Snel en correct

De levering gaat volgens afspraak en een overzichtelijke Webshop met goede technische uitleg Gr H

Makkelijk om te bestellen en heel snel geleverd

Prima site. En het bestelde de volgende dag geleverd.

Nette winkel

Een nette winkel. Had iets besteld maar er ontbrak wat , kan gebeuren. Keurig na gezonden super!!!!

Goede en snelle verzending

Twee keer verkeerde product gekregen, klantenservice telefonisch onbereikbaar

Witte ventilator besteld, zwarte gekregen. Bestelling gecontroleerd maar had wel de goede besteld. Oké, kan een keer gebeuren. Product teruggestuurd en nieuwe besteld met de opmerking: "let op, ik wil graag de witte, niet de zwarte", met vermelding van de artikelnummers. Een dag later krijg ik weer een zwarte ventilator toegestuurd. Klantenservice is telefonisch onbereikbaar. Wéér een retour aanmaken en wéér naar de post. Mail gestuurd, maar het duurt 24 uur voordat iemand per mail reageert dat ie het gaat uitzoeken... Ondertussen bij een andere webshop een witte ventilator besteld. Nog weer 24 uur later sturen ze uiteindelijk wél de juiste ventilator op. Tja, probleem opgelost maar wel te laat. En ik moet voor de 3e keer met een retourzending naar de post.

Mooie prijs en snel geleverd

Duidelijke website, netjes en snel geleverd. Een dikke aanrader.

Goede communicatie en snelle levering

Duidelijke productinformatie , eenvoudige bestelprocedure en snelle levering in goede verpakking

snel en uitstekend verzorgd

uitstekend en snel verzorgd conform afspraak

Goed advies en snelle levering

Snel verstuurd Bij klacht snelle reactie en goed afgehandeld Echte aanrader

Duidelijk en snelle service!

Via de site direct gevonden wat ik zocht. Levering snel en product zoals verwacht. Prijs was lager dan elders en gratis verzending. Kortom: uitstekend.

Snel

Extra zomerkorting is mooi meegenomen, top.

Snelle levering, bij een vraag adequaat antwoord

Een CO2 meter werd prompt geleverd. Bij een vraag over de bediening van het apparaat kreeg ik een heldere telefonische uitleg.

Goede voorraad, goede service!

Inmiddels diverse bestellingen gedaan en netjes ontvangen. Voorraad is prima te noemen. Service is ook goed. Helaas tijdens mijn laatste bestelling gebruik van moeten maken aangezien enkele zaken verkeerd gepickt waren. Maar dit werd direct nagestuurd. Wederom niet het juiste product maar ook dit verwacht ik netjes opgelost te zien. Het zal de vakantieperiode zijn. Al met al zeker een 9 ondanks deze iets mindere ervaring.

Net niet helemaal goed

Pakket kwam niet aan. Reactie op mijn mail kwam wel, men zou bij postnl gaan navragen, vervolgens geen mail meer, totdat ik weer moest vragen hoe het zat. Dat is de oorzaak van 4 ipv 5 sterren. Service is belangrijk juist als dingen fout gaan.

Snelle levering van goede producten en vlotte afhandeling probleem

De levering van twee bestelde mechanische ventilatie units was supersnel. Helaas bleek een van de twee niet te passen op de plek waar hij moet hangen, dus moest ik retourneren en een ander type bestellen. Ook de retour zending ging zeer vlot en makkelijk en mijn tweede bestelling arriveerde even snel als de eerste, de volgende dag dus. Het aankoopbedrag van de eerste geretourneerde ventilatie unit is inmiddels ook al binnen. Kortom, uitstekende ervaringen met Ventilatieland.

mooi assortiment, juiste prijs

snelle levering, mooie producten

Super snel geleverd.

Een product was verkeerd type geleverd, maar dat product viel me sowieso tegen qua kwaliteit. Retour gestuurd en erg snel mijn geld teruggekregen; top!

Apparaat voldoe, jammer dat hij geen ingebouwde batterij heeft

Product snel geleverd

Goede service, vriendelijke telefonische support

Op tijd en voorraad artikel.

Het is prima geleverd en goed artikel.

Ik ben erg tevreden over ventilatieland.

Door mijn keuze om een ventilatie afzuigsysteem bij ventielatieland te kopen ben ik zeer tevreden zowel over de bezorging (snel geleverd) als het product. Ik raad dus ventielatieland ook aan bij mijn vrienden.

Levering ging snel, montage helaas pas mogelijk in september

De levering van de ventilatiebox verliep voorspoedig. Montage hebben we zelf gedaan omdat de monteurs nu geen tijd hebben. Dat zou pas na de zomervakantie kunnen gebeuren. Dat vonden we wel erg lang.

Een overzichtelijke site, goed geprijsd en een snelle levering. Zeker aan te bevelen.

Een overzichtelijke website waar je makkelijk je gading kunt vinden. Ook duidelijke omschrijvingen en handleidingen. Leverantie binnen 1 dag.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ