Er ging veel mis.
Materialen tijdig besteld en alles was voorradig. Toen we een dag na overeengekomen leverdatum nog niets hadden, heb ik gebeld en bleek dat u mij had willen contacteren. Verkoop heeft mij daarna pas teruggebeld over de levering van een buis van 3 meter lang. Of deze in stukken van 1.5 m geleverd zou kunnen worden.
Dat scheelde transportkosten. Blijkbaar houdt uw webshop geen rekening met kosten van langere delen. Ik moest hier mee akkoord gaan, omdat de delen anders nog langer op zich zouden laten wachten.
Ik heb tijdens het eerste telefoongesprek tevens aangegeven, de bestelling nu op factuuradres te willen ontvangen. Dat was geen probleem. Uiteindelijk werden deze toch nog op het oude adres geleverd.
Samenvattend: Levering te laat, er werd niet tijdig gebeld, prijsbepaling webshop klopt niet, zelf vervoer moeten regelen om op verkeerde adres op te halen, gepland werk bij klant moeten uitstellen, extra kosten en werktijd om op andere dag terug te gaan naar klant en werk te voltooien. Klant niet blij, ik niet blij, u niet blij.