Zeer goed. zoals je graag wilt als consument!

Alles klopt. Prettig bedrijf en medewerkers. Zeer aan te bevelen.

Goeie service

Goeie service en genoeg keuze

Keurig volgens afspraak

Mooie ventilatoren. Alleen de aansluotklemmen is heel lastig. Veel te klein.

snel en goed geleverd

prijs kwaliteit verhouding is in orde

Fijn ruim assortiment

Prima service en goede prijs

Klein probleem met de levering snel en goed opgelost. Helemaal tevreden.

goede ervaring

makkelijk gevonden en snelle levering

Lange levertijd was al bekend Goede verpakking Track and tracé werkten oke

We hebben lang gezocht

We hadden graag een vermelding ge had dat de bedrading in de stekker veranderd was . We hebben lang gezocht naar de oorzaak waarin de ventilatie het wel deed in de badkamer en niet in de keuken. Gelukkig hebben we het gevonden

Een correcte en een snelle levering vooral tijdens de feestdagen

Groot aanbod, makkelijk te vinden en te bestellen.

Het aanbod op de site is voor de gemiddelde doe-het-zelfver meer dan voldoende groot. Alles is netjes gecategoriseerd en anders wel te vinden via de zoekfunctie. Ook de beschrijvingen per product en maatvoering heb je wat aan, dan weet je zeker dat je het juiste onderdeel te pakken hebt. Het enige (maar dan ook kleine) puntje van aandacht is de verpakking. De doos is veel te groot, waardoor de losse producten te veel tegen elkaar komen tijdens transport. Niet zo handig als je dikke putten in je semi-flexibele slang hebt, ook al moet hij nog uit elkaar. Verder niets dan lof, ik bestel hier de volgende keer gewoon weer!

Snelle en goede service.

Binnen 1 dag bezorgd. Duidelijke en heldere site. Ruim assortiment

Prima dienstverlening

Het bestelde product kon niet meteen geleverd worden, maar dit werd ook duidelijk aangegeven bij de bestelling. Dus dat was niet erg. De levering gebeurde vlot. En de prijs was helemaal prima!

Levering correct en binnen 1 werkdag

Prima levering, korte levertijd, ook in zeer drukke kerstperiode. Site kan iets helderder, adviezen zijn niet erg overzichtelijk.

Snel besteld, snel geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit.

Voldoet precies aan mijn verwachtingen

Levert precies de data die beschreven is.

Snelle levering , uitstekend verpakt

Snelle levering , uitstekend verpakt. Past prima in mijn plint.

Duidelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Prima bedrijf

Vaak besteld bij het bedrijf doen wat ze beloven. Alleen met bezorgen ging wat fout.Bezorger gaf aan dat de spullen bij mij heeft afgeleverd. Dat was niet zo dus moest rond vragen bij de buren. Idd bij de buren bezorgd.

Duidelijke site, snelle service

Goeie site met duidelijke beschrijvingen. Veel keus, prima!

Goed, snel, perfect

Netjes alles geleverd

Netjes alles geleverd op het afgesproken tijdstip

Snel, duidelijk en helder

Online duidelijke en heldere uitleg en super snelle levering top.

Als verwacht

Het was even zoeken naar het juiste product, want te weinig detail gegevens op de site. Kwam toch goed. Product: trektouwtje is erg kort voor plafond bevestiging. Betaling: paar dagen wachten op Afterpay.

Snelle levering + top product

Snelle levering + top product, goede prijs kwaliteit verhouding

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ