Van bestelling via professionele site tot levering top!
Maar de begeleiding naar de klant als er wat misgaat, voelt onplezierig.
Na de bestelling had ik telefonisch contact omdat de bestelde producten ook nog in het winkelwagentje zaten. Er is door een medewerker naar gekeken en die stelde me gerust dat de levering gepland stond op 6 augustus.
Ik was blij dat de bestelling op 5 augustus kwam.
Tot mijn verbazing waren er 2 pakketjes. En ja hoor, dubbele bestelling. Slechts 1 keer betaald. Dus dat wil je dan ook niet dubbel hebben.
Ik heb gebeld en er werd slechts gezegd, dat er per email een retourbon zou worden gestuurd.
Ik heb het doosje vefstuurd.
Vervolgens krijg ik een bericht dat de refourzending is ontvangen en dat men er mee aan de slag gaat en de zending confroleert.
Allemaal te begrijpen, maar voor mij als klant erg vervelend. Ik weet , ook na telefoontje, niet anders dan dat er bij jullie iets mis is gegaan. Vervolgens ben ik zo netjes om hierover meteen te bellen en het pakketje meteen te retouneren. Dan komt er weer een email en moet ik maar weer afwachten wat het antwoord zal zijn.
Eigenlijk ben ik hier druk geweest en mis ik de betrokkenheid van jullie. Dit komt bij mij wat onpersoonlijk en erg koel zakelijk over.
Ik vond het vervelend. Voor mijn gevoel was er bij jullie wat fout gegaan en ik kreeg het gevoel dat ik wat recht moest zetten.
Ik wil graag weten wat er mis is gegaan en zou jullie rol daarin wat anders willen zien.