Onwijs slechte klantenservice!
Ik heb een nieuwe ventilatie unit gekocht van Orcon, inclusief remote. Deze werd geïnstalleerd door een partner van Ventilatieland. Tijdens de installatie werd duidelijk dat er een verkeerde remote is bijgeleverd en dat deze na zou worden gestuurd. Uiteraard jammer, maar kan gebeuren. De ventilatie unit was in ieder geval wel geïnstalleerd. De remote kwam echter niet vanzelf naar me toe. Ik heb zelf meerdere keren met de klantenservice geprobeerd te bellen (alle opties geprobeerd, want ze verwijzen je bij iedere optie naar het sturen van een e-mail). Niemand die kon helpen, maar ik zou worden teruggebeld door de technische dienst. Gebeurde niet, maar ik kreeg na een tijdje, vanuit het niets, wel de juiste remote.
Ik wilde de verkeerde remote (apparaat van 240 euro) terugsturen, maar zelfs dat was lastig. Ik moest een RMA formulier invullen wat vervolgens door een superstroperig proces ging. Alsof ze dat ding niet terug wilden. Uiteindelijk verpakt en voorzien van een standaard Thuiswinkel Waarborg RMA formulier. Ook niets meer van gehoord.
De installatie van de nieuwe remote heb ik zelf moeten doen. Op zich geen probleem, want het is niet complex. Maar iedere keer, als ik de remote en de ventilatie unit heb gekoppeld, wordt de verbinding na een tijdje verbroken en springt de boel in error. Geen idee wat er aan de hand is. Ik ben al weken bezig om een monteur in te laten plannen die het werk af komt maken. Ik word afgescheept met een filmpje waarin wordt uitgelegd hoe het koppelen gaat tussen remote en ventilatie unit. Maar het werkt gewoon niet.
Waardeloze partij!