In één woord goed. Geleverd wat er besteld is, goed verpakt!

Snelle levering en goed materiaal

Bestellen ging eenvoudig, levering was snel en de bestelde producten zijn van goede kwaliteit.

Zeer goede service

Na een kleine zoektocht ben ik uitgekomen bij Ventilatieland voor mijn bestelling. Die heb ik gemaakt en al de volgende dag werd het bezorgd. Helaas bleek deze bezorging niet geheel volledig waarop ik hierover contact heb opgenomen. Dit werd ook weer direct opgepakt en zonder extra kosten of moeilijkheden kreeg ik de volgende dag alsnog een geheel nieuwe productverpakking opgestuurd met daarin wel het juiste aantal. Dat vind ik super goede service.

Snelle levering.

Mijn ervaring met Ventilatieland is uitstekend.Alle winkels dicht dus op internet gezocht en gevonden wat we nodig hebben. Een paar dagen later werd de ventilator al bezorgd.

Snelle levering, goede prijs

Makkelijk besteld met een goede prijs en heel netjes bezorgd

Prima voldoet uitstekend

Mooi product beveel het aan

Duidelijke website, vlotte afhandeling en ik werd dmv tijdige mails goed op de hoogte gehouden van de status van de order.

Goede en snelle service voor een correcte prijs! Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website.

snelle en vlotte werkwijze.

Bestelling lag na 2 uur al klaar om afgehaald te worden. Eenmaal aan de balie was het niet mogelijk om nog wat extra benodigdheden erbij te bestellen ,jammer.

Hele vlotte levering

Ik heb al een aantal artikelen besteld en heb er goede ervaring mee, als je iets niet weet even een belletje en je wordt vriendelijk te woord gestaan en deskundige uitleg, helemaal top.

Duidelijke site, prima prijs

Duidelijke site, prijs is ook goed, en ook prima ondersteuning.

snelle levering, alles naar wens

snelle levering, alles naar wens

Goed, snelle levering

prima geregeld!

duidelijke website en snelle en correcte levering

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering.

ventilatieland doen wat ze beloven.

Bij een ander bedrijf een afzuigunit besteld die op voorraad was, maar door de drukte wat vertraging in de levering alle begrip maar geen veertien dagen en geen zicht wanneer de unit zou worden afgeleverd. Order geannuleerd. De centrale afzuigunit bij ventilatieland besteld en de volgende dag afgeleverd ondank de drukte. Perfect en bedankt.

Levering was mooi optijd

Wij zijn zeer te vreden met de levering nu nog aan sluiten, hopelijk dat het werkt en vocht goed afvoerd!

Snel en volgens de afspraak

Webshop is duidelijk en de levering was conform de beloofde bezorgtijd. Ik ben zeer tevreden!

Kwaliteit en op tijd geleverd!

Goede betrouwbare winkel.

Erg tevreden met de snelle levering

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ik ben zeer tevreden over de service.Het bestelde rooster was snel in huis. Toch en puntje van kritiek, bij bezoek aan de website komt er direct een pop up met de vraag of er interesse is voor de kortingscode. Echter, omdat ik de code niet kon verzilveren, ben ik gaan kijken wat de reden was.Het bleek dat alleen van de code gebruikt kon worden gemaakt, als men een bestelling zou plaatsen van € 50. Dit was een teleurstelling, maar voor de rest niets dan lof.

Op zich prima, behalve één puntje: de levering

De precieze levertijd was niet op de website te zien. Pas na de betaling zag ik op de bevestiging de leverdatum: 22 januari 2021. En desondanks kreeg ik tot mijn positieve verrassing de CO2-meter al per 2 januari 2021. Dus uiteindelijk prima.

Verbluffend

Nooit geweten hoe snel het CO2 gehalte in mijn woning op liep, als er bezoek aanwezig was. Heel verhelderend om te zien wat ventilatie doet met de luchtkwaliteit. Reageert heel snel en adequaat

Snel en correct

Overzichtelijk en levering was snel. Top

Prima product, snelle levering

Eenvoudig het juiste product gevonden, werkt goed, snel geleverd. De instructie voor de installatie van de afstandsbediening voor de ventilator was een beetje een puzzel, met erg weinig tekst. Uiteindelijk vrij eenvoudig.

Voorraad niet bijgewerkt op site

Ik wilde iets bestellen waarvan ik er 2 nodig had, heb voor de zekerheid de winkel gebeld om te vragen of ze wilde checken of het op voorraad was, kreeg een geïrriteerd antwoord dat als de site zegt dat het op voorraad is dat dat dan ook zo is... Dus ik bestellen, en kreeg gelijk een berichtje dat de site niet actueel was en dat de bestelling dus langer op zich ging wachten.... ECHT WAARDELOOS!!!!!!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ