Goede service en dienstverlening

Ik vond meteen wat ik zocht, en had de artikelen de volgende dag al in huis. tevens een goede prijs en niet te duur.

Goeie ervaring

Duidelijke site + Snelle levering

Op de site is duidelijk te zien wat je gaat bestellen. Dit heb ik ook gekregen. De bezorging was binnen een werkdag.

Snelle levering van verkeerde producten

Bestellen en levering gingen prima, maar bij levering van het pakket bleken 3 van de 4 bestelde producten een andere diameter te hebben dan wat ik besteld had. Gelijk gemaild naar ventilatieland. Ze maakten een case nummer aan en nemen zo spoedig mogelijk contact met me op. De volgende dag namen ze contact op en vroegen of ik foto’s wilde maken, zodat ze wisten om welke producten het zou gaan. Ehm Ventilatieland hebben jullie zitten slapen toen jullie mijn mailtje lazen ik heb toch duidelijk aangegeven wat er niet juist was. Maar goed mailtje met foto’s gestuurd. Toen kreeg ik een dag later de vraag of ik de retourdocumenten op hun website wilde aanvragen om de afhandeling vlotter te laten verlopen. Dit gedaan zoals gevraagd kreeg een retour bon om de producten terug te sturen. Inmiddels zijn we alweer meer dan 10 dagen verder dan mijn oorspronkelijke besteldatum en ik heb nog steeds geen juiste producten ontvangen. Ventilatieland. Dat jullie producten verkeerd leveren dat kan gebeuren maar dat 3 van de 4 producten niet juist zijn vindt ik wel uitzonderlijk. Ook zou de afhandeling van de aftersales wel wat vlotter mogen. En ik had gehoopt snel de juiste producten alsnog te ontvangen maar helaas laat dat ook nog even op zich wachten.

Duidelijke site, snel geleverd!

Vlot, duidelijk en snel.

Goede info

Mijn mechanische ventilatie maakte een brommend geluid en werkte dus niet meer. Ik heb contact met ventilatieland gezocht en een foto door gestuurd met ons type motor. Al snel kreeg ik info welk artikel ik moest bestellen omdat waarschijnlijk de lagers versleten waren. Mijn zoon heeft alles aangesloten (hij is electromonteur) en nu werkt alles weer perfect

Besteld en geleverd

bestellen ging eenvoudig en snel geleverd

Heb via de site gekozen voor een nieuwe mechanische ventilatie box voor in huis. De uitleg en beschrijvingen staan er duidelijk op en moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met het gekozen item. De vochtsensor werkt perfect.

Prima snelle leverin

Prima ventilatierooster en snel geleverd

Besteld en 2 dagen later in huis. De doos waarin het geleverd werd was erg oversized. Er pasten wel 20 van deze roosters in!

Degelijk en goed en waar voor je geld

snelle en goede service

na een verkeerde bestelling te hebben gedaan (verkeerde diameter voor buisventilator doorgegeven) kreeg ik de volgende dag al de nieuw bestelde andere ventilator binnen. Alles ziet er solide uit, goed verpakt en de andere kon ik kosteloos retour zenden. Verder nog geen langere termijn ervaring. Maar zowel in mails en telefonisch contact tot nu toe erg tevreden.

Uitermate stil

Geen overzichtelijk beschrijving.

Snelle levering en juiste product

Snelle levering en juiste product

Prima product volgens afspraak geleverd.

Duidelijke website, snelle levering. Goed bereikbaar telefonisch support.

Perfect!

Na een lange zoektocht om een WTW geplaatst te krijgen zonder resultaat door Ventilatieland “gered”

Snelle en goede klantenservice

Netjes geholpen en snelle levering

Een goede afzuiger!

Het bestellen op de site ging makkelijk en snel, en de levering en werking van t apparaat was prima!

Goed geregeld, en snel geleverd.

Goed omschreven, volgende dag in huis.

Snelle levering goede prijs

Goede service en snelle levering

mooi product gevelafvoer rvs 150mm voor 26 euro kost ergens anders tussen de 33en 56 euro toppie. zaterdag voor 12.00h bestelt maandag om 1300h afgeleverd

Gewoon goed geregeld zoal het hoort te zijn Goede levering en info

snelle levering , top !!

snelle levering .