Precies wat ik nodig had voor goede prijs

Maandag bestelde ik, volgende dag al in huis, gewoon prima

Snelle levering, duidelijker website.

Alles verliep vlot. Site reageert mooi en is overzichtelijk. Verzending is snel en goed ingepakt.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Gewoon lekker simpel

Product conform opgave

Goed product. Ziet er mooi uit op de gevel. Snel conform afspraak geleverd.

Ook relatief kleine bestelling kreeg de juiste aandacht !

Maatvoering en levering is naar behoren uitgevoerd

Accuraat en volgens verwachting afgehandeld

Installatie was snel geregeld. Aangeboden hulp was niet nodig. De bestaande, aanwezige AB was eenvoudig over te zetten, ondanks het ontbreken van instructie. Helaas moest er wat geschoven worden omdat PostNL niet op de afgesproken datum kon leveren, maar dat is een probleem van PostNL. Dank voor de samenwerking

uitsekend bedrijf goede levering

bestelde produkten goed netjes verpakt en op afgesproken datum geleverd

De producten waren goed te vinden op de site en het is mooi stevig en goed materiaal.is wel wat aan de prijzige kant. Snelle levering

Snel en goed

Duidelijke omschrijving ; bestelling gedaan; product in goede orde ontvangen. Inmiddels aangesloten en werkt zoals het moet.

Ruim assortiment en snel geleverd

Ik heb meerdere malen besteld bij ventilatieland en er werd altijd zeer snel geleverd.

Snelle levering.

Levering kwam op tijd binnen en product ziet er goed uit. Moet het product nog instaleren, dus weet nog niets over de kwaliteit van de ventilatiepomp, vooralsnog ziet alles er goed uit. De tape die ik gekocht heb in dezelfde bestelling kwam apart in een los pakketje. Wat mij betreft had dit één pakketje kunnen zijn.

Niet goedkoop maar wel goed

ventilatie reiniging gedaan. waren binnen uurtje klaar. alles netjes opgeruimd. en kreeg ook goed advies.

Prima service vlot afgehandeld

Vlot goeie website duidelijk

toppie

Alles prima verlopen

super snelle levering

Apparaat werkt zoals beschreven gewoon perfect

Opgelicht, ze komen ook niet tegemoet

Ik was op zoek naar een ventilator met energielabel A, dit had ventilatieland niet in het assortiment in plaats daarvan werd een ventilator met energielabel B aanbevolen en het artikelnummer doorgegeven. Deze heb ik besteld bleek het een ventilator te zijn met energielabel D, Je moest een extra sensor van bijna €200 bij bestellen om het van energielabel D naar energielabel B te halen. Wanneer je aangeeft dat je meerdere verkopers hebt gesproken en dit deze ventilator allemaal als energielabel B aan prijzen krijg je geen gehoor Of krijg je te horen dat het D is totdat je een extra sensor bij besteld. Na verschillende mailtjes te hebben verstuurd is ventilatieland ermee gestopt om nog antwoord te geven of om verder tegemoet te komen wanneer je hier om vraagt. Ik raad daarom ventilatieland niet aan.

Gewoon helemaal zoals je hoopt dat het gaat!

Bestelling arriveerde volgens belofte de volgende dag (ondanks dat het verstuurd werd met PostNL, waarmee ik veel slechte ervaringen heb helaas) goed verpakt. Goede prijs. Kortom: precies zoals je hoopt dat alle bedrijven het doen.

Prima.

CO2-meter (Envisense) besteld. Snel geleverd. Informatie op de site klopt. Installeren overeenkomstig video: zo gedaan. Werkt perfect. Resultaat: onmiddellijk werd duidelijk dat er met de ventilatie in de keuken (ondanks de mechanische afzuiging) een probleem was. Inmiddels de ventilatie verbeterd, zodat de CO2-meter voortdurend groen aangeeft.

Super service

Bestellen en ophalen in een paar uur.

Goeie service snelle levering uitstekende prijs goed product

Succesvol

Overzichtelijk en goed in prijs kwaliteit verhouding

Product snel en duidelijk vindbaar Snelle levering en een goede prijs kwaliteit verhouding.

Niet te duur en snelle levering

Snel geleverd, primakwaliteit.

Helemaal goed

Snelle service. Makkelijk bestellen.

Gewel;dig.

Een vriend van me heeft de ventilator voor mij besteld. Ik moet zeggen de bezorging wat perfect, het product is geweldig en het functioneert meer dan ik had verwacht. Dus prima

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ