Waardeloos
Waardeloos bedrijf.
Heb een ventilator met een defecte vochtsensor. Oplossing: stuur de hele ventilator terug voor reparatie 3-5 weken. Tijdens de reparatje heb ik geen ventilatie meer in een huis met 6 mensen, waarvan 1 baby. “Zet maar een raam open in de slaapkamers s nachts” geven ze dan als advies. Eventuele water schade door regen, schimmelvorming in de badkamer, astma klachten, dat boeit ze allemaal niet. Moet je nagaan als het winter is en het buiten vriest!
Als je ze vraagt wat je dan moet doen wekenlang zonder ventilatie, zeggen ze ja sorry is uw probleem.
Ook een suggestie van mij om alleen de vochtsenssor printplaat op te sturen zodat ik de ventilator kan laten draaien hier, boeide ze niet. “Zo werken wij niet” zeggen ze dan. Alsof ze geen andere ventilatoren van hetzelfde type daar hebben liggen waar ze de printplaats even in kunnen klikken.
Duidelijk een bedrijf die je loze beloftes doet tijdens het verkoopproces, maar zodra het op service aankomt zitten ze je maximaal in de weg om je ontmoedigen om servicekosten te veroorzaken voor ze.
Volgende keer maar een repectabel bedrijf, die wel zijn beloftes nakomt en je niet laat stikken (letterlijk!).