Duidelijke website en snelle levering

Prima website, snelle levering

Snel en goed geholpen.

Zeer tevreden, duidelijke website. Snel en goed geholpen via de chat. Blij met de Orcon MV-15 RHBP, gelezen dat het een stille ventilator is maar overtreft toch nog de verwachting. Goed instellen heeft wel even tijd gekost (stond in stand 1 te laag waardoor vochtsensor niet werkte) en Perilex WCD moesten even 2 draden omgewisseld worden.

Geweldige service en alles volgens afspraak!

Geen enkele opmerking

Snelle levering en product voldoet aan mijn eisen.

Van bestelling via professionele site tot levering top!

Maar de begeleiding naar de klant als er wat misgaat, voelt onplezierig. Na de bestelling had ik telefonisch contact omdat de bestelde producten ook nog in het winkelwagentje zaten. Er is door een medewerker naar gekeken en die stelde me gerust dat de levering gepland stond op 6 augustus. Ik was blij dat de bestelling op 5 augustus kwam. Tot mijn verbazing waren er 2 pakketjes. En ja hoor, dubbele bestelling. Slechts 1 keer betaald. Dus dat wil je dan ook niet dubbel hebben. Ik heb gebeld en er werd slechts gezegd, dat er per email een retourbon zou worden gestuurd. Ik heb het doosje vefstuurd. Vervolgens krijg ik een bericht dat de refourzending is ontvangen en dat men er mee aan de slag gaat en de zending confroleert. Allemaal te begrijpen, maar voor mij als klant erg vervelend. Ik weet , ook na telefoontje, niet anders dan dat er bij jullie iets mis is gegaan. Vervolgens ben ik zo netjes om hierover meteen te bellen en het pakketje meteen te retouneren. Dan komt er weer een email en moet ik maar weer afwachten wat het antwoord zal zijn. Eigenlijk ben ik hier druk geweest en mis ik de betrokkenheid van jullie. Dit komt bij mij wat onpersoonlijk en erg koel zakelijk over. Ik vond het vervelend. Voor mijn gevoel was er bij jullie wat fout gegaan en ik kreeg het gevoel dat ik wat recht moest zetten. Ik wil graag weten wat er mis is gegaan en zou jullie rol daarin wat anders willen zien.

Betrouwbaar en snel

Prima bedrijf, alles keurig verpakt en onbeschadigd en snel gekregen. Kreeg wel een mail dat een artikel langere levertijd had, maar kreeg toch alles met een dag geleverd. Kwaliteit geleverde spullen naar verwachting.

Snelle levering!

Website is erg overzichtelijk en bestellen is erg eenvoudig. Bestelling was netjes verpakt en de volgende dag al binnen.

goed, goedkoop en snel

goed, goedkoop en snel

Duidelijke site,uitstekende levering

Was iets fout geleverd maar is prima opgelost

Kwaliteit, transparantie en uitstekende beschrijving voor installatie.

Het opzoeken op de site was heel duidelijk. De artikelen zijn goed gepresenteerd, duidelijk geprijsd en de artikelbeschrijving wekt vertrouwen. Prima in het bestellen, goed begeleid in het verzenden en zorgvuldig verpakt. Duidelijke installatiebeschrijving. Een tip: vermeld extra dat de oude handschakelaar op verschillende standen uitgeprobeerd moet worden bij het oppakken van de automatische handbedieningsschakelaar. Naar anderen ben ik enthousiast over jullie.

Netjes bezorgt en op tijd geleverd.

Gekregen zo als gevraagd en op tijd geleverd. Prima service

Goed product voor een goede prijd

Snel geleverd beschrijving over aansluiting kon duidelijker?

Snelle levering maar verkeerde kleur

Ik had besteld zwarte rooster ral-9005 maar krijg geleverd zwartbruin

Snelle levering van het bestelde en goede info...ook achteraf mbt installeren e.d.

Telkens juiste en snelle levering!!

zeer goed, afspraken nagekomen

bestelling op tijd geleverd, ook snelle nalevering

gewoon goed

accurate levering tegen scherpe prijs. Goed assortiment en voorraad.

Snel geleverd.

het was een kleine bestelling maar ga zeker meer bestellen in de toekomst.

Uitstekende ervaring

Ruim assortiment, alles voorradig, zelfde dag verpakt en verzonden. Super goed.

Goede ervaring vooral met het op de hoogte houden en nazorg levering

Voor de eerste keer contact gehad met Ventilatieland, mijn ervaring is goed tot zeer goed d.it vooral met de duidelijke communicatie via mail.

Ventilator voldoet. Vlugge levering

Product voldoet aan verwachting. Zeer vlugge levering

Perfect advies, goed bereikbaar, snelle levering, foutloze afhandeling.

Zie boven: diverse zaken gekocht. Communicatie ging altijd uitstekend. Foutloze lever8ng. Goed advies.

Goede prijs en snelle levering

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering.

uitstekend

Snelle correcte levering