Sneller dan verwacht!

Onderdeel op zaterdag besteld. Zou op dinsdag bezorgd worden maar was er al op maandagochtend. Onderdeel was conform verwachting.

Snel geholpen

Ik ben snel geholpen, internet bestelling op vrijdagavond geplaatst, en kon het zaterdag al ophalen. Bij het bedrijf zelf ook snelle service, hierdoor kon ik binnen een dag al genieten van mijn nieuwe droger! Bedankt.

Top service. Snel versending.

Snelle levering!

Keurig tijdig geleverd.

Supersnel geleverd tegen een goede prijs!

Supersnel geleverd tegen een goede prijs!

top snel geleverd

snelle levering goede producten

Goede service, vlotte reactie op mails, soms vrij lange levertijden

Het is jammer dat levertijden van o.a. Ubbink vrij lang zijn en helaas ontbrak er ook iets in de levering maar dat is allemaal prima opgelost. De service is goed en ook reactie op mails gaat vlot. Het WTW advies is een echte aanrader voor de doe het zelver, het zou wel fijn zijn om hier nog wat meer informatie over luchtsnelheden te krijgen.

Prima levering!

Een luchtreiniger besteld en netjes afgeleverd. Op tijd geleverd en prima op de hoogte gehouden!

Vlotte levering

Erg blij met mijn ventilator. Hij werkt precies zo waarom ik hem besteld heb.

Zeker ok

Bestelde en betaalde materialen niet op voorraad. Communicatie daarover mag zeker beter. Het vastleggen Vannieuwkerke betaling en de uiteindelijk ontvangen twee facturen maakt een financiële administratie niet blij. Materialen zijn zeer goed.

Perfecte levering. Goed per mail te volgen. Bedankt!

Lawaai is storend

Hij maakt helaas best veel lawaai, minder zou fijn zijn

Gewoon goed

Hebben en goed geholpen

Snelle levering!

Goede website en vlotte levering.

Duidelijke communicatie en op tijd geleverd , zeer tevreden...

Itho Daalderop ventilatiebox bestelt...

Top prijzen en kwaliteit

Bij vragen goed bereikbaar ondanks veel thuiswerkers.

Fluisterstille Orcon MVS 15RHBP mechanische ventilatie

De Orcon mechanische ventilator werd snel en keurig afgeleverd. Bijgeleverde documentatie is voldoende, echter zou een aansluitschema van een Perilex stopcontact niet misstaan. De afstandsbediening is eenvoudig te monteren en te bedienen. De ventilator is fluisterstil in automatische modus en reageert goed op de vochtsensor. De badkamer is snel weer vochtvrij. Ook de 3 programma standen via de afstandsbediening werken naar behoren. Een echte aanrader met wel 7,5 jaar garantie!

Nette prijs goed materiaal en snelle levering

Prima geregeld

goed geregeld

Geen hulp bij technisch niet goed functioneren.

Na installatie een technisch probleem/defect. Als ik bel naar jullie krijg je niemand met verstand van zaken te spreken. Wordt beloofd terug te bellen en daar gaat het fout. Zit nog steeds met het probleem. Aflevering en bestellen ging wel goed.

perfect

Ik had twijfel welke ventilatie ik zou kopen. Na contact te hebben gehad met de klantenservice ben ik perfect geholpen. Aanrader

Vlotte levering, aardige klantservice

Snel Spirobuis nodig gehad, snel en netjes geleverd.

Prima prijs en snelle levering. goede kwalitieit

ik zocht een rooster voor mijn keuken afvoer. De prijs is heel goed en de kwaliteit vind ik ook erg goed.

Gekregen wat ik nodig had. Zelf gemonteerd. Binnen een half uurtje.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ