Service en contact zijn goed, herstelmogelijkheid bestelvergissing ontbreekt.

Ik had per ongeluk bij mijn bestelling een verkeerde maat opgegeven en ontdekte dat onmiddellijk nadat ik de bestelling geplaatst had. Bij melding daarvan kreeg ik vriendelijk en correct antwoord, maar aanpassing van de bestelling bleek niet mogelijk.

Alles top

Alles werk prima, in had een probleem met de monteren en via chat gestuurd en alles is nu ok prima services

Snelle levering en artikel zoals omschreven

Het artikel gekregen zoals omschreven. Levering snel volgende dag in huis SUPERFIJN

Goede service en snelle nette levering.

Bestelling gehad en niet compleet. Kreeg wel het idee door mail , text en factuur dat het om de gehele levering zou gaan. Direct contact gezocht hierover. Snelle reactie en antwoord. Ook de nalevering kwam snel weer binnen. Een tevreden klant

Prima ventilatorrooster gekocht

Ik had een rooster nodig voor een gat in de buitenmuur, ventilatieland had een rooster voor mijn gat in de buitenmuur, het is een prima rooster voor mijn gat in de buitenmuur.

Goede service en snelle levering

Prima ventilator besteld en werkt top

Prima artikel en snelle levering.

De ventilator is echt stil en snel geleverd.

Goeie prijs voor een aa klasse badkamer ventilator en snelle verzending

Goeie prijs voor een A klasse badkamer ventilator en snelle verzending

Goed product en snelle levering

Het benodigde product werd snel geleverd. Ruim assortiment.

Professioneel bedrijf met uitstekende service.

De medewerkers van Ventilatieland zijn professionals. Ze weten waar ze het over hebben, geven correcte voorlichting en informatie. Goede producten tegen scherpe prijzen en ook nog een vlotte verzending. Als je geen ergenissen wil koop je bij Ventilatieland, evenals ik dat doe !!

Keurig op tijd en goed verpakt geleverd, tegen concurrerende prijzen.

Voldoet precies aan mn verwachtingen.

Overzichtelijke site met duidelijke omschrijving. Levering zoals omschreven. En makkelijke installatie. Ben niet tegen problemen aangelopen dus kan geen oordeel geven over de klant vriendelijkheid.

Makkelijk bestellen, goede communicatie, snelle levering. Top!

Duidelijke informatie op de site, makkelijk bestellen, je wordt goed geïnformeerd over de bestelling en levering, en er wordt snel geleverd. Boven verwachting alles.

Prima product ik raad anderen het zeker aan.

Geen probleem! werkt goed!

Niets op aan te merken

Ik heb niets aan te merken op Ventilatieland. Ik krijg de door mij bestelde ventilator snel geleverd en deze was goed verpakt.

Snellll

Snelle levering. Keurig ingepakt

online bestelling

online besteld met snelle en correcte levering

Uitgebreide informatie en snelle levering

Erg tevreden met mijn aankoop. Naast scherpe (pakket)prijs, ook uitgebreide informatie over het product en de installatie ervan gekregen. Ik zou zo opnieuw bestellen.

Gewoon goed

Gewoon goed geregeld. Ik heb het besteld en het was de volgende dag binnen . Toppie

Voldoet volkomen

Was vakkundig ingepakt

late levering met vervelende aanmaningen

CO2 apparaat besteld, maar veel later dan aangegeven geleverd. Afterpay vroeg direct na de bestelling, drie weken vóór de uiteindelijke levering, om een betaling en bleef herinneringen met extra kosten sturen. Het apparaat werkt overigens prima en de herinneringen stopgezet.

Snelle levering simpel te monteren.

Snelle levering , simpel te monteren en goede werking

correct geleverd en goede berichtgeving

Snelle beantwoording van mail

Tevreden

Het was even zoeken waar en hoe ik mijn vraag kwijt kon, uiteindelijk gelukt via chat met Tom. Omdat het 1 en ander niet geheel duidelijk was, wacht ik nog op een e-mail reactie. De gegevens op de doos en de inhoud matchten nl niet helemaal. Waardoor ik me afvroeg of ik wel de juiste ventilator had ontvangen, het was tenslotte een drukke tijd rond de feestdagen. Maar ik denk dat we eruit zijn gekomen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ