Uitgebreid assortiment

De keuze is reuze en de bezorging flitsend snel. Houden zo!

Snelle levering, concurrerende prijzen

Besteld, en volgende dag in huis. Prijzen op de webshop zijn gelijk aan overige webshops, prima dus.

Duidelijke webshop en snel geleverd...

ABG voor oude Itho gekocht. Webshop was duidelijk. Dus besteld, volgende dag in huis en direct werkend. TOP

Prima product verzorging en prima kwaliteit!

Bezorgd op tijd zoals beloofd.

Netjes geleverd

snel geleverd

Snel besteld, snel verstuurd en zeer behulpzaam!

Super ervaring, waren alle web shops maar zo!

Laagste prijs en goede service

Ventilatieland doet wat ze zeggen en nog wat extra's. Aanbieden van technische ondersteuning had ik voor deze prijs niet verwacht. Top.

Goede service, sneller dan verwacht geleverd...

Uitstekend!

Gewoon goed.

Een duidelijke site voor wat je zoekt.

Snel en accuraat!

Nieuwe motor voor woonhuis afzuiginstallatie van maar liefst 23 jaar oud besteld. Op indicatie oude type en serienummer, een nieuwe direct uit voorraad bezorgd. Installatie zeer eenvoudig en motor werkt 300%, geruisloos en had ik veel eerder moeten doen.

Snel en keurig op tijd geleverd

Gewoon goed geregeld

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Zeer uitgebreid assortiment, makkelijk bestellen en de volgende dag in huis.

Snelle levering goed product en goede aftersales

Mijn oude mv box maakte veel lawaai. Met de tips van ventilatieland een nieuwe besteld. Ik had eerder van oude afscheid moeten nemen. Stukken stiller en zuiniger.

Goede produkten en prettige hulp

Mijn enige kommentaar is dat er niet direkt afgerekend kan worden als men via een IPad besteld, dit moet via afterpay. Maar dit is soepel verlopen.

Goed product en zeer snelle en goede levering

Zeer snelle en goede levering van goed product

Snel geleverd, goede prijs, groot assortiment. En belangrijk duidelijke communicatie!

Zeer snelle levering.

informatief en correct

De j.e. stork ventilator met versleten lagers in een metalen kast van de jaren 80 vervangen door een itho daalderop, de aansluitingen waren een op een overzetbaar. Wat een rust, geruisloos en de vochtsensor reageert perfect. Kortom 100% tevreden.

Vlot en goed

Vlotte levering van hetgeen ik besteld heb! Een dag later had ik de filters in huis! Wat wil je nog meer...?

Was altijd goed

Vorige leveringen voldeden ruim aan de verwachtingen. Deze keer in een relatief kleine order 2 foute producten. 1 daarvan was geen probleem, maar een 80 mm bestelde flexibele buis werd in 120 mm geleverd. Kan gebeuren, maar dan zou je bij contact met de klantenservice verwachten dat ze vast de juiste buis opsturen om tijd te winnen, maar dat moet met een retour en nu maar afwachten of dat goed gaat komen.

Correcte en snelle levering

Voor de ventilatiekanalen voor onze haarden hebben wij regelmatig kanalen nodig. Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd.Dus Top Ventilatieland zit bij ons in de buurt, dus we kunnen in geval van spoed ook nog de kanalen zelf ophalen.

snelle levering en eenvoudige montage

De ventielen passen prima. Zover we weten wordt het geluid van buitenaf goed gedempt, en komt er toch nog voldoende frisse lucht naar binnen. Ook de levering was vlot. Volgende dag al in huis! bedankt!

Goed en snel

Geen enkel probleem ondervonden bij bestelling en levering

Super, alles correct afgeleverd!

Meerdere keren wat besteld, compleet, goed verpakt en snel de volgende dag bezorgd!

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ