Prima ervanring

Snel besteld en snel thuis

Prima ervaring. Alleen een batterij in een doos sturen ipv een brievenbuspakje is wat overdreven.

zeer klantvriendelijk en scherpe prijzen

tel zeer makkelijk bereikbaar. Heel klantvriendelijk te woord gestaan. Keurig aan alle afspraken gehouden Daarnaast bijzonder scherpe prijzen

Snelle levering Goede prijs

Snel, compleet en duidelijk afgeleverd

Overzichtelijke website die het bestellen eenvoudig en snel laat verlopen. Aflevering snel en compleet, waardoor installeren een fluitje van een cent was.,

Grote teleurstelling

Wij hebben een Itho Daalderop meganisch afzuiging aangeschaft ter vervanging van onze oude afzuiging. (Ook Itho Daalderop). Na installatie blijkt deze meer geluid te maken dan de oude. Na wat onderzoek zit er een trilling in die versterkt woord door een intern beschermkap over de electronica. Hierover contact gehad met de klantenservice en dit contact verloop erg moeizaam. De vragen die we stellen worden niet begrepen en of niet beantwoord. Omdat dit contact via e-mail verloopt geprobeerd telefonisch tot een oplossing te komen. Dit resulteert in een ongenaam gesprek waarin we niet tot een directe oplossing komen. Wij willen graag ons geld terug maar omdat wij het product al gebruikt hebben kan dat niet. Maar wat ik niet begrijp is hoe je een product moet testen zonder het te mogen gebruiken. Uiteindelijk na niet telefonisch contact in overeenstemming om het defecte product te retourneren voor reparatie. Over deze reparatie zouden we binnen 14 dagen worden geïnformeerd maar niks gehoord. Na telefonische contacten begrepen dat er nog geen tijd is geweest om ons product en te bekijken. Er is beloofd dat we dezelfde dag zouden worden geïnformeerd over hoe verder maar niks van ze gehoord. Dus nog steeds geen oplossing voor dit probleem. Dus ontevreden over het product het contact met de klantenservice en dat er nog geen oplossing is.

Teleurgesteld in de communicatie en verzending.

Mijn bestelling bleek kwijt geraakt te zijn. Wegens grote drukte heb ik niet meteen gebeld maar na 5 werkdagen (en meerdere keren bellen) over mijn bestelling eindelijk bericht dat mijn product niet op voorraad was. Jammer dat de informatie in de webshop niet is aangepast voor andere klanten. Ik hoop dat de producten na een kleine 3 weken na bestellen worden geleverd. De vorige bestelling was ruig in de doos gegooid en had hierdoor transport schade. Zowel de doos als het product. Producten moeten nog worden geleverd over de kwaliteit kan ik geen review schrijven. Jammer dat het hele systeem van review is gebaseerd op “goede” reviews en dat er een voorselectie plaats vindt om de klant tevreden te houden.

Weigeren beloftes op de website na te komen

Ik heb alleen ervaring met het doe het zelf wtw-advies: niet doen. Dit is betalen voor een niet kloppende offerte. Betalen voor de offerte was bekend, maar ventilatieland weigert de installatie aan te leggen ondanks dat op de website letterlijk staat : installatie mogelijk, of "installateur nodig?" Ventilatieland zegt geen installateurs te kunnen leveren, installateurs uit de buurt weigeren met de spullen van een ander bedrijf te werken. Daarna beloven ze mij in contact te brengen met installateur in de buurt die het wel wil doen, maar deze geven aan -terecht- dat 1,5 uur rijden niet bepaald in de buurt is. Tot slot klopt het installatie advies niet: op de plaats waar zij de unit intekenen past helemaal geen wtw unit. Ventilatieland weigert mij het geld te retourneren, ondanks de wettelijke bedenktijd. Bijzonder jammer, ik raad ventilatieland.nl af

Prima !

Bestelling kwam een dagje later, maar netjes mailtje hierover. Top.

geod,,

GOEDE SERVISE

Extra bediening gekocht

Als aanvulling voor de badkamer een extra draadloze bediening gekocht. Snel te koppelen en werkt prima

Alles naar wens verlopen

Goed bedrijf

Service is prima

Communicatie is goed gegaan via de mail

Snelle levering van wat ik besteld had

Nvt

Duidelijke site en correcte afwikkeling

Vrijdag besteld en dinsdag afgeleverd, volgens planning

Zeer snel en goed geleverd.

Snelle levering, conform afspraak.

Duidelijk website en levering conform afspraak.

Super goed en snelle bezorging

Ik kon uw bedrijf nog niet maar wat een goede service verlenen jullie.. top ik weet waar ik de volgende keer moet zijn dank jullie wel.

Alles perfekt verlopen

Goede service, contact en retourbeleid

Prettig zaken mee doen en hebben hun systeem goed op orde. Prijzen zijn laag, dus prettig en vertrouwd voor mij om weer te bestellen.

Goed advies gekregen

Na een klantvriendelijk telefoon gesprek en goed advies gehad te hebben, een goed product en snel geleverd ondanks de corona drukte.

Snel producten ontvangen

Bestelde spullen snel ontvangen

Aan gezien er een beste verzendkosten zit op 3 meter buis. Kreeg ik netjes een bericht of ik hem in stukken van 1.5m wou en krijg er ook netjes een koppel stuk bij om de buis weer aan elkaar te zetten

Geen negatieve ervaring

Veel keus en goede prijs-kwalieit

Zal dit bedrijf zeker aanraden. Afspraken worden nagekomen en prima kwaliteit

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ