Aanrader !!!!! Correct en snel en prijsvriendelijk

Had bestelling geplaatst en direct reactie. Had meer kunnen betalen als ze mijn bestelling zo hadden gelaten. Nee doen ze niet. ze houden het goedkoop en komen direct met een voorstel. Zeer tevreden, die zien me nog terug.

De geluidsdempers zijn een schot in de roos

De geleverde geluidsdempers voor in de luchtkanalen van de mechanische ventilatie verminderen de geluidsoverlast zeker met de helft, tot op een niveau dat het niet meer storen is. En dan bedoel ik wanneer de mechanische ventilatie op de hoogtste stand staat. Bij de middelste stand (van 3) is de mechanische ruis zo goed als niks meer. Kortom, top product!

Klasse

Mijn bestelling was binnen 24 uur geleverd. Dat vind ik nog eens snelle service klasse hoor.

Moeilijk contact te krijgen met technische dienst

Ik heb over mijn ervaring al een mail gestuurd. 4 keer is het jullie niet gelukt me terug te bellen. En nu hebben jullie het vervangende product ook nog naar mijn oude adres in amsterdam gestuurd terwijl ik mijn nieuwe adresheb doorgegevenen aan de telefoon

Prima CO2 meter

Doet precies wat ie moet doen, die meter. Eenvoudig in gebruik. En zeer inzichtelijk.

Snelle service en levering

Snelle service en levering

Levering na de dag van bestelling!

Uitstekend apparaat ( CO2-meter ZG1683RU)

Nadat het apparaat enige tijd niet leverbaar was, vorige week besteld en twee dagen erna ontvangen. De installatie is eenvoudig, het enige dat je hoeft te doen is voedingskabel aansluiten en stekker in contactdoos doen. De handleiding is in het Engels maar is prima te lezen. Wat ik jammer vond ( waardoor ik geen 5 sterren heb toegekend) is dat er geen CO-2 meterkaart bijzat. Ik heb deze inmiddels van het internet gehaald. Nu over de werking. Het apparaat geeft behalve de CO-2 ook de binnentemperatuur aan en de luchtvochtigheid. Wat mij wel opvalt is dat de verschillende apparaten die ik inmiddels heb staan mbt klimaat ( CO-2 meter, weerstation en een luchtbevochtiger) allemaal een verschillende temperatuur en luchtvochtigheid aangeven; echter geen grote verschillen, dus voor ons geen probleem. Waar wij erg blij mee zijn, is dat wij met de CO-2 meter precies weten wat de benodigde tijd is om de kamer te ventileren teneinde een gezond binnenklimaat te krijgen. Was het eerst meestal een kwartier dat wij de schuifpui openzette om te ventileren, met de CO-2 meter heb je binnen 5 minuten al weer een gezond binnenklimaat ( van 1200 PPM naar minder dan 500 PPM). Maw, wij zijn zeer tevreden met de aankoop!

Makkelijke website en snelle verzending

Makkelijke website en snelle verzending

artikel was er even niet werd benaderd en kon order gelijk omzetten naar ander product dat ging snel en soepel

Positief

Op tijd geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen.

Goed en vriendelijk. Balie medewerker controleerde nog even of alles in de doos zat

Alleen jammer dat er niet beschreven wordt dat je zelf nog even een snoer moet maken voor de voeding van de afstandsbediening

Extra afstandsbediening besteld, netjes de volgende dag afgeleverd

goede service, snelle levering

prima ervaring met ventilatieland, goede producten, snelle levering

Goed product en geleverd zoals aangegeven

Product voldoet volledig aan de verwachtingen en snelle levering

Informatieve site icm een snelle levering.

Positief en tevreden over een kwaliteit product vinden t/m eindresultaat.

Snelle en goed

Snelle verzending, goede communicatie. Product netjes verpakt

handzaam en uitstekend werkende meter

Met de meter ben ik de hele dag goed op de hoogte van de luchtkwaliteit. Zeker in deze tijd van corona, maar ook daarna, is en blijft het van groot belang de luchtkwaliteit binnenshuis te monitoren en telkens de nodige ventilatieactie te ondernemen.

Snel geleverd en de spullen kwamen zoals besteld en onbeschadigd aan. Zeer tevreden.

Gewoon goed!

Informatie op de site is helder, bestellen verliep prima. Duidelijke info m.b.t. de zending. Informatie bij het product (co2 meter) was zeer duidelijk, de handleiding was vooraf zelfs te lezen.

Perfecte Services

Snel geleverd Top verpakt Voldoet volledig aan beschrijving Makkelijk te monteren En nou komt het.... Je hoort hem niet en we kunnen het weten we slapen ernaast!!!!! Dus wij zeggen niet verder zoeken maar bestellen

Super !

Een zeer snelle en goede service ! Een echte aanrader

Makkelijke en duidelijke site

Goede en duidelijke website, handig om de verschillende ventilatoren te vergelijken en zo tot een goede keuze te komen. Top!

de ventilator gevonden die ik zocht

Het is een duidelijke webshop waar ik de ventilator gevonden die ik zocht. Een energie zuinige en met veel functionaliteit, oa licht en vocht sensor net na loop.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ