Goede en snelle levering

Printplaat en afstandbediening voor mechanische ventilatie (Itho) werkt goed

Duidelijke site en snelle levering

Hele snelle levering. Product nog niet geïnstalleerd maar lijkt aan verwachting te voldoen. Prima!

snelle levering, goed product

Duidelijke omschrijving van het product op de website. De online bestelling werd snel geleverd. Het product lijkt goed te werken (1 dag).

Verluchtend

Prachtige op maat gemaakte roosters.

In goed overleg mooie op maat gemaakte roosters kunnen bestellen.

Een voorbeeld voor andere postorderbedrijven.

Ze zien aan de bestelling of het allemaal klopt. Ik had zelf een fout gemaakt en ik kreeg netjes een mail met het advies om het anders te doen. Hele snelle levering, zondag avond besteld en maandag binnen. Zeker het aanbevelen waard.

Bestellen en leveren prima in orde

Heb een paar ventielen besteld. Aantrekkelijk geprijsd en kwalitatief goed. Communicatie en levering prima in orde.

Geen contact met medewerker

Ik had een ventilator besteld maar de verkeerde. Ik wilde gelijk mijn bestelling annuleren maar steeds als ik belde kreeg ik niemand aan de lijn. Dus mijn bestelling werd gewoon verzonden. Nu moet ik hem weer terug sturen.

Snel geleverd en juiste bestelling

De juiste onderdelen zijn snel bezorgd. Het enige is dat er minimaal 1.5 meter pijp moet worden besteld, dat er geen kleinere maten beschikbaar zijn.

Goede duidelijke site en snelle levering

Positieve ervaring

Goede snelle online service met goede prijzen

Goede duidelijke website en goede prijzen. Op die manier hebben we naar tevredenheid diverse onderdelen besteld. Het advies iz een nieuwe WTW had wel iets beter gekund naar onze mening, omdat er niet veel over de hedendaagse opties werd nagedacht, maar gewoon de opvolger van die we hadden werd geadviseerd. Ook al snappen we de achterliggende gedachte daarvan, was dat niet onze vraag. Uiteindelijk zijn we voor onze WTW bij een ander terecht gekomen maar voor alle onderdelen m.b.t. de aansluiting was Ventilatieland het beste. Ook de ruimte retouropties zijn erg prettig.

Voldoet prima

Prima service en de beschrijving komt het overeen met wat geleverd. Ondanks het slechte weer snel geleverd.

prima kwaliteit, supersnel geleverd

verder niks op aan te merken

Snelle levering en heldere website

Zeer goede service.

Netjes verpakt en snel geleverd

Helemaal top geregeld, besteld en op de derde dag al binnen. Zoals het moet bestellen en actie ondernemen richting de klant. Bedankt voor de snelle service.

Prima producten voor een nette prijs

Ik bestel als onderhoudsbedrijf geregeld materiaal bij ventilatieland. Wordt altijd netjes opgestuurd en de communicatie is netjes en correct. Aanrader.

Duidelijke website en artikel snel geleverd

Het artikel waar ik naar zocht was goed te vinden op de website en duidelijk beschreven. Verder is het artikel snel geleverd en de communicatie vanuit Ventilatieland was prima.

Professioneel, goedkoop en snel geleverd

Professioneel, goedkoop en snel geleverd

zeer goede en snelle services, perfect

gisteren besteld en vandaag geleverd en natuurlijk netjes in een doos en goed beschermd echt geweldig

Zoals het hoort...... snel en efficiënt

Duidelijke webshop, gebruiksvriendelijk met groot aanbod

Webshop is gebruiksvriendelijk met een ruim aanbod en vlotte afhandeling voor betaling en verzending. Ontvangst zoals vermeld bij de leveringstermijn

Alles netjes verpakt

De co2 meter kwam op tijd. Een iets langer snoer zou handig zijn om de co2 meter ook midden tussen de mensen te kunnen plaatsen, dat doe ik nu met een eigen verlengsnoer. Ik was verrast over de invloed van mijn gaskachel op de luchtkwaliteit en hoeveel ventilatie dat vraagt. Het geeft mijn leerlingen een veilig gevoel. Het was een beetje lastig dat ik ging winkelen, een voorlopige kortingscode kreeg (die niet werkte) en dat ik na de aankoop op de mail zag dat ik een andere kortingscode had.

Gewoon helemaal perfect

Producten, levering, website.. alles is super geregeld. Helemaal tevreden, compleet aan te raden.

Snel en betrouwbaar

1047 Park Forum