Snelle levering en duidelijke webshop.

De gezochte ventilatie delen waren goed te vinden in de webshop. Snelle levering en netjes verpakt. 5 sterren geef ik eigenlijk nooit, daarvoor heb ik nog te weinig gekocht en ervaring met ventilatieland.

Items gevonden, besteld en ontvangen zoals het hoort te zijn

Mijn ervaring was zeer positief. Ik ben nieuwe klant bij Ventilatieland. Ia de website is eigenlijk zo gegaan: Items gevonden: Items waren gemakkelijk te vinden, met duidelijke afbeelding als visuele bevistiging dat ik toch gevonden had wat ik zochte. Items besteld: De bestelling liep snel en eenvouwdig. Zonder gedoe. Items ontvangen: 2 dagen later had ik mijn bestelling binnen. Correct en onbeschadigd, precies zoals het hoort te zijn.

Erg tevreden

Ik had een ventilatie rooster met terugslagklep besteld en werkt perfect. Er komt geen kou meer naar binnen

Snel, prettig, goeie spullen tegen een lage prijs

Als leek op dit gebied, kon ik toch goed spullen vinden op de website. Na bestellen werd het meteen de volgende dag bezorgd. Bij de installatie bleek dat ik wat maten verkeerd had ingeschat. Het retourneren van die spullen ging ook zonder enig probleem.

Degelijk en goed verpakt 150mm ventilator

Ik heb een badkamer ventilator 150mm besteld voor garage waar een jacuzzi instaat voor de afvoer van de dampen. Gat in de muur gemaakt en aangesloten auto die in de garage blijft kurkdroog nu ik de ventilator aan heb staan.

Snelle levering en goed solide product

Zie hier boven

Vlotte levering, goed verpakt, prima product

Voor mijn Itho-ventilator wilde ik een tweede zender. Na enig zoeken kwam ik bij Ventilatieland uit. Installatie was een fluitje van een cent.

Prima bedrijf

Alles goed geregeld.

product naar verwachting en zeer snel geleverd

product naar verwachting en zeer snel geleverd

Perfecte service

Snel en netjes geleverd. Retourzending snel en acuraat verwerkt en nieuwe zending ook weer perfect.

Kwaliteit voor de juiste prijs

Juiste benodigde onderdelen op voorraad en snel geleverd! En dat voor de juiste prijs!

Product werd mij aanbevolen door andere bewoners in het appartement. Het werd mooi op tijd geleverd. Ik zal er nog een bestellen.

Ik koos ervoor om af te halen en dat werd zeer goed verzorgt. Goede prijs kwaliteit en vriendelijk personeel.

Duidelijke website, snelle en correcte levering.

Klantvriendelijk

Mis alleen de bevestiging van de datum van montage.

Snelle levering, duidelijke info op de website!

Snelle levering en goed product

Het duurde te lang voor de eerste eerlijke reactie

Toen mijn aanvraag de aandacht had liep het verder goed. Misschien wel een puntje dat er van uit moet worden gegaan dat niet iedereen een lucht behandelings monteur is

Goede product snelle levering

Snelle levering voor een goed product dat is simpelweg hoe ik mijn ervaring met ventilatieland omschrijf :)

Goede en snelle service en levering.

Perfect!

Super snel binnen en goede prijsverhouding!

Gewoon goed

Helemaal goed

Supersnel geleverd en prima geprijsd.

Binnen no-time geleverd en alles naar wens

Goed werkende box

Na goede telefonisch contact en advies, heb ik de itho box besteld en geïnstalleerd en het werkt helemaal perfect. Heel blij mee.

Heel gemakkelijk om de ventilatie motor te plaatsen en aan te sluiten de bestaande 3 standen schakel

Laar in de keuken. Ook fijn dat ik nu een schakelaar in de badkamer heb. Niet naar beneden na het douchen. Ik vindt het geweldig en bij heel blij

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ