Zeer vlotte afhandeling van bestelling en garantieclaim

De ventilator werd een dag na de bestelling al bezorgd. Toen deze direct na de ingebruikname defect ging, zorgde Ventilatieland voor een nieuw exemplaar. TOP van Ventilatieland, ga zo door.

Makkelijk bestellen, snel binnen, Janse montagehandleiding

Duidelijke site, eenvoudig te begrijpen, goede informatie. Makkelijk te bestellen, goede mails.

Snel, vriendelijk, was in de buurt, kom maar langs.

Hadden onze co2 meter de volgende dag nodig. Zing in een koor. Oefenen hiervoor in de kerk. Kerkkoren hebben heel lang niet kunnen oefenen. Nog steeds nemen we alle noodzakelijke maatregelen. Verwarming laag, koud dus, goed ventileren en om deze maatregelen te controleren is een co2 meter aangekocht. We hebben op verschillende plaatsen gemeten. CO2 heeft aangetoond dat we zonder problemen en twijfel fijn kunnen zingen. Voor de aankoop contact op genomen, vriendelijke en snel de mogelijkheden besproken. Kon nog wel langskomen op de magazijn. Kortom top.

Goed!

Alles goed gegaan en duidelijk geïnformeerd!

Ik ben eeg blij mee

Besteld en sneel geleverd dankjullie heel veel Mvg , A. Ozektas

Stipte en correcte afhandeling van de order.

Plezierig eerste contact met Ventilatieland.

Perfect assortiment voor elk probleem

Op zoek naar een afzuigpunt voor een beperkte ruimte. Mooie oplossingen die mijn probleem oploste

Topservice, tijdige levering en goed product!

Na een goede technische uitleg heb ik het juiste product kunnen kiezen dat snel geleverd werd, goed gedaan!

Snel en goed

Bestelde snel en correct ontvangen.

Snelle service, goed advies

Telefonisch goed advies gekregen hierna makkelijk besteld en snel geleverd.

super

Duidelijke website , nette prijzen , snelle levering .

Zeer Goed

Eenvoudig en snel

Tevreden klant.

Groot assortiment, vlotte levering. Ook het retour sturen is prima geregeld.

Precies zoals omschreven.

Goed product en op tijd geleverd. Kwaliteit prijsverhouding uitstekend.

top

Goede informatie, uitgebreide keuze, snelle levering en top product. Een aanrader.

duidelijke site, vriendelijk advies aan de telefoon

ik miste alleen de schroeven en pluggen voor de mechanische ventilator mee op te hangen, maar verder top bedrijf.

rimpelloos. snel opgestuurd en de co2 meter werkt perfect

Ik miste alleen een uitgebreide handleiding maar die kan van de website van de fabrikant worden gedownload.

Tevreden

Goede ondersteuning

Ik ben leek in ventilatie en heb veel tips en goede adviezen gekregen. . Zonder deze had ik een slecht systeem gebouwd. Vakkundig en vriendelijk contact en praktijkgericht meedenken in de beste mogelijke oplossing voor mijn renovatieproject. Ik vind de bereikbaarheid en reactiesnelheid van thuiswerkende medewerkers sterk voor verbetering vatbaar. De "laagste prijsgarantie " is niet altijd van toepassing.

Super klantvriendelijk bedrijf

Zeer klantvriendelijk bedrijf. Was op zoek naar een badkamer ventilator en zo op de webshop terecht gekomen. Duidelijke en eenvoudige webshop welke zeer fijn werkt. Gezien het zeer grote aanbod telefonish contact opgenomen voor een advies welke ventilator ik voor mijn toepassing het best kon bestellen. Vriendelijk te woord gestaan en goed advies gehad. Super snelle levering, volgende dag in huis. Echt een aanrader

Correct juist en snel geleverd

Correct juist en snel geleverd

snelle levering en snelle reactie op vragen

enige minpuntje: de bijgevoegde installatiehandleiding komt niet helemaal overeen met het geleverde item.

Snelle levering goede producten

Met 4 ventielen in de keuken maken 4 dezelfde (in en uit blaas) het plafond een stuk strakker. Daarbij snelle levering goede shopervaring.

zoals het hoort

Bestelde ventilator is zoals omschreven, levering en informatievoorziening tijdens het bestellen was netjes en voldoende.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ