Berichtgeving prima

Ik word goed geïnformeerd over de bezorging en installatie etc. Één negatieve kant: mijn bestelling was (ondanks op voorraad) niet direct leverbaar. Kan gebeuren, maar hetzelfde product staat nog steeds als “op voorraad” op uw site!!

Snel en voordelig.

Stuk voordeliger dan de rest in mijn geval.

Goed product en snelle levering. Alleen miste ik de vier pluggen en schroeven om de ventilator mee te bevestigen

Enigszins tevreden

Ik heb problemen met mijn gekochte artikel. Ik kreeg eerst alleen een receptioniste, later wel een helpdesk, die mij ook niet kon helpen. Hierna iemand die contact opnam met leverancier, maar helaas werkt mijn product dat ik gekocht heb nog steeds niet naar behoren. Ik heb een 2e artikel met afterpay nu gekocht, zodat ik het nogmaals kan uitproberen, maar ook die werkt niet. Ik mis de technische expertise van iemand die mij kan helpen, waarom het product niet werkt. Ben dus matig tevreden over de tot nu toe geboden service.

supersnelle en goede service

Zij weten een klant waarde te geven en het gevoel van aandacht met kennis en advies.

Uitstekend, ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Prima en snel

Duidelijke site

Goede support, helpen je totdat alle vragen beantwoord zijn

goede support, aantrekkelijke prijzen en snelle levering. 1 min puntje, de levering kwam in 2 delen op twee achtereenvolgende dagen. Dit was niet van te voren aangegeven hetgeen handig zou zijn geweest.

prima levering en op tijd.

heel goed.

Goede prijzen en snelle levering

Na online de bestelling geplaatst te hebben zou het pakketje met het product de volgende werkdag geleverd worden. Helaas was de pakket bezorging wat minder van kwaliteit en heb ik het pakketje niet geaccepteerd omdat de buitenverpakking een flinke beschadiging had opgelopen en ik geen risico wilde nemen voor eventuele beschadigingen aan het product. Ik heb meteen met klantenservice gebeld en aangegeven dat ik het pakketje geweigerd had maar wel het product alsnog wil ontvangen. Helaas wordt dan de verwerking door iemand anders gedaan en deze gaat mij dan een mail sturen of ik het product alsnog wil ontvangen of dat ik mijn geld retour wil en dat net voor de weekend en waarvoor ik zelf al eerder contact had opgenomen om expliciet aan te geven dat ik het product nog wel wil ontvangen. Met tot gevolg dat de week erop pas het product weer wordt geleverd en dat levert dan geen 5 maar 4 sterren op.

Keurig verzorgd

Het pakketje werd keurig bezorgd de volgende dag al, en was netjes ingepakt.

Voor herhaling vatbaar

Snelle levering en goede service

Goede website. Snelle levering. Mogelijkheid tot achteraf betalen met AfterPay.

Niet slecht maar moet ales zelf uitzoeken

Mooi website Slecht telefonisch bereikbaar. Chat werk ok but kreeg niet echt aantwooed. Gezien bereidvaardigheid zou ik niet iets serieus kopen

Very fast delivery

Clear and easy order, fast delivery!

Product werkt goed maar is niet vsn goede kwaliteit

Kwaliteit van product is onder de maat. Lammeren maken geluid als je hem aan zet.

Keurige beschrijving en snel geleverd

Mijn afzuiging rond 14 uur besteld en de volgende dag in huis. Conform verwachting.

Gewoon goed

Duidelijke website Goede producten en goed omschreven Snel geleverd

snelle levering met de juiste materialen die we besteld hebben

Vlotte afhandeling

Gekregen wat ik zocht

Quick and as ordered

The exact model ordered arrived in under 48 hours. A really good service.

Matige kwaliteit

Kocht een 'starre aluminium ventilatieslang' Achteraf, hadden ze dat woordje 'starre' beter weg kunnen laten, want dat is deze buis dus niet en je moet er heel voorzichtig mee doen, want anders maak je hem al snel stuk of druk je hem plat. klusje voor twee mensen naar mijn idee. blijft hij iig in model. maar werkt voor de rest prima.

Ik had een bestelling van 3 artikelen wat op voorraad was volgens de website, Ik kreeg een dag later bericht dat 1 van de artikelen niet op voorraad was en de bestelling was 2 weken later pas compleet zou zijn. Na een belletje hierover werd een alternatief aangeboden ( dit was duurder maar kon voor dezelfde prijs) en dag later had ik de bestelling compleet in huis. Zeer tevreden hoe dit is opgelost. m.v.g. Sjaak Gijsen

Mooi product en correct en vlot geleverd.

Via internet bij Ventilatieland terecht gekomen. Correcte afhandeling van de besteld CO2 meter. Een verrassend exacte meter voor een mooie prijs.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ