Zeer tevreden over levering en afzuiging

Snel zelf gemonteerd en werking prima

Alles prima

Goed en snel geleverd

Gewoon goed

Product goed omschreven en keurig geleverd.

Product doet wat t belooft. Snelle levering

Product doet wat t belooft. Snelle levering

Tevreden over de installatie

Tevreden over de levering en installatie! De communicatie verliep niet super snel, maar ik begreep dat het momenteel erg druk is. De installatie viel tegen vanwege een onvoorzien probleem, maar de installateur kreeg het alsnog op een goede manier voor elkaar. Wij zijn tevreden met de nieuwe WTW-unit.

Snel en goed

Kwaliteit prijs verhouding

Snelle levering ruim gesorteerd

Keurige levering en snel

Netjes en snel geleverd. Goed verpakt.

perfecte levering

alles goed geregeld en snelle levering. goede prijs

Makkelijk bestellen en snelle levering

Helaas was er een ventilatieventiel kapot in huis, maar snel een vervangde bij Ventilatieland gevonden. Makkelijk besteld process en snelle levering. Duidelijke communicatie per mail

Bij defect komt er geen oplossing

Ik krijg alleen maar wedervragen bij een defecte ventilator en geen antwoorden....

Slechte ervaring

Product besteld en niet comlpeet over en weer mailen omdat bellen naar service lijn geen antwoord heeft of weet. Order nr. Door moeten geven en toen werd er foto gevragen pppfff word er moedeloos van je ziet toch aan ordernr wat die gene bestelt heeft, ik overweeg nu het product terug te sturen. Wat een gedoe over een draadloze afstands bediening die er ni bij zit en volgens productomschrijving wel, heeel spijtig

Duidelijk, snel en efficient

Alles is prima verlopen van zoeken naar het juiste product tot levering

Prima prijs en snelle levering!

Opzoek naar een badkamer ventilator kwam ik uit bij ventilatieland. Snelle levertijd en een prima prijs! Mocht ik weer eens iets nodig hebben aan ventilatie of klimaatbeheersing kijk ik zeker weer bij ventilatieland.

Product, zoals omschreven, duidelijke installatie instructie. Netjes een telefonisch advies gekregen

Snelle levering goede service prima producten

Positief

Bestelling werd snel bezorg en het apparaat werkt goed

Perfect geregeld!

Goede prijs, snel en netjes.

Onduidelijk

Wij hebben voor een installateur betaald naast de ventilator zelf. Hierover vind je niets terug op de nota, als je belt weten ze er niets over. En als je mailt dan blijft het ook onduidelijk aangezien er naar een enquete wordt verwezen die nooit ontvangen is. Al met al erg onduidelijk allemaal

Vlotte en snelle toezending van artikel

Snelle levering en goed artikel

Snelle levering van goed product!

Afzuigkapbuis besteld. Eén van de weinige winkels die deze maat had. Na bestelling snel geleverd.

Ik heb een afzuiger gekocht en ben zeer tevreden over het product.

Ik heb een afzuiger gekocht. Hij is snel geleverd en makkelijk gemonteerd.

Supersnel

Duidelijke website, snelle levering & de beste prijzen :-)

Prima apparaat met een uiterst snelle levering

Prima apparaat met een uiterst snelle levering, tevens was de betaling ook snel geregeld.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ