Wij hebben een gevelrooster besteld met terugslag klep. Doet wat het moet doen, verzending/levering spoedig en mooie betaalbare prijs.

snel en correct

de bevraging achteraf is er teveel aan, 5 sterren om te kiezen volstaan

Goed en snel geleverd

Alles kwam netjes op tijd en keurig verpakt!

Perfect zoals ik gehoopt had

Uitstekend product

Precies wat ik verwacht had. Snelle levering.

Snel, overzichtelijk en scherpe prijsstelling

Op zoek naar een afstandsbediening voor mijn mechanische ventilatie kwam ik al snel uit op Ventilatieland. De website is overzichtelijk en prijsstelling is concurrerend. Na plaatsing van de bestelling werd de afstandsbediening snel bezorgd. Kortom: uitstekende ervaring en aanrader !

Op tijd en compleet

weinig of geen handleiding over installeren. Wel te vinden op de website.

Alles snel en goed ontvangen

Prima site.

Zocht een vervanger voor mijn oude ventilator. Via jullie site heel snel eentje gevonden. Montage was ook probleemloos.

Snelle verzending mooi geprijsd en duidelijke website informatie

Mijn 1e bestelling bij ventilatieland Een mechanische ventilatie systeem van duco Door middel van Duidelijke uitleg op de website Hem bij ventilatieland besteld Netjes de volgende dag geleverd gekregen En scherp geprijsd Al bij al een mooi bedrijf

HEEL slechte service

Verkeerd adres of factuur. Hebben we nodig om te declareren. MEerdere malen gebeld en gemailt, maar wordt niet aangepast. Product retour, elders besteld.

Supersnelle levering

Voordelig geprijsd en vlotte levering .

Snel geleverd, duidelijke website, goede prijzen.

Snelle levering, binnen 48 uur bij bestelling op zondag. Verbeterpunt is het wijzigen van plastic noppen folie in de kartonnen doos door kartonsnippers, is milieu vriendelijker

Snelle levering retour en verkeerde levering duurt lang

ik vind de levering top alleen de retour en ontbrekende spullen van een levering duurt lang. Dit vind ik raar en erg onhandig. Vooral als een levering dus niet compleet is moet ik dus heel lang wachten voordat ik het krijg

Keurig op tijd afgeleverd, overzichtelijke site

Grote varatie en snelle levering

In plaats van te zwerven door een bouwmarkt , nu in een keer de juiste maat en kleur gevonden door het gespecialiseerde aanbod. En, bezorging de volgende werkdag,top

Makkelijk bestellen snel geleverd

Het bestellen ging gemakkelijk en er werd snel geleverd.

Snelle levering en compleet overzicht

Vanwege de goede prijs een MV box besteld via ventilatieland. Erg goed bevallen vanwege de snelle levering en duidelijk overzicht, daardoor heb ik snel het juiste product kunnen vinden.

Goede artikelen voor een goede prijs

Ik heb tijdens de verbouwing veel artikelen bij hun besteld en nu ook weer bij mijn schoonzus en ze voldoen prima

Probleemloos

Van zoeken naar bestellen en geleverd krijgen ging makkelijk en probleemloos.

Mijn bestelling was een einddeksel , maar is keurig op tijd afgeleverd en goed ingepakt.

Snel en zorgvuldig

Duidelijke website en snelle levering van de producten

De chip zit los in de ventilator

Het enige relevante onderdeeltje waar de diodes ed op zitten zat meteen al los omdat de omklemming niet goed was of het plaatje krom. Ik ben bang dat de ventilator er door gaat ramrmelen. Na contact met de klantenmanager heeft deze mij meteen een nieuwe ventilator opgestuurd. Ik zal niet snel een 10 als beoordeling geven, maar deze snelle en 100 % oplossing heeft mij overgehaald dit bedrijf nu toch een ten volle verdiende 10 te geven als beoordeling.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ