Product en levering zoals je het verwacht.

Het product snel gevonden op de website en alles is verstuurd binnen de aangeven termijn. Prima geregeld.

zeer goed

zeer goed

goede en snelle service

Dag na bestelling bezorgd, dus super snel bezorgd Uitgebreid assortiment en duidelijke website.

Top! Snel geleverd.

Overzichtelijke website en producten precies wat ik verwachte.

Gigantische toppers

Vraagje? Direct antwoord Vertraging? Direct een mail Dit maak je zelden mee!!!

Netjes en klachtgericht

Bestelling online gedaan en snel de bevestiging ontvangen. Daarna bericht gekregen dat er een vertraging was en ik een compensatie zou krijgen. Hierop gebeld en alles werd in het werk gezet om het toch snel te kunnen leveren en dit gebeurde. Kortom top!

Snelle levering.

Veel keuze en een leuke prijs

Hij doet gewoon wat hij moet doen

Enige tijd geleden Zelf mijn huis afzuiging vervangen door Een eco fan met vochtsensor. Ook hierbij een draadloze bediening met niet thuis knopje. Deze is geplaatst op de badkamer en werkt perfect. Nu pas geleden bij jullie een tweede bediening besteld voor in de keuken. Dit is natuurlijk een stuk handiger. Perfect hoe dit samen werkt. Hoef gelukkig geen trappen meer te lopen. Ik ben zeer tevreden met deze afzuiging ook gezien het geluid. Ik heb voor Ventilatieland gekozen gezien de duidelijke informatie en kosten. Ook de bezorging, een dag later.

Goed communicatie. Correcte afhandeling en levering

Goed communicatie. Correcte afhandeling en levering

Een uiterst rustig en makkelijk aan te sluiten systeem.

Voor installatie heb je geen ingewikkelde kennis nodig. Voor wat betreft de levensduur en gebruik: daar kan ik natuurlijk alleen over oordelen als het systeem een aantal maanden tot een jaar heeft gewerkt.

Mooi produkt

Goede uitleg, makkelijk te plaatsen. Alleen de afstelling van de dipswiches vindt ik niet duidelijk.

Deze is goed geen problemen onder vonden.

duidelijke website, kon op een eenvoudige manier de bestelling en betaling doen.

Snel en accuraat veel keuze

Veel keuze in ventilkatoren, componeneten die je zou kunnen gebruiken worden gelijk uitgelicht, wat sneller werkt dan wanneer je het zelf zou moeten uitzoeken.

snel

betaalbaar

Goede informatie

Doormiddel van instructies en video wordt het gebruik van de verschillende producten goed uitgelegd.

Snel en goed.

Goed bedrijf !

Ging allemaal wat stroef

Ben netjes geholpen ,maar om naar het gewenste resultaat te komen moest ik via een aantal personen die steeds weer een ander erbij moesten halen het leek wel of er een verhuizing /verbouwing aan de gang was allemaal een beetje rommelig. Moest zelf om een pakbon vragen en die ik kreeg stond dan weer geen bedrag op dat er dan weer met pen opgeschreven werd. Nogmaals vriendelijk geholpen maar ik denk nog wat aandacht aan de kennis vanhet baliepersoneel.

Goede en snelle afhandeling

Vlot geleverd, vlot gemonteerd en men denkt mee en kijkt naar oplossingen

Super goed

Goed spul snelle service

Zeer snelle levering en scherpe prijs!

Uitstekende ervaring om hier te kopen. Goede informatie op de website, alles is goed te vinden, scherpe prijs, snelle levering. Ook na levering nog een mail met links naar (montage/in gebruik nemen) handleidingen worden zeer gewaardeerd!

Er ging veel mis.

Materialen tijdig besteld en alles was voorradig. Toen we een dag na overeengekomen leverdatum nog niets hadden, heb ik gebeld en bleek dat u mij had willen contacteren. Verkoop heeft mij daarna pas teruggebeld over de levering van een buis van 3 meter lang. Of deze in stukken van 1.5 m geleverd zou kunnen worden. Dat scheelde transportkosten. Blijkbaar houdt uw webshop geen rekening met kosten van langere delen. Ik moest hier mee akkoord gaan, omdat de delen anders nog langer op zich zouden laten wachten. Ik heb tijdens het eerste telefoongesprek tevens aangegeven, de bestelling nu op factuuradres te willen ontvangen. Dat was geen probleem. Uiteindelijk werden deze toch nog op het oude adres geleverd. Samenvattend: Levering te laat, er werd niet tijdig gebeld, prijsbepaling webshop klopt niet, zelf vervoer moeten regelen om op verkeerde adres op te halen, gepland werk bij klant moeten uitstellen, extra kosten en werktijd om op andere dag terug te gaan naar klant en werk te voltooien. Klant niet blij, ik niet blij, u niet blij.

snelle reactie

Onze ervaring is; 1e keer bestelling gedaan, gelijk alles besteld, 1 opmerking graag vermelden dat het installeren alleen voor particulieren is niet voor bedrijven. Dat is jammer.

goed en betaalbaar

Ventilatieland heeft een mooie goed overzichtelijke website. produkt welke we zochten snel gevonden. bestellen is zo gebeurd en dat ook nog eens tegen een mooie prijs. Binnen 24 uur geleverd gekregen. De dag er op de ventilatiebox geinstalleerd en super tevreden. Daarom geeft ik een 5*. Dus iedereen aan te raden om bij Ventilatiebox te kopen.

Oke

Snelle verzending