Ondanks de drukte rond kerstmis was mijn bestelling er binnen 48hr. Dank voor de snelle levering.

Duidelijkwebsite, goede prijzen en snelle levering

Duidelijke website waar alles goed te vinden is. Snelle verzending en goed materiaal. Enige opmerking is dat ik de perilex aansluiting moest aanpassing voor de nieuwe afzuiging, gelukkig kwam ik daar snel uit.

Een echte aanrader

Een mechanische ventilator besteld en de volgende werkdag al in huis. Product is zoals het is omschreven. Al met al niks op aan te merken.

Snelle verzending/levering, zeker in deze tijd.

Goed geregeld

Bestelling was goed geregeld, netjes op tijd binnen gekomen

Ventilatieland heeft in huis waar ik naar op zoek ben.

Ben ooit terecht gekomen op de website van Ventilatieland, vond er wat ik zocht, en sindsdien zoek ik niet verder.

snel geleverd en voldoet aan de verwachtingen

Prima. We hebben gekregen wat we hebben besteld. Keurig en snel geleverd. Wij kunnen ventilatieland van harte aanbevelen Hartelijke groeten Fam. uit de Bulten

Overzichtelijk en snel

Direct bij de bestelling werd het levermoment van PostNL getoond en de volgende dag exact op tijd geleverd. Top!

Snel en goed verpakt geleverd.

De informatie op de website komt overeen met wat geleverd is. Handige site om goede keuze te kunnen maken.

Bestelling goed en snel binnen

Bestelling rond de kerstdagen gedaan. Ondanks deze drukke periode, toch de bestelling de volgende dag al binnen. Hier kunnen veel internetwinkels een voorbeeld aan nemen.

Tevreden over de levering en de producten. Heb zelf de montage gedaan en dat ging naar eigen tevredenheid.

Prima snel geleverd

Steeds goede ervaringen

Zeer tevreden over de service

Goede kwaliteit, snelle bezorging en veilig verpakt.

Uitermate bedroevende service

Bij de aanschaf van een ventilatie-unit met warmte terugwinning van Itho bleek de unit niet goed te werken. Hij draaide slechts in de “middenstand” en geen enkele programmering kon worden ingevoerd (of instelling gewijzigd). Ondanks vele emails en telefoontjes is dit in 17 dagen (!) nog steeds niet opgelost. De afdelingen Support en Technische dienst zijn onbereikbaar en je wordt slechts te woord gestaan door iemand van de “klantenservice” die geen enkele technische achtergrond heeft, je Emails niet kan inzien, en slechts een Email kan sturen naar de afdeling Support met de mededeling “Hoge prioriteit” en een verzoek om te reageren. De beloofde retourlabel voor de verzending van te veel besteld installatiemateriaal heb ik na 12 dagen nog steeds niet mogen ontvangen. Ondanks 4 herinneringsmails en 1 telefoontje ! Toezending van een beloofd aansluitschema voor een analoge schakelaar heeft na 17 dagen eveneens nog niet plaatsgevonden. Er kan geen enkele informatie gegeven over de status van de diverse problemen (Emails). Een uitermate bedroevende service !

Snelle en perfecte levering

'S middags besteld en de volgende dag binnen

Prima en overzichtelijke site

Snelle service uitgebreid assortiment

Bestellen is makkelijk, snel in huis.

Had al eerder een ventilator besteld. Was perfect dus nu een tweede keer een bestelling geplaatst

Goede prijs kwaliteitverhouding

Zeer snelle levering, en goede prijs kwaliteit verhouding.

Correcte prijs, snelle levering

De filters die ik bestelde, werden snel geleverd. De prijs leek me ook correct. De filters pasten ook effectief voor onze unit. Correct zoals het hoort dus.

Precies wat ik nodig had

Vlotte afhandeling en geheel tevreden met de het product

Heldere website. Producten goed omschreven. Snelle levering.

prima produkt, goed geleverd

tot op heden werkt het apparaat goed. Levering was prima op tijd.

Duidelijke website, snelle levering!

Ik zocht een buisventilator voor in mijn "als camper te verbouwen" vrachtwagen. Snel gevonden op de site en zeer snel verzonden. Blij mee!

Zie onder

Duidelijk, makkelijk, alles op tijd, Dus betrouwbaar!!!

Gewoon top

Supersnelle levering Ook nog voor de kerst geleverd

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ