Bij eerste bestelling geen ondersteuning!

voor het eerst online besteld bij Ventilatieland. De site is op zich goed overzichtelijk. Bij opmerking onderaan de bestelling heb ik gevraagd omdat dit de eerste bestelling was graag nakijken of de onderdelen goed uitgezocht zijn door mij, anders graag even bellen. bij levering blijkt dat de onderdelen niet allemaal goed zijn gekozen. Nu begrijp ik ook wel dat niet iedereen gebeld kan worden, maar om zo een order in een doos te proppen en zonder bericht op te sturen vind ik wel kort door de bocht. Waarom kun je dan een opmerking of vraag invullen?

Prettige webwinkel, prima levertijd

Ik heb diverse materialen gekocht bij ventilatieland voor het aanleggen van een ventilatiesysteem in mijn badkamer. Een deel van de bestelling was binnen enkele dagen geleverd en de rest nog geen week later. Prima contact gehad ook met hun klantenservice. Ik bestel hier indien nodig zeker weer.

Supersnelle levering

Het voldoet aan mijn wensen.

Snelle levering en de juiste producten geleverd.

Prima.

Snel geregeld

Goed produkt snelle levering

Fenomenaal

We kregen de bestelling vrij snel binnen producten ziet er keurig netjes uit werkt naar behoren simpel aansluiten en te monteren Een kind kan het bijna doen

Is gewoon.

Waarom moeten ziveel winkels dit altijd vragen?.

Snelle levering, ruim assortiment!

Ik heb bij ventilatieland een nieuwe mechanische ventilatiebox besteld. Snel verzonden en alles prima naar wens.

Denken mee!

Had 3 meter buizen besteld, blijkbaar krijg je dan erg veel transport kosten. Kreeg een dag later bericht dat buizen van 1,5 meter met koppelstuk veel voordeliger zijn! Super mee gedacht in voordeel van mijn portemonnee!

Snel en goed geleverd.

Snel en goed geleverd. Werkt perfect.

uitstekend

snelle levering, gemakkelijk in gebruik

Consequent en goed verzorgd

Prima. Bestelling direct genoteerd en snel gevolgd door track en trace. Retour en omruil prima verzorgd.

Super zaak helemaal top

Prijs kwaliteit verhouding zeer goed Snelle levering Lage bedrag voor gratis verzenden Gewoon top

Veel keuze voor ieder wat wil en een snelle levering

Dit is de 1e keer dat ik bij ventilatieland een ventilator heb besteld en ik ben er zeer tevreden over. De ventilator was snel geleverd en voldoet prima.

Zou zo weer bestellen

Goed afgehandeld en netjes optijd bezorgd Alles uiterst correct

De juiste producten voor een nette prijs

Nieuwe afvoerslang en gevelrooster voor onze wasdroger besteld. Binnen twee dagen geleverd en perfecte kwaliteit.

Mooie, handige website, goede uitleg en ook retourneren heel goed geregeld

Makkelijk navigeren op de website, goede uitleg en ook veel documentatie beschikbaar. Goede prijzen, snel verzonden, goed verpakt, 90 dagen kostenloos retourneren met heldere voorwaarden. Word ik blij van.

Snelle levering en prima service.

Very satisfied

Uitstekende service en overzichtelijke webshop

Als leek moest ik een aantal ventilatie producten opzoeken voor mijn nieuwe woning. Maar met een gemakkelijk menu en overzichtelijke webshop was het snel geregeld. De levering was correct en zorgvuldig verpakt.

Snelle levering !

Nu 2 bestellingen gedaan en ook nu weer een snelle levering. Van te voren een duidelijke communicatie gehad over de te leveren goederen.

Doet wat het beloofd

Van bestelling tot levering prima in orde.

kwaliteit en snel geleverd

Product duidelijk omschreven met de maten en zag er perfect uit.

De dienstverlening was goed. ik had de CO2 meter snel in huis. Helaas is de bediening van het apparaatje lastig omdat de touch-screen nogal ongevoelig is. Het reageert slecht/traag op aanrakingen.

Snelle levering en goeie spullen.

Reageren ook snel en doeltreffend op problemen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ