar klant en meerdere bestellingen.

Overzichtelijke, informatieve website en snelle, degelijke aflevering

Mijn vorige ventilator heb ik ook hier gekocht. Daar was ik heel tevreden over, dus ik hoefde niet lang na te denken waar ik deze ventilator zou kopen.

Super snelle levering

Snelle levering en klantvriendelijk, goede producten voor een eerlijke prijs. Zonder meer top!

Snelle en goede levering

Snelle en goed levering. Sneller geleverd dan in eerste instantie aangegeven. En gelijk het goede product geleverd

Voldoet aan verwachtingen

De website is informatief, de producten zijn keurig geleverd volgens afspraak.

Jammer dat het snoer tekort was dus oud snoer weer in gebruik

Vooraf ben ik telefonisch goed geadviseerd en het product is snel geleverd.

Omdat er meerdere 3-standenschakelaars beschikbaar waren heb ik vooraf telefonisch contact gehad en ben ik adequaat geadviseerd over de beste keuze. De bestelling is vlot geleverd en was helemaal in orde.

Knetter snel en precies volgens afspraak

Scherpe prijs, makkelijk te bestellen

Ruime keus!

Jullie hebben heel veel keus en een snelle levering.

Heel erg slecht

Ik baal erg!

Snelle levering, goede kwaliteit

Ventilatieland heeft een grote voorraad en levert snel.

Overzichtelijke website, vlotte levering, goede producten

Via de website bepaalt welke producten ik allemaal moest aanschaffen voor de mechanische ventilatie van onze kelder. De bestelling geplaatste en twee dagen later alles geleverd. De dag na de bestelling kwam ik erachter dat er blijkbaar nog een Halloween kortingscode actief was die ik even had gemist. Na contact met de klantenservice kreeg ik dit bedrag teruggestort. Kortom, zeer tevreden over ventilatieland.

Prettig, snel en duidelijk.

Goed omschreven op de site. Duidelijk. Snelle mail en levering.

snelle levering en heel betaalbaar

top

snelle goede levering