Prima informatie op de website en goede en snelle levering van de bestelde producten.

Via de website heb ik goede informatie kunnen krijgen om de producten te kunnen bestellen voor de oplossing die ik zocht. Vervolgens zijn de bestelde producten ook snel geleverd zodat ik snel aan de slag kon. Prima service dus.

Zelf de verkeerde besteld. Retour gestuurd,en echt snel alsnog de goeie toe gestuurd gekregen. Top geregeld

Snelle levering duidelijke website

Goed werkende afzuiging

Mooie internetsite waar ik snel een keuze kon maken. Het werd snel geleverd en was goed ingepakt.

Goede snelle levering conform specificaties

De leverancier is betrouwbaar en levert snel en precies volgens toezegging. Er is een ruime keus aan kwalitatief goede producten voor een goede prijs.

Goed advies bij maken van keuze voor juiste product

Bij telefonisch contact word je bij productinformatie vriendelijk, met goed adviserend en geduldig te woord gestaan. Verbeterpunten: 1. Je kan niet direct contact krijgen met degene die je hierin adviseert en pas later wordt teruggebeld. 2: Ik kreeg geen duidelijke verzendinformatie wanneer het product bij je thuis wordt afgeleverd. Dit moest ik telefonisch opvragen. 3. Er wordt niet duidelijk aangegeven hoe lang het duurt wanneer de installateur het product gaat installeren. Ik verwacht dat binnen een week na levering er een installatieafspraak moet kunnen worden gemaakt.

snel

het geleverde ziet er goed uit

Zeer snelle levering.

Zeer snelle levering.

Goede service snelle levering

Prima service, voorraad klopt niet altijd

Al paar keer besteld. Altijd goede levering. Soms staat er echter dat artikelen op voorraad zijn, en toch blijkt dit niet zo te zijn. Je krijgt hier wel netjes mail over en een kortingscode als excuse!

Heel tevreden met de producten en snelle levering

Het is prima geregeld bij Ventilatieland

Ik bestelde filters voor een balansventilatiesysteem. Ze zijn bij Ventilatieland goedkoper dan bij andere leveranciers en je hebt ze met een dag in huis.

Snelle levering. Product zoals omschreven

Levering snel en goed

Levering snel, product minder Slechte kwaliteit van de ventilator

Snelle en correcte levering

Artikelen worden in goede kwaliteit snel geleverd. Door deze laagdrempelige manier van bestellen kun je snel aan de slag.

Makkelijk te bestellen e zeer snel in huis.

Zeer goed contact na een vraag van mij via de chat.

Duidelijke website en daarop volgend, een keurige snelle afwikkeling van de geplaatste bestelling.

Zoekend naar een nieuwe mechanische ventilatiebox kwam ik terecht bij ventilatieland. Deze kwam als goedkoopste uit de bus rollen en weten dat te combineren met een snelle afwikkeling van de geplaatste bestelling.

Snelle levering, mooi product!

Goed en snel.

bestelling was de volgende dag al in huis. Duidelijk filmpje over de installatie op de website.

Snelle levering. Fouten worden goed en snel opgelost.

Deze keer niet voor elkaar

Bestelling gedaan van artikelen die volgens de website op voorraad zouden zijn. De volgende dag kreeg ik een mail met daarin de bevestiging dat de materialen niet op voorraad waren en deze 6 dagen later pas geleverd zouden worden. Na 6 dagen worden de materialen geleverd, met daarin de verkeerde artikelen. Gebeld met ventilatieland en zouden mij terug bellen. Om 15:30 nog niemand gesproken, zelf maar weer bellen. Sorry voor het leveren van de verkeerde artikelen......we sturen ze alsnog naar u toe, niet meer vandaag maar dat wordt pas morgen. Al met al de zaakjes niet voor elkaar voor een simpele bestelling.

Alles snel en goed geleverd

WAARDELOOS

Wat een verschrikkelijk bedrijf zijn jullie. Slechte kwaliteit, slechte service en onbeschofte medewerkers. Wat een gedoe om iets geregeld te krijgen bij jullie, verschrikkelijk !!!!!!!!!!!

Deskundig, vriendelijk en snel.

Op het verzoek om advies werd ik terug gebeld en werd ik vriendelijk geholpen met toch wel een hoop vragen. Bestelling was makkelijk te doen en snel geleverd. Al met al een prima leverancier!

Snelle levering en goed bereikbaar.

Ik heb het pakket ontvangen, was door POST nl geleverd maar wel beschadigd. Ik kon het zonder problemen retour sturen.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ