Het bestelde snel geleverd.

Alles goed geregeld.

Zeer positief van bestellen t/m aflevering, zeer tevreden.

Gewoon goed!

Goed telefonisch advies en vervolgens snelle correcte verzending. Blij met de nieuwe Itho Daalderop. De mechanische afzuiger op stand 3, werkt op stand 1 totdat vochtsensor de afzuiger automatisch (tijdelijk) op de hoogste stand zet. Geen vochtige badkamer meer. Top!

goede en correcte levering

al mijn ervaring al technische specialist in de installatie wereld ziet het bestelde/geleverde product er goed uit. of het ook goed werkt zal na inbouw (medio eind maart) ook moeten blijken. ik ga er vanuit dat de leverancier achter de door hem verkochten en geleverde producten staat.

Ondanks levering met schade. Snel en goed opgelost

Goede productbeschrijving en vlotte levering

Duidelijke site met productkarakteristieken, goed navigeerbaar en vlotte levering

Bestellingsproces en levering verlopen eenvoudig. Producten snel geleverd en goed verpakt. Retourproces net zo eenvoudig geregeld. Echter het achteraf betalen werkt nog niet optimaal. Er staat wanneer je kiest voor achteraf betalen, betaal je alleen voor wat je gebruikt. Als klant heb ik de dag na ontvangst direct de producten retour gestuurd die ik niet wilde hebben, echter kreeg ik toch via 'achteraf betalen' het volledige bedrag als factuur. Helaas is niet nog contact over geweest. Deze betaalopties werkt dus nog niet optimaal. Ondanks dat, zou ik opnieuw een bestelling plaatsen bij ventilatieland.

Website goed overzichtelijk

Ik kon wat ik zocht makkelijk vinden , en ondanks Corona tijd toch snel geleverd

Goed, snel, maar omverpakking kan slimmer.

Goede en snelle service, goed product, maar die verzending in kleine kartonnen doos met enorme omverpakking is een beetje triest. Dat kan beter en slimmer.

Ruime sortering en snelle levering

Ruime sortering en snelle levering en goede prijs in vergelijk met het originele product, maar wel dezelfde kwaliteit.

Vooralsnog prima alleen is het pakketje door POSTNL nog niet geleverd

Ik ben heel correct geholpen geweest. Duidelijke antwoorden op mijn vragen. Snelle levering naar België dit alles ondanks een relatief kleine bestelling! m.a.w. een website naar mijn hart !

Een mooie prijs voor een goed product, luid en duidelijke site met goede beschrijving van de Itho-Daalderop, en een prima installatie beschrijving. Bedankt!!!!

Het is de tweede die ik gekocht heb.

Ik denk dat degene die ik al had een kapotte motor had gekregen. Maar dat kon ook wel na drie jaar.

Voor verbouwing ideaal veel spullen

De ventilator voor de badkamer is nu vervangen voor buisventilator, scheelt ruimte en herrie, hopelijk is kwaliteit ook toereikend, was in elk geval goed geprijsd, alleen door de carnaval duurde de levering een dag langer, best gelopen.

Levering op tijd

Klantenservice niet correct ivm niet terug bellen na vraag over instellingen van inhoud vandaar 3 sterren

Juiste en snelle levering.

Duidelijke communicatie, snelle en juiste levering. Een aanrader dus.

Heel goed verlopen. goed product en op tijd geleverd.

Duidelijke site, goede specificatie

Na bestellen snel in huis, apparaat werkt goed. Goed inzicht in luchtkwaliteit in huis. Goede prijs/kwaliteit verhouding

goede service en telefonische assitentie

het is een prettig bedrijf om zaken mee te doen. levering en afwikkeling zijn zeer goed en snel.

Super geregeld dank je wel

Goed geregeld is de 2e keer dat ik iets bij ventilatieland besteld heb.

Uitstekende afhandeling

Goede informatie op de site. De bestelling is vlot geplaatst en levering was snel binnen! Zeer tevreden!

Levering volgens afspraak

Montage (door omstandigheden) nog niet gebeurd.

Complete bestelling mooi op tijd gehad

Nu wat terug gestuurd ivm defect Duurt helaas wat langer

Duidelijke website, snelle levering.

Duidelijke website, snelle levering en juiste prijs.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ