Van af het uitzoeken op de site (helemaal duidelijk) tot en met het leveren. Installeren was een super eenvoudig

Goed advies en € 5,- korting als cadeau.

Aankoop goed afgehandeld

Bestelprocedure en bezorging prima verlopen. Product voldoet aan beschrijving ook al hadden we het ventilatierooster iets dieper zwart verwacht.

Komen afspraken niet na. Status bestelling?

Ik bestelde een ventilator van itho daalderop met slang en klemmen. Ik kreeg snel een bevestiging van mijn bestelling. Daarna hoorde ik 3 werkdagen helemaal niets. Wat de dag later in huis.... mooi niet. De werkzaamheden uitvoeren op mijn vrije dag kon ik wel vergeten. Na 3 pogingen kwam ik telefonisch in contact met een vriendelijke dame die de status nakeek. Wat bleek.....de klemmetjes waren niet op voorraad dus ik moest nog 7 dagen wachten. Ik vroeg om alles behalve de klemmen op te sturen. Dit moest weer een andere afdeling doen. Geen contact meer gehad 3 dagen. En toen kwam een mail dat de bestelling verzonden was. Natuurlijk exclusief de wel betaalde klemmen. Krijg ik geld terug? Worden de klemmen nog opgestuurd? De toekomst zal het uitwijzen. Was ik maar naar hornbach gegaan.

Alles keurig geleverd volgens afspraak

Bij het bestellen van onze nieuwe wtw unit had ik gevraagd of ze het pas de volgende week konden leveren. Keurig op het moment dat ik wilde werd de volledige bestelling thuis bezorgd. Super geregeld!

Prima ventilator gekocht.

De ventilator was heel snel binnen en hij werkt nu naar tevredenheid.

helemaal top

Bestellen gemakkelijk, na lezen van de info op de site heb je de zaak zo geregeld. Uurtje werk en de mechanische ventilator zat er in en werkte uitstekend.

Snel en het juiste voor een goede prijs

Paar filters nodig voor de mechanische ventilatie en snel besteld en geleverd. Prijs was ook goed.

Goed assortiment en snelle levering

Prima levertijden en fijn dat je goed op de hoogte wordt gehouden over de leveringen

Bestelling netjes afgehandeld

De verwachte levertijd was 3 dagen voor 1 product. Ik werd netjes via de mail op de hoogte gebracht dat dit niet haalbaar was met gelijk een vermelding daarbij wanneer het wel geleverd zou worden. De nieuwe leverdatum is ook keurig nagekomen.

Product is oké; met Afterpay ben ik minder tevreden.

Ik ontving een aanmaning van Afterpay VOORDAT de CO2 meter was verstuurd.

Prima.

Levertijd werd duidelijk vermeld. AfterPay wilde toch ruim voor levering een betaling. Na een mail aan de klantenservice werd dit netjes aangepast.

Uitstekende score op de manier van online bestellen t/m de ontvangst van het bestelde

Zonder meer uitstekend! Een puntje, maar dat betreft niet Ventilatieland: De bezorging gebeurde door PostNL. Aangezien ik in het buitengebied woon bezorgen ze niet, maar gooien wel een briefje in mijn brievenbus dat ik het ergens af moet halen! Dit gebeurd bij PostNL voortdurend en bij DHL nooit. IK beveel daarom aan op de pakketten voortaan door DHL te laten versturen.

Snelle levering, lage verzend kosten

Goed geholpen met de vragen die ik had en snelle levering

geen verder command

Helder en duidelijke site en snelle levering. Wat wil je nog meer?

Positief,; Heldere productinformatie en goede prijs kwaliteit verhouding. Heb de indruk dat je zo nodig terug kunt vallen op deskundig advies.

Snelle service top

Heb een machanische ventilator omgeruild, 2x betaald, terugstorting nog niet ontvangen

Te weinig informatie bij producten

Veel keus voor een mooie prijs, maar weinig informatie over de producten

Goed product met prima levertijd

Een duidelijke website waar je eenvoudig je artikelen kunt zoeken. Ook is het vrij eenvoudig om de ventilator met de juiste capaciteit te selecteren. Je wordt regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Vragen worden volgens afspraak beantwoord.

Snelle levering, goed advies! Wel is het aantrekkelijk om een monteur p/u in te huren, maar lees dan wel de voorwaarden en bijkomende kosten.

Snelle levering, informatief

Kan veel info vinden op de website. Veel keuze en spullen netjes en vlot geleverd

Prima levering

Wat ik besteld had werd keurig op tijd en goed bezorgd

Prima levering gehad, website is goed toegankelijk en een snelle levering.

Zou er weer bestellen

Helemaal geweldig

Top top top !!!

Slechte ervaring mee

Ik had twee ventilators besteld nog gevraagd of ze voor plafond geschikt waren geen antwoord op dat moment dus ze worden naar mij gestuurd krijg ik een mail van jullie je raad het al niet geschikt voor plafond dus alles retour nog geen ventilators dat is mijn ervaring

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ