snel, volledig, voordelig

Heeft tegen redelijke prijs exact geleverd wat besteld binnen afgesproken termijn.

Goede snelle levering.

Ondanks de snelle levering toch een minpuntje. De bijgeleverde slangenklemmen hadden niet de juiste afmeting en waren te kort.

Helemaal perfect

Van bestelling tot levering. Kon het product snel vinden en werd snel geleverd. Ook werd ik van de voortgang keurig op de hoogte gehouden. Net geen 10 omdat ik ontzettend liep te klooien met producthandleiding. Maar daar kunnen jullie niks aan doen. Vr gr

duidelijk zonder complicaties

Supersnelle levering

Vandaag besteld morgen in huis Voldoet geheel aan verwachting

Snelle service!

Snel besteld en snel binnen!

Prima service en communicatie

Bij het plaatsen van de bestelling duidelijke berichtgeving over bestelstatus en product. Levering was ook keurig op tijd/volgens afspraak binnen.

Dingen worden niet geleverd

Als je 7 dingen besteld krijg je er maar één.

Duidelijke website Snelle levering!

nette en snelle levering

nette en snelle levering. Overzichtelijke website

Gewoon goed. Ik bestel iets en zij leveren dit op de afgesproken dag. Niet meer en niet minder

Snelle service van de bestelde producten. Ziet er uit zoals op de site. Kwaliteit lijkt goed maar dat moet altijd blijken na een periode van gebruik dus daar kan ik nog niets over zeggen.

geen woorden maar...

tevreden eerst gebeld, de jongeling was correct aan de telefoon. na bestelling was alles op het opgegeven adres! na plaatsen...tevredenheid tijdslijn te kort om te spreken over de prestaties, doch de reviews lezende zal DAT geen probleem opleveren. met dank & groet emile van leeuwen

Prima materiaal en vlotte levering

Snel alles te vinden en een scherpe prijs

Prima produkt en goede service.

Ik heb Ventilatieland gebeld en om advies gevraagd. Ben hierin snel en vakkundig geholpen. Ook werd mij advies gegeven hoe de ventilator op de perilex aansluiting moest worden verbonden. Werking in 1x goed en produkt ziet er ook keurig uit. Zeer prettige ervaring met Ventilatieland dus kan deze zeker aanbevelen.

uitstekend product en perfecte dienstverlening

Heb slechts filters besteld. Kon gemakkelijk vinden wat ik nodig had. De bestelling werd de volgende dag geleverd. Zal zeker terugvallen op deze firma als ik iets nodig heb wat in hun assortiment zit.

Snelle levering zeer goed product

Informatie op website is prima om een goede keuze te maken bestelling ging prima en levering was snel en correct

Snel geleverd!

Snel en zonder problemen geleverd! Gewoon zo als dat hoort.

Gewoon een goede koop en levering, zoals het hoort!

Het product was makkelijk te bestellen en te betalen. Levering binnen 1 dag prima geregeld. Top!

Duidelijk en snel

Prima site, snelle levering

Gewoon perfectie!

Hier bestaat het echt nog, vandaag besteld morgen in huis! Zelfs in een tijd waarin corona weer de kop op steekt! Gewoon 5 sterren voor jullie!

Heldere website en snelle levering.

.... jullie hebben er een tevreden klant bij ....

Snelle levering. Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs .

Snelle levering en een probleemloze installatie. De gekochte bediening is een aanvulling op mijn bestaande bediening. Nu eentje in de keuken en eentje in de badkamer

goede snelle levering voldoende informatie om de standenschakelaar goed aan te sluiten.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ