bijzonder snelle levering

Levering zoals is vermeld op de site.

Goede communicatie

De communicatie met dit bedrijf is erg goed. Ik ben goed en snel geïnformeerd over de juiste producten. Levering was snel en naar behoren.

Snel en goed geleverd

Goede site, snel geleverd

Duidelijke website, Goede service.

Prima levering

CO2 monitor besteld, deze was nog niet leverbaar op dat moment. De verwachte levering stond wel aangegeven en op die datum is de monitor inderdaad geleverd.

Ventilatieland doet wat ze beloven

Keurig op tijd geleverd zoals beloofd. Volledige en duidelijke informatie en advies over de producten op de site. Scherpe prijs

Besteld en ontvangen

Mooi product. Snel geleverd.

Uitstekende keuze en scherpe prijzen

Prima website met genoeg keuze. Voldoende details betreft omschrijving van de artikelen. Vandaag besteld morgen in huis levering.

Goede levering

prima advies en levering

Zeer tevreden over de beloofde en geleverde dienst

Op zaterdagavond heb ik de nieuwe Centrale Ventilatie Eenheid besteld en op dinsdag werd deze geleverd conform afspraak. De nieuwe eenheid zat stevig en veilig ingepakt. De vervanging was in een handomdraai geregeld en vraagt geen super klusvaardigheden.

Goede prijs en heel snel geleverd

Artikel snel gevonden, goed geprijsd en de volgende dag al binnen. Top service!

Uitstekend, goede communicatie en levering

Uitstekend, goede communicatie en levering

Voldoende

Levering volgen de site volgende dag in huis Toch er nog achter aan moeten bellen Bleek 2 weken later geleverd te worden Algemeen goed

Toppie

Super en snel

Goede website en achteraf goed service

Ter vervanging van een oude lawaaiige mechanische ventlatie unit deze gekocht. Alleen op de site stond dat alles op voorraad was maar het duurde toch nog 7 dagen voordat ik het nieuwe apparaat binnen had, kreeg daarvoor wel minimale korting. Installeren was erg eenvoudig, Apparaat is een stuk stiller in de gewone stand en gaat netjes een standje omhoog zodra er gedouched wordt. Prima apparaat met ook nog eens veel lager energieverbruik!

Snel geleverd en plaatsen was ook eenvoudig.

Snel geleverd en snel geplaatst

Top leverancier

Grandioze verzorging van de bestelling Snle levering. Goede kwaliteit Goede wijn behoefd gfeen krans Toppy

Prima website, niet alle medewerkers deskundig

Prima verzorgde site, snelle levering, echter ondanks een meegezonden typeplaatje toch een onbruikbaar artikel geleverd.

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had waren de onderdelen snel in huis. Na controle bleken er buizen van een verkeerde diameter geleverd. De verkeerd geleverde onderdelen werden na telefonisch contact direct de volgende ochtend omgeruild.

Prima materialen en snel geleverd

Overzichtelijk en duidelijk

Op zoek naar een mechinasche ventilatie voor mijn recent aangekochte woning. Dmv de vergelijkingsfunctie ideeaal om de juiste apparatuur te selecteren voor mijn gewenste gebruik. Verzending binnen aangegeven termijn

Niet gekregen wat ik heb besteld

1 ster omdat ik wat gekregen heb, helaas niet wat ik besteld heb.

Satisfied customer

All the required technical information of the products were given in the webpage briefly. Product range is wide and delivery was quick.

snel en goed

makkelijke website en snelle levering

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ