2 prima CO2 meters gekocht

Ze werden een week eerder bezorgd dan verwacht. Top setvice.

Prima service van Ventilatieland

Prijs/kwaliteit verhouding goed!

Snelle service.

Goed van bestelling tot levering

Goede communicatie en product zoals verwacht.

Levering was keurig en netjes

Gewoon netjes

Alles in 1 keer goed en supersnel

Alles snel geleverd binnen gestelde tijd.

supper

het produkt snel inhuis

Goede samenwerking en snelle levering.

Eenvoudig om een product te bestellen. Goede feedback over de geplaatste bestelling. Snelle levering. Prima product.

Snelle levering (volgende dag)

Informatie op website is duidelijk. Ventilatierooster werd binnen 1 dag bezorgd.

Goed product, goeie duidelijke communicatie tijdens levering, op tijd geleverd

Product prijs kwaliteit is goed, duidelijk gecommuniceerd omdat product vanwege grote drukte en corona 1 dag later werd geleverd

Prima levering

Wat ik besteld had ik geleverd. Geen op of aanmerkingen.

Goed en snelle levering

Snelle bezorging en goed product geleverd.

prima prijs, snelle levering

Complete set snel geleverd, erg handig is de uitleg over de perilex aansluiting, 2 draden moesten omgedraaid worden (Zwar en Bruin) Verder is de itho box zeer stil en zuinig vergeleken met onze oude box, en bij het douchen gaat deze vanzelf op een hogere stand draaien, dus nooit meer beslagen spiegels. Top product!!

Breed assortiment en snelle levering

Breed assortiment, sneller levering. Goede foto's bij producten en ruime keuze in maten.

Snelle bezorging

Luchtventiel is snel geleverd

Binnen een paar dagen was de bestelling geleverd. Verder was alles duidelijk. Installatie handleidingen en video’s staan keurig op de website. Tot nu toe zeer positief.

super snelle levering. prima ventielator dat wat het moet doen en heerlijk stil 50db in de badkamer

tot de volgende bestelling

Prima levering

matige ervaring

De belofte om de volgende dag te leveren werd niet na gekomen. Ook de e-mail met de juiste datum werd s'morgens laat verstuurd. Hierdoor kon je geen actie meer ondernemen het pakje ontvangen

klassa

Slechts een ervaring maar mijn indruk is dat: Ventilatieland een super bedrijf is en een voorbeeld voor anderen. Goede informatie op de webstite. Snelle en correcte leveringen en ook nog een uitstekende kwaliteit. Kortom, klasse Peter Coppes onafhankelijk technisch onderzoeker

Bedrijf doet wat ze zeggen.

Product heeft redelijke prijs maar wel noemenswaardige afwijkingen.

Goede internetsite met een duidelijke omschrijving en installatie filmpjes

Goede ervaring en omschrijving van de producten. En bij vragen een goede klantenservice welke ook de technische vragen snel kan beantwoorden. Zeer tevreden over het product.

Gegoogled, gebeld, besteld !!!!!

Mijn aankoop was snel geregeld. Op pc gezocht naar co2 meter. Ventilatieland kwam iedere keer naar boven. Dus daar gaan kijken. Ik vond wat ik zocht maar wilde weten of het moeilijk was om deze co2 meter te installeren. Ik belde met een heel aardige juffrouw van de klantenservice die mij direct vertelde dat het supermakkelijk was. Stekker erin en gaan met die banaan. En dat klopte ! Voor iemand van 73 jaar is installeren als je niet iemand direct in je omgeving hebt om te helpen best moeilijk. Ik moest er een maandje op wachten maar alles verliep perfect. Kreeg een mail dat hij bezorgd zou worden met datum en tijd. En zo geschiedde. Uitpakken in het stopcontact en vervolgens al een week een groen lampje. En zo hoort het. Iedereen in mijn omgeving wil nu ook een co2 meter haha. Ventilatieland (installatieland hihi) bedankt ! Thea Dietz Den Haag

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ