Snel geregeld

Goede prijs, snelle levering en goede communicatie

Goede prijs, snelle levering en goede communicatie

Alles prima geregeld.

Materialen waren snel binnen

Prima service en concurrerende prijzen

Regelmatige particuliere klant.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Snelle bezorging prima product.

Onduidelijkheid over de bezorging en over artikelen

De spullen zouden 26-10 tussen 10:40 en 13:40 bezorgd worden. Even na twaalf kreeg ik 26-10 de melding dat er iets mis was en dat het nog dezelfde dag voor 22u bezorgd zou worden, maar dat is ook weer gecanceld. 27-10 kreeg ik de melding dat het weer tussen 10:40 en 13:40 wordt. Die melding is echter ook onduidelijk. Om 13:30 waren de spullen er wel. Verbindingsmof 35011034 blijkt verbindingsmof van hulpstukken te zijn. Zocht er een verbindingsmof van de buis maar die staat niet op de site. Onterecht 20 stuks besteld. Artikel wel verkrijgbaar bij Hornbach.

Goed product, volgens opgave geleverd.

Bestelling makkelijk te plaatsen en snel geleverd

Filters voor onze WTW waren aan vervanging toe. De site van ventilatieland helpt je bij het snel vinden van de juiste filters. Na het plaatsen van de bestelling zijn de filters snel geleverd.

Snel en compleet geleverd

Na bestelling werd mijn CO2 meter snel toegestuurd. Goed verpakt. Alles werkte. Alleen lukt het mij niet de complete handleiding via de QR code te downloaden.

Makkelijk en overzichtelijke webshop

Het makkelijke zoek filter laat direct de goede resultaten zien en als is voor een eerlijke prijs

Slechte behandeling van mijn klacht

Ik kocht een ventilator met Bluetooth app met een garantie van 5 jaar voor mijn nieuwe badkamer. Deze stopte er na 1 jaar mee dus ik meldde dit. Hierna kwam een uitwisseling op gang met eisen van foto’s, of de installatie wel goed was gedaan, dat er spatwater op gekomen is, (wat onmogelijk is) etc. Uiteindelijk mocht ik hem opsturen nadat ik aangaf dat ik er klaar mee was. Dan wordt het apparaat naar de fabriek gestuurd ter controle en dat kon weleens een paar weken duren, werd er gereageerd. Ondertussen zit ik met veel vocht in de badkamer en dat is irritant. Een nieuwe opsturen is dan wel zo netjes binnen een week. Ik voel me behandeld als onbetrouwbaar.

Goede ervaring

Makkelijk besteld via website en snel geleverd

Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Na de buisventilator besteld te hebben, nogal geschrokken van enkele reviews. Achteraf niet nodig. Geleverd volgens afspraak.

Snelle levering, goede prijs

Ventilatiebox besteld, snelle levering tegen een goede prijs

Werkt goed

Werkt goed en makkelijk te installeren als je handig bent. Tip op afzuiging aanduidingen maken wat in en uitgang is van de ventilator.

Super shop!

Voor een aanpassing aan onze MV installatie had ik wat spullen nodig. Omdat ik niet zeker wist wat ik precies moest bestellen, heb ik advies gevraagd via de chat. Dit was erg prettig en ik werd zeer goed geholpen. De site is handig, prijzen scherp en verzending snel. Kortom, een aanrader!

aanwijzen en ontvangen

Prima site, vlotte levering

Prima levering met duidelijke instructies

De Daalderop optima is erg stil. Een dikke plus dat de ventilator zelf zijn snelheid aanpast door de o.a ingebouwde vocht sensor. Voor meer handige opties/variaties in snelheden is een remote sensor aanmelden een must. Nu maar hopen dat de Daalderop langer meegaat dan mijn oude Stork (slechts vijf jaar)..

Vlotte, snelle en goede service

De toezegging over verzending en aflevering worden waargemaakt.

Snel en goede service

Ter plaatse in Eindhoven een bestelling geplaatst, alles bleek op voorraad en binnen 15 minuten was ik weer onderweg.

Gewoon goed

Het is wat het is en snel geleverd

Het product werd supersnel opgestuurd !

Als ik de volgende keer weer iets bestel , dan is dat zeker bij Ventilatieland

snel gezochte filters tegen goede prijs

snel gezochte filters tegen goede prijs. Het is altijd maar afwachten of de juiste filters voor onze wtw te vinden zijn. Ventilatieland had ze gelukkig en nog mooi in de aanbieding ook. Ze waren de dag na bestelling geleverd. Prima!

Leuk geholpen.

Vriendelijk en duidelijke uitleg