Zeer slecht

Heel erg slecht.

Ruilen/Retourneren wordt niet makkelijk gemaakt!

Ik had een ventilatierooster besteld, dat helaas niet bleek te passen. Klantenservice gebeld, maar zodra je aangeeft dat je belt ivm bestellen, wordt het gesprek beëindigd. Nogmaals gebeld en toen een productspecialist aan de lijn gekregen. Er bleek geen rooster van hetzelfde type met kleinere diameter te bestaan. Dus retourneren. Het aanvragen van een retournummer via de website lukte niet. Dus weer moeten bellen en kreeg toen de tip om het formulier herroeping van uw aankoop te downloaden. Dat gedaan en nu maar afwachten of binnen 14 dagen mijn aankoopbedrag wordt teruggestuurd. Bij alle andere webwinkels zit een retourformulier/etiket vaak al bij de bestelling.

Snelle en correcte levering

Volgende dag in huis

Uitstekende informatie verstrekking bij het product.

Duidelijke informatie bij het product, het product zelf en uitleg over het hulpstuk (die ook meegeleverd was).. Al extra pluspunt zijn de informatieve filmpjes.

correcte behandeling, terwijl ik `maar' een particuliere client was

wat moet ik aan het bovenstaande nog toevoegen? Dat ik tevreden was? Want dat was ik

Goed werkend apparaat. Levertijd was erg lang. Bij telefonisch contact goed en netjes te woord gestaan.

Prima advies voor ventilatie in wasruimte

Advies over ventilatie in laadruimte.per mail ontvangen. Bestelling snel ontvangen.

Gemakkelijk en goed.

Makkelijk in een keer helemaal goed.

Snelle levering. "Meedenkende" website zodat je niks vergeet voor de installatie. Aan te bevelen.

Goed materiaal, veel te lange levertijd

Helaas heb ik verkeerd besteld, ivm de lange levertijd elders besteld

Geleverd conform afspraak

Het product was duidelijk omschreven en de levering zeer vlot. Ventilatieland is aan te bevelen.

In eerste instantie leveringstermijn overschreden doch gezien de huidige omstandigheden goed en snel afgehandeld

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Snel geleverd , duidelijke omschrijving, goede kwaliteit

Snelle service en kwam op de afgesproken tijd bij mij thuis

Goede prijs, snel geleverd.

Goede informatie, snel geleverd, goede prijs.

Prima service, snelle levering

Prima levering. Duidelijke site.

Doen wat ze zeggen

Jij vraagt en zij draaien. Prima dus.

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Ik was op zoek naar ventilatieventielen. Ik vond het handig dat Ventilatieland alle informatie geeft die je nodig hebt bij het kiezen van de juiste aansluitdiameter, binnenmaat en buitenmaat van het ventiel. De ventilatieventielen zijn mooi, glanzend wit. Super!

duidelijke site met goede aftersales

de benodigde materialen waren snel gevonden, vlot toegestuurd en een retour wasook geen probleem

Levertijd?!

Wacht al bijna een week op levering. 2x keer wordt gezegd ‘morgen’, en van de week zeiden ze dinsdag. Maar volgens mij weten ze het niet en zeggen ze iedere keer maar wat. In de PostNL app staat namelijk dat het pakket nog niet bij hun ontvangen of verwerkt is. Op de vraag of het niet opnieuw (of alsnog) verstuurd kan worden, zeggen ze van niet. Ik wacht nog twee dagen en dan bestel ik het opnieuw en de andere als die ooit nog geleverd wordt retour. Het zal wel druk zijn bij PostNL, en misschien kan ventilatie land er niks aan doen, maar ik er wordt mij gevraagd om een beoordeling en dit is hoe ik er nu over denk.

Door misverstand wacht ik al 10 dagen op mijn bestelling.

Bestelde ventilatie model en materiaal zijn top.

Snelle levertijden

Producten staan duidelijk beschrijven, je krijgt waar voor je geld en de bestelling was snel binnen.

Duidelijk apparaat

Doe er een Nederlandse beschrijving bij

Goede prijs en assortiment, levertijd lijkt nergens op

Compleet assortiment met scherpe prijzen. Maten buis en kokers die veel andere winkels niet hebben zijn hier wel. Afgelopen weken hier 5 bestellingen geplaatst. 3 maal een verkeerd onderdeel gekregen of niet geleverd. Controle mocht wel iets beter. Levertijd is tot nu toe nooit gehaald. Deels door PostNL maar deels ook niet. 1 keer heb ik hierover bericht gehad binnen enkele minuten na mijn bestelling, ik denk omdat het via PostNL cargo ging. 2 keer iets besteld op zaterdagochtend en beide keren voor 12:30 een verzendbevestiging gekregen (dat de verzendlabel is aangemaakt) maar beide keren is hij niet door PostNL opgehaald op zaterdag. Waarbij hij 1 keer zelfs pas op dinsdag avond bij ventilatieland was opgehaald en uiteindelijk op vrijdag geleverd ipv maandag. Andere pakket dat op zondag was besteld werd wel op maandagavond afgehaald dus blijkbaar werkt Ventilatieland niet met het principe first in first out, en als de PostNL vrachtwagen vol is dan heb je pech.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ