Goed advies, met verassingen

Aanschaf gedaan van een nieuwe WTW. Meerdere malen mail contact gehad en daar een duidelijk advies gekregen over welke WTW voor ons het beste was. Hier erg tevreden over. Min punt was het plotseling verschijnen van de vervoerder die de WTW kwam afleveren. Gelukkig was er iemand thuis, anders had de WTW weer meegenomen kunnen worden.

Super en snel

Super en snel

goede en snelle service

Klantenservice reageert vlot. Heb twee producten retour verzonden. Benieuwd hoe dit gaat. Tot nu toe zeer tevreden

goede service

snelle levering ziet er goed uit goede prijs

Gewoon zoals het hoort!

Prima spullen en vlotte levering

Vlotte levering en de spullen bleken precies te passen en ook heel simpel te monteren. Met een verloopstuk is het toch altijd de vraag of het goed gaat. Ook het rvs luchtventiel ziet er goed uit. Staat wat netter dan het plastic exemplaar dat er nu zit. Dat de levering gratis was, was een meevaller, vaak is dit pas zo bij een hoog bedrag.

Snelle en correcte levering

Uitgebreid aanbod dat overzichtelijk voorgesteld wordt op de website. Enkele zaken vond ik niet terug (bv muurflens). Vandaar een 9 en geen 10. Bestellen ging vlot en ook de levering was correct en supersnel!

Voldoet

Flexibele slang hier gekocht 125mm. De slang voldoet. Het was echter zeer moeilijk om het om de pijp te krijgen. Echt een gewring en gedoe, waarbij de slang scheurt en je vingertoppen een flinke massage krijgen. Waarom wordt zo'n slang niet gewoon 1 of 2 mm groter gemaakt. Dan krijg je het ook over een mof-spie en dan wat alluminium tape erover....maar nee die bestaat zeker niet. Ze moesten de bedenker van deze slang 24-7 slangen van zijn eigen laten plaatsen, dan ging die nadenken....

Snel en correct geleverd; ook één art. retour ging prima

Snelle correcte levering Retour sturen gaat ook prima. Jammer dat er geen medewerker tel. beschikbaar is voor vragen mbt retouren; kan je alleen via de website regelen.

Goed omschreven ,duidelijk en snel .

Precies wat je ervan verwacht.

Duidelijke website Kunnen vergelijken Makkelijk betalen Goede en snelle levering Gemakkelijk te installeren. Wat wil je nog meer? Een goede prijs? Die heb je ook, haha!

Conform afspraak en verwachting

Afhaalmogelijkheid gebruikt. Voor mijn simpele ventilatierooster kon dit op de fiets. Had alleen niet meteen door dat de deur naar buiten openging.

snelle levering en goed product

Mooi product, snelle levering

RVS plafondventielen besteld, snel geleverd en mooi product.

Best prijs, goed kwaliteit en snel levering

Mijn een vraagteken is dat som artikelen heb ze niet - voorbeeld zijn 30 graden bochten. Maar voor de rest hebbes de best prijzen!

Prima en snel verstuurd

Prima en snel verstuurd

Lekker rustig en stil

Alles is goed te vinden , en snelle levering.

Goeie website. Snelle levering. Goede kwaliteit producten.

Duurt ff maar dan heb je ook iets .

Ondanks dat we best wel moesten wachten op de levering zijn we heel tevreden .

Simpel bestellen en snel in huis.

Filters voor verschillende apparaten besteld. Bestellen gaat simpel en binnen 2 dagen in huis!

Zeer goed bevallen!

Een goede ervaring. Makkelijk te bestellen, duidelijk wat nodig is, snelle levering en zeer duidelijk contact waar nodig. Zeer goede ervaring en zeker aan te bevelen!

Vooral goede zorg bij oplossen van problemen

Mijn zending was na 4 dagen nog niet bezorgd door PostNl. Na een email werd de ventilator opnieuw opgestuurd. De volgende dag werd een nieuw pakket bezorgd (samen met het eerste pakket!). De nazorg was dus prima. De bereikbaarheid (alleen per mail, niet telefonisch) vond ik minder. Ik zou een telefonische bereikbaarheid prettiger vinden.

top

top geregeld en heel snel verzonden

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ