Great assortment, super speedy delivery!

I removed my gas and CV ketel some time ago and decided to connect the remaining vlucht opening in the roof (80mm diameter) to fit to my new smart afzuigcap (150mm diameter), as I didn't want a filtered system. I researched heavily for materials and a system that would fit together nicely as it will be on show. Ventilatieland had the exact products I needed to create a beautiful ventilatie sluiting and were considerably cheaper than other similar businesses I tried. The videos on the product page are helpful and I recommend to watch them to ensure you get what you need in the first order! I just need a hulpstuk from 150mm to 80mm to complete the installation which is difficult to find anywhere but for the rest Ventilatieland had everything I needed. Thank you.

Geleverd volgend afspraak en product voldoet volledig aan beschrijving

Co2 melder gekocht en deze komt volledig overeen met hetgeen op de site staat omschreven. Ook us er duidelijk over de wat langere levertijd gecommuniceerd voor ik het product heb gekocht, dus geen verrassing achteraf,

Prima nakomen van afspraken

Snel geleverd en product bevalt prima.

Snelle levering van een heel fijn product.

Snelle levering van producten

Telefonisch gesprek gehad, maar was nog niet geholpen

Werkt perfect, erg stil, automatische stand is erg makkelijk.

Product is correct geleverd en voldoet.

Zeer tevreden over de levering en afhandeling.

Vlot geleverd

Alles dik in orde

Nette afhandeling van order.

Nette afhandeling van order.

Professionele aanpak

Prima, werkt als aangegeven!

Ik moest er even op wachten, begrijpelijk in deze tijd. Maar afgelopen maandag ontving ik de CO2 meter dan toch eindelijk. Aansluiten, rustig laten kalibreren en dan kijken of het CO2 niveau naar behoren is. Dat blijkt voortdurend het geval, behalve na uitgebreid koken (met afzuigkap aan~), dan zakt het C)2 niveau, maar omdat we ventileren, is het na korte tijd weer een groen lampje. Geweldig, het bevestigt dat we correct omgaan met ventileren......

Goed ervaren

Snelle service, goede prijs verhouding.

Duidelijk en snel

Prima product, goede communicatie

Ik kocht een CO2-meter die heel goed bevalt. Het was mij niet duidelijk dat de levering ruim twee maandrn zou duren. Na een mailtje kreeg ik snel een reactie waarin stond dat de levering langer zou duren en dat dat ook op de site stond. Ik had dat niet gezien. Inmiddels heb ik het product binnen. Het bevalt goed, doet wat het moet doen.

Zeer goede en overzichtelijke webshob.

Goed webshob, met groot assortiment en makkelijk te bestellen artikelen. Ook de afhandeling en verzending is top.

Mooie prijzen, keurige afhandeling

Zie boven

De bestelling is bijna conform verwachting. Verbeterpunt is de levertijd vermelding. Toen ik hem bestelde was het nog voorradig. Echter het bleek nog een maand te duren. Dit stond daarna wel op de website, maar ik kreeg er geen melding van.

Goed product voor een scherpe prijs En snelle levering

Deskundig en snel

Zeer goede en snelle service, deskundig antwoord op mijn vragen. Top!

snel en netjes geleverd

De juiste afmetingen, precies wat ik nodig had

Snel en op tijd geleverd. Goed verpakt.

Product voldoet aan de verwachtingen. Duidelijke technische documentatie en snel en eenvoudig geïnstalleerd.

In het verleden en recent de bestelde artikelen snel ontvangen. en al gaat er eens iets mis, word het prima opgelost. Top service, en adequate levering.

Uitgebreid assortiment, goede site met veel technische informatie, prijsnivo marktconform

luchtroosters binnen de opgegeven tijd geleverd.

Een Co2-meter die doet wat'e moet doen

Het was een tijdje wachten omdat de halve wereld deze dingen wil hebben op dit moment. Maar hij is er en hij doet 't.

wat teleurstellend

Laat ik beginnen met de leversnelheid, die uitstekend was. Wat teleurstellend was het feit dat ik 100 cm akoestische slang heb besteld en een slang heb ontvangen die 97 cm lang is. Dat vind ik wat krenterig om het netjes te zeggen. Ik ben hierdoor genoodzaakt een nieuwe langere slang te bestellen. groet Gerrit Gerritsen 0653373281

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ