Snel advies gekregen

Ik had info gevraagd over CO2 meters en men heeft mij dag zelf nog geantwoord welk toestel voldeed aan alle voorwaarden. Levering is ook correct en snel gebeurd.

Zeer snelle levering en vakkundige feedback

Ventilatieland zeer het aanbevelen waard Men is vakkundig en zeer klantvriendelijk

Levering goed gedaan

Helaas werkt de demper niet . Er achter gekomen dat ik tinnites heb.

Goed co2 apparaat. Goede en makkelijk website.

artikel kwam zelfs eerder dan verwacht! Top

Duidelijke communicatie . We moesten even wachten totdat bestelde artikel voorradig was . Het kwam zelfs eerder. Het artikel komt perfect overeen met beschrijving en voldoet aan mijn verwachtingen

Bestelling is prima verlopen duidelijk gecommuniceerd.

Bestelling is prima verlopen duidelijk gecommuniceerd.

Duidelijk website met heldere product omschrijvingen, afhandeling en bestelling zeer goed.

Ik zocht naar een badkamer ventilator en kwam terecht bij ventilatie land. Wat mij direct opviel was de duidelijke product omschrijving van het product en het gemak van het plaatsen van een bestelling.

Prima service, levering goed en snel, Mijn vragen werden opgenomen en de volgende dag werd ik teruggebeld met de antwoorden.

Prima informatie over bestelling en levering, goed product

Goede duidelijke CO2 meter, werkt prima

tevreden met product. voldoet aan verwachtingen.

Te laat geleverd en duurder dan concurrent

Niet op tijd geleverd, dag later! Wel op tijd besteld. Goedkoper gevonden bij de concurrent! Na telefonisch contact met excuses van Ventilatieland is er door het bedrijf een financiële compensatie aangeboden! Zeer attente reactie en een keurige oplossing, niet verwacht, zeker gewaardeerd! Hiermee is Ventilatieland in mijn aanzien gestegen en komt als zeer betrouwbaar over. Nogmaals bedankt!

Goede en snelle levering met goed product

Helemaal top! Niets op aan te merken.

Goed product en op tijd geleverd

Opbouwschakelaar besteld voor mechanische ventilatie. Zijn in de winkels lastig te krijgen. Hier heb ik 'm zó besteld! Goed product voor een goede prijs.

Positief

Duidelijke site, heldere levering, product naar behoren. Makkelijk te installeren, kortom, prima!

Informatief, en fijne bestelgegevens

De website is niet optimaal, maar prima bruikbaar. En hij bevat alle info die ik nodig had. Vooral de toepasselijke info en duidelijke updates na de bestelling (mail met links en tips) was erg fijn.

goede kwaliteit netjes geleverd

mijn ervaring is goed hij kwam alleen een dagje later maar dat kan je hebben in deze tijd

Zeer professioneel

Monteur was professioneel, gaf gedegen adviezen over het huidige systeem, het onderhoud en toekomstige systeemwijzigingen. Monteur was vriendelijk in contact en had een vlotte, nauwkeurige werkwijze. De ruimtes werden netjes achtergelaten.

Ik had de verkeerde maat bestelt en daarover gebeld. Nu bestel ik een nieuwe en mag ik die andere gewoon houden. Dat noem ik nu goede service !! De levering ging ook al erg snel. Ik ben dan ook zeer tevreden over ventilatieland.

Ruime keuze uit goede en betaalbare producten

Goede communicatie bij vragen en levering, service gericht. Foto's op de site mogen wat beter details laten zien, bv van de windgedreven dakventilator. Dan had ik beter kunnen voorbereiden... Soms staan er dingen bij de productomschrijving die in praktijk anders blijken, bv de decentrale WTW unit van 100mm doorsnede 47 DB is echt 'wat' meer dan 23 DB. Toch zijn het spullen die je niet zo makkelijk kunt krijgen en ben ik dus blij met ventilatieland

Slechte communicatie

Ik kreeg geen bericht dat het aflevermoment verlaat was! De datum die ik daarna kreeg klopte niet met daadwerkelijke levering! Het pakketje gaf nergens aan wie de afzender was!

op de site zetten volgende dag geleverd, vervolgens 2week lever tijd

Prima product correcte afhandeling

Niks mis mee met dit bedrijf.

zeer snel en kundig

Snel en kundig geleverd

Duidelijke web site , zeer snelle levering

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ