Prima bedrijf !

Wat je besteld wordt snel en voor een prima prijs geleverd !

Webpagina is duidelijk en overzichtelijk :)

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke website, ruime keuze, snelle levering

Voldoet aan verwachting en snelle levering

Voldoet aan verwachting en snelle levering

Ventilatie doet vlot wat het laat zien en zegt

Ondanks drukte bij de pakketdiensten toch volgens afspraak binnen.

Ondanks drukte bij de pakketdiensten toch volgens afspraak binnen.

Sneller geleverd dan aangegeven, goede chatsessie vooraf.

Ik had meer info nodig over een rooster, en kreeg dat via de chat. Alles netjes ingepakt gekregen, aflevering zou maandag zijn maar werd zaterdag al gebracht. Super!

Van bestellen tot montage een geoliede machine.

Ik heb weinig ervaring met bestellen via het internet maar de bestelling bij Ventilatieland ging uitstekend

Super snel besteld

De bestelling is heel makkelijk gegaan via de telefoon. Alles netjes binnen 2 dagen ontvangen.

Duidelijke site en hele snelle levering

Aanrader

snelle levering van de CO2 meter

snel en eenvoudig , betrouwbaar

Snel en professioneel

Goede website. Slechts één aanbeveling. Koppel de filterkeuze aan het apparaat bijvoorbeeld als gerelateerd product. Het is mij niet gelukt om een extra filter voor mijn aircleaner te vinden.

Top ventilator met vele mogelijkheden

Degelijke en zeer stille met groot afzuig vermogen. Alles in perfect instelbaar met de app. Wel even zoeken hoe je installeert. Instructie is iets te beknopt maar na paar keer proberen prima gelukt. Ook voor montage is even zoeken hoe je alles open krijgt voor montage. Staat helaas niet in de instructie. Dat is het enige verbeterpunt.

Snel en precies zoals verwacht!

De benodigde onderdelen snel kunnen vinden op de website. Aanklikken en klaar. Daarna werden ze mooi op tijd afgeleverd.

Filterset snel en foutloos geleverd tegen een goede prijs

Filterset snel en foutloos geleverd tegen een goede prijs

Uitstekende ervaring

Bestellen eenvoudig , betaling normaal en snelle zo als beloofde verzending en ontvangst (zelfs in deze corona tijd)....

Uitstekende service!

Top bedrijf! Meteen antwoord gekregen op mijn bestelling. Vrij snel bezorgd ook. Zeker voor herhaling vatbaar.

Alle spullen lekker snel geleverd

Overzichtelijk website, heldere productomschrijving en nette prijzen

Mijn ervaring bij de bestelling van een badkamer ventilator is goed; bestelling, levering en activering van het product ging moeiteloos. Communicatie per e-mail was goed/voldoende. Aanrader.

Compacte en stille ventilator

Compacte en stille ventilator geschikt voor een kleine ruimte. Niet zo krachtig als de vorige ventilator die er zat. Klepje achter de ventilator gaat minder ver open. Wellicht aandachtspunt voor mensen die er een langer kanaal en/of bochten er achter hebben. Op de website wordt een garantie vermeld van 6 jaar, op de verpakking en handleiding 6 jaar. Ga ervan uit de info op website klopt, dat is tenslotte de verkoper.

Goed advies, snelle levering en prima prijs / kwaliteit!

Op zoek naar een vervangende mechanische ventilatie ben ik uiteindelijk bij Ventiliatieland terecht gekomen. Mijn vragen werden snel kundig beantwoord waarna mijn bestelling (Orcon MVS 15P) de volgende dag al werd afgeleverd. Daarna een kwestie van oude demonteren, nieuwe monteren en de stekker erin. Zoals beloofd werkte alles direct.

Goede service en levering

Producten werden goed geleverd, goed verpakt en was volledig. Voldeed aan de verwachtingen. Producten en prijs zijn naar tevredenheid en voldoen aan de verwachting.

Werkt perfect!

Makkelijke en snelle installatie vd extra afstandsbediening voor ons afzuigsysteem ! Top !

Mijn bestelling was precies wat ik verwacht had.

Ventilatieland heeft een goede en duidelijke site. Bestellen gaat daardoor heel makkelijk. Ondanks deze Coronatijd was de bestelling keurig op tijd. Ik ben dus zeer tevreden.

uiterst correcte afhandeling

mijn bestelling kon door u niet geheel uitgevoerd worden. kan gebeuren. telefonische aanpassing en teruggave van het teveel betaalde bedrag was uiterst correct

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ