Goede website, mooie producten en super snelle levering.

Goede website, mooie producten en super snelle levering.

Snelle en correcte levering

Ik zocht en vond een eenvoudige ventilator die ik in de kelder kon plaatsen om daar de lucht af te zuigen. Ik ga ervan uit dat 100m3 per uur voldoende moet zijn om de kelderlucht eruit te krijgen.

Overzichtelijke site en snelle levering van prima producten

De site is overzichtelijk ruime informatie over het product met goede foto's. Dat maakt het beslissen makkelijk. Klantvriendelijk bestellen via de site en snelle levering. Kortom. Prima.

betrouwbaar dienst en goede opvolging

betrouwbaar. service desk mag iets sneller. maar alles wordt in detail opgevolgd

Geleverd, wat besteld is.

Duidelijke site waarna het bestelde product via track & tracé te volgen was en na enkele dagen bezorgd werd. Zo hoort t. Dank Rob

Weer top geleverd!!

Komen vraag gewoon na en leveren kwaliteit!!!

Alles kunnen bestellen wat ik nodig had en na 1 dag in huis!

Er duidelijk omschreven. Je moet zelf even weten wat je nodig hebt en vervolgens kan je alles bestellen, volgende dag in huis, goed verpakt! En kwalitatief goede materialen tegen een eerlijke prijs.

Goede producten na goed advies

Afstandsbediening van het ventilatiesysteem werkte niet meer maar ik wist niet of ik dat zo een op een kon vervangen. Via de klanten service kreeg ik het juiste advies met een link naar de te bestellen producten. Deze werden na bestelling conform toezegging keurig verpakt afgeleverd. Producten zijn prima

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering. Uitstekende kwaliteit!

toppie

Topdeal

Bijzonder prettig om bij Ventilatieland bestellingen te doen.

Duidelijke website. Product die bij elkaar benodigd zijn goed gegroepeerd weergegeven. Snelle levering. Duidelijke nota's.

Maken belofte meer dan waar

Informatie over profijt via YouTube filmpjes geeft aan wat er nodig is en hoe het werkt

Prima tevreden

Het apparaat werkt precies zoals het beloofd werd

Zeer slechte en botte ervaring

Ik had ventilatie roosters besteld, er is ergens iets mis gegaan waardoor ik de verkeerde kleur heb besteld. Na mijn vraag of hier iets aan gedaan kan worden krijg ik tot 2x toe een kort en bod antwoord terug. Ipv dat ze met een oplossing komen. Ook retour sturen gaat niet, terwijl dit wel overal vermeld staat op de website met grote letters.

Binnen 24 uur geleverd zoals beloofd

goed materiaal met snelle en goede levering

ik heb ook meteen een mail ontvangen wanneer het opgestuurd werd,kortom alles ging vlot en netjes ondanks de coronacrisis. waardeer dir bedrijf zeer aan.

Duidelijk uitleg met installeren

Sneller levering!

Levering ging super snel. Daar ben ik zeer tevreden mee. Daarnaast veel info en uitleg op de site. Als tip zou ik meegeven om meer foto’s te plaatsen van het product zelf. Mijn bestelling was niet helemaal wat ik had verwacht. Als ik had geweten dat dakdoorvoer aan beide kanten open was geweest had ik iets anders besteld. Was slechts 1 foto van 1 kant. Maar product komt erg robuust over daarom heb ik ervoor gekozen hem niet terug te sturen en had hem direct nodig dus daarom heb ik hem gehouden.

Zonder meer top.

Ook een goede website met duidelijke uitleg. Levering prima verpakt en snel, ondanks de corona perikelen.

Snel, adequaat fijn telefonisch contact mbt het product

Top is ventilatieland was ik hier maar veel eerder bij aan gaan melden om mijn ventilatieroosters te vervangen. Op de dag bestellen en volgende dag geleverd! Toppers!

Heel goed!

Snelle levering en goed verpakt.

Supergoed

Tot nu toe alles goed gegaan De laatste bestelling is nog niet binnen

Goed produkt en snelle levering en makkelijk te plaatsen

Makkelijk te plaatsen en houdt de kou ook beter tegen.

Goed, echter weinig informatie

Ik ben interieurbouwer en bestelde ventilatie ventielen, en omdat de poductbeschrijving niet helemaal duidelijk was had ik niet ontvangen wat ik had verwacht. Hierdoor heb ik een deel nog even moeten overspuiten met een gewenste kleur en uiteindelijk toch geplaatst en het was een mooi resultaat!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ