heel tereden

alles verlopen volgens verwachting, verder geen enkele opmerking

Prima service en snelle levering

Mijn bestelling was er meteen

Very good

Fast shipment and quality product. Thank you!

Perfecte levering na mijn bestelling

Eerste keer besteld bij ventilatieland, TOPPIE

Duidelijke site, goed assortiment en snelle levering voor een goede prijs.

Dag 2 besteld, volgende dag in huis. En dat in deze tijd. Makkelijke site om te betalen. Aanrader.

Onwijs slechte klantenservice!

Ik heb een nieuwe ventilatie unit gekocht van Orcon, inclusief remote. Deze werd geïnstalleerd door een partner van Ventilatieland. Tijdens de installatie werd duidelijk dat er een verkeerde remote is bijgeleverd en dat deze na zou worden gestuurd. Uiteraard jammer, maar kan gebeuren. De ventilatie unit was in ieder geval wel geïnstalleerd. De remote kwam echter niet vanzelf naar me toe. Ik heb zelf meerdere keren met de klantenservice geprobeerd te bellen (alle opties geprobeerd, want ze verwijzen je bij iedere optie naar het sturen van een e-mail). Niemand die kon helpen, maar ik zou worden teruggebeld door de technische dienst. Gebeurde niet, maar ik kreeg na een tijdje, vanuit het niets, wel de juiste remote. Ik wilde de verkeerde remote (apparaat van 240 euro) terugsturen, maar zelfs dat was lastig. Ik moest een RMA formulier invullen wat vervolgens door een superstroperig proces ging. Alsof ze dat ding niet terug wilden. Uiteindelijk verpakt en voorzien van een standaard Thuiswinkel Waarborg RMA formulier. Ook niets meer van gehoord. De installatie van de nieuwe remote heb ik zelf moeten doen. Op zich geen probleem, want het is niet complex. Maar iedere keer, als ik de remote en de ventilatie unit heb gekoppeld, wordt de verbinding na een tijdje verbroken en springt de boel in error. Geen idee wat er aan de hand is. Ik ben al weken bezig om een monteur in te laten plannen die het werk af komt maken. Ik word afgescheept met een filmpje waarin wordt uitgelegd hoe het koppelen gaat tussen remote en ventilatie unit. Maar het werkt gewoon niet. Waardeloze partij!

Goede service en makkelijk bestellen

snelle, nette levering

duidelijke productinformatie, heb goede keuze kunnen maken en was snel geleverd. Enige verbeterpunt is de verpakking; de kartonnen doos was niet opgevuld met karton of schuim, waardoor het (dure) product kon rondstuiteren tijdens transport.

Snel en correct geleverd

De uitgebreide info bij de sensor heeft mij opweg geholpen bij de keuze.

Alles onder één dak

Een geweldig bedrijf , alleen de klantenservice is een ramp in corona tijd. Telefonisch niet bereikbaar omdat hun thuiswerken , hebben zeker nooit gehoord dat je telefoons kunt doorschakelen Alle artikelen gaan degelijk verpakt de deur uit Levering door Post Cargo is een ramp

Goed product

Het product voldoet aan alle verwachtingen zoals beschreven , de snelle levering maakt het perfect !

goede informatie, snelle levering

Op de site kon ik op grond van duidelijke informatie een keuze maken. Levering is prima verlopen.

Prima ventilator, werkt als beschreven!

snel en goed advies.

Snelle levering. De site geeft goed advies. originele onderdelen. eerlijke prijs. Ook via de telefoon een zeer persoonlijke benadering.

Levering zoals gewenst

Makkelijke zoekfunctie, evt extra benodigdheden worden voorgesteld, snelle levering.. dus gewoon goed..

Doet het prima

Tevreden

De levering was erg snel

Snel en goed

Snel binnen gekregen en een prima product wat perfect werkt!

Goed bedrijf, levering kan beter

Heb mijn bestelling gedaan op hun site, ging erg makkelijk. Betaling was zo rond. Levering duurde zeker 5 dagen, dat zou in deze tijd anders kunnen. Ben erg tevreden over de producten.

Sneller service

Mijn bestelling was snel geleverd, goede prijs en snelle/duidelijke antwoorden via de mail.

Alles is perfect geleverd

Alles was snel besteld en op voorraad en mooi op tijd geleverd. Helemaal top!!

Dit bedrijf levert ontzettend snel!

We hebben een ventilatiesysteem Orcon box besteld. Deze werd echt heel snel geleverd. De systeem is zeer geruisloos terwijl onze vorig systeem ( weet niet welk merk) zo'n herrie maakte dat het leek of je op een wc van een vliegtuig zat. Dus deze is echt een aanrader! Ik kan Ventilatieland ook echt aanbevelen

Prima service, goede mogelijkheden om contact op te nemen, snelle reactie.

Prima en goede service. Snel geleverd zonder problemen

Makkelijke website, simpel bestellen en snel geleverd. Gewoon een prima bedrijf die doet wat ze beloven.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ