Snel en netjes geleverd

Professioneel

Goed geholpen met service hoog in het vaandel. Goede communicatie.

Isis Vlot verlopen

Vlot afgehandeld, alleen de kortingscode kon ik niet kwijt in de bestelling. Ik kan ook de factuur niet meer vinden. Kunt u die nog eens sturen ?

snel mijn bestelling geleverd

duidelijke en makkelijke website voor bestelling

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd. Ook iets retour moeten sturen. Ging soepel.

slecht

Ik heb een Bedieningspaneel gekocht deze zou 5-9-2020 bezorgt worden tussen 10.00 uur en 12.30 uur wachten op de bezorger tot 18,00 uur geen bezorger gezien . Ik heb gebeld op 8 - 9 - 2020 naar Ventilatieland en een vriendelijke dame vertelde mij dat zij vandaag terug zou bellen tot op heden nog geen geluid van deze dame gehoord . ik ga de volgende keer 3xnadenken voor ik bij ventilaieland weer iets bestel. Een ruime onvoldoende voor ventilatieland.ordernr 3248037

goed - makkelijk te bestellen en op tijd geleverd

geen opmerkingen - zie bovenstaand

Vlot afgehandeld

RF ventilatie besteld. Vlot daarna in huis

Een warme douche voor Ventilatieland

Snel en correct.

Snelle en goede levering

Snelle levering en mooi product

In mijn zoektocht naar ventilatieprofielen die er mooier uitzien dan die van de bouwmarkt goed geslaagd bij Ventilatieland! Meteen meer 5 besteld

Snelle levering, kwaliteit, goed verpakt

Snel, accuraat, goede prijs, goede ondersteuning

zie boven

Meer dan perfect

Heb 2 bestellingen gedaan en deze kwamen de volgende werkdag al binnen, keurig verpakt. Gewoon perfect.

Alles te vinden en supersnel bezorgd

Alles te vinden en supersnel bezorgd

Snelle service Goede prijs kwaliteit verhouding

Ruim aanbod, snelle levering

Ruime keuze uit goede kwaliteit producten, snelle levering.

GEHEEL VOLGENS VERWACHTING

Ventilatieland heeft een ruim assortiment zodat ik daar het type vond dat ik zocht, en dat bij andere aanbieders niet beschikbaar was. En met goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Snel geleverd maar

Had 1 meter flexibele luchtafvoerslang besteld. Maar ze hebben bij Ventilatieland korte meters, Ik kreeg nl. 95cm en met een beetje trekken was het net genoeg. Jammer. Maar het was wel snel geleverd.

Snelle levering Veel keus

top en snel geregeld

Litho Daalderop besteld om het oude gigantische ventilatiesysteem te vervangen. Scheelt veel ruimte en lijkt super te werken. Snelle levering.

Persoonlijk contact als het even anders loopt

Het invullen van het BTW-nummer lukte niet. Ik werd gebeld voor uitleg en ook werd gelijk gekeken naar levertijden etc. Paar verbeterpunten: -Op de bestelsite misschien wat ' i ' of 'hulp' over hoe bepaalde velden ingevuld moeten worden. -Bij de levering een pakbon meesturen -Actuele voorraad op de website actueler houden. -ZSM na bestelling ook een formele factuur verstrekken.

Zeer uitgebreide keuze, super prijzen en zeer snelle levering

Ik heb in mei ventilatie systeem besteld, meteen alles geleverd en super prijs. We zijn zo tevreden dat we onlangs nogmaals een gelijkwaardige bestelling gedaan hebben. Ben je niet tevreden, dan bestel je niks, ben je super tevreden, en je moet weer materialen bestellen, dan is het vanzelfsprekend dat je bij de beste besteld.

De ventilator is snel en goed geleverd.

Na de bestelling is de verzending van de ventilator uitstekend gegaan en snel bij mij thuis bezorgd.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ