goede service

goede service

Ventilatieland geeft de klant volledige inzage in het leverings-proces en werkt alles correct af.

Vanwege een foutje in de levering heb ik gelijk een e-mail gestuurd. Hierop werd direct gereageerd middels een geautomatiseerde mail. Vervolgens ontving ik dezelfde dag nog antwoord waarbij de fout ingezien werd. Binnen 2 dagen was het foutje hersteld en heb ik alsnog de correcte bestelling ontvangen. Fouten worden overal gemaakt, maar het oplossen van fouten vergt vaak meer inspanningen. Ventilantieland heeft dit zeer goed opgepakt. Top !

Gemakkelijk bestellen en snelle levering

super geholpen

Na een chat sessie waarin ik super geholpen ben heb ik een keuze kunnen maken en de bestelling geplaatst. Daarna nog een extra draadloze afstandbediening gekocht. Beide ook de volgende dag geleverd.

Gekregen wat ik besteld had.

Snelle en juiste levering. Mooi product. Tevreden!!

Snel en goede prijs

Snel en goede prijs

Ik ben tevreden met de levering. Het was op tijd conform toezegging. Installatie verliep ook goed

betrouwbaar bedrijf

bedrijf levert de bestelling snel en vlekkeloos uit. prijs en kwaliteit is in balans.

Gemakkelijk en snel

Snel geregeld en niet te duur...altijd lekker als je in een verbouwing zit met altijd een aantal onvoorziene posten

snelle dienstverlening

Nadat wij het apparaat hadden geselecteerd is dit binnen de afgesproken tijd bezorgd. Handig dat de website informatie bevat hoe het apparaat te installeren.

Ik ben een tevreden klant

Levering is goed verlopen. Geen onnodige verpakkingsmaterialen. Handige mail met installatieinstructie na het plaatsen van de bestelling. Bestelde artikel doet het perfect

Super snelle goede levering

Goed en snel geleverd T

Uitstekend product super snelle levering.

Prima installatie begeleiding !

Snelle en correcte levering van bestelling voor een concurrerende prijs

Product gezocht en uiteindelijk besteld vanwege de gratis verzending en concurrende prijs

Prima service,vlot geleverd en goede aftersales.

Goed geholpen en alles is verlopen zoals je verwacht.

Snelle levering van een zeer goed product

Binnen 24 uur had ik de mechanische ventilatie ontvangen. Via de handige instructies op de website was het installeren makkelijk. Zeer tevreden over deze webshop.

Minder positief! Met name telefonisch contact over bestelling verliep moeizaam

Kreeg op de dag dat mijn bestelling geleverd zou worden mail met melding dat bestelling pas 6 dagen later kon worden geleverd. Bij telefonisch contact bleek een schakelaar uit mijn bestelling niet leverbaar te zijn. Op website stond deze schakelaar nog steeds op voorraad. Er waren 5 telefoontjes nodig om dit product te vervangen door een vergelijkbaar product. Communicatie met klantenservice verliep moeizaam. Uiteindelijk wel correcte zending ontvangen.

Superservice, meteen contact en nuttige informatie

Een aantal jaar geleden heb ik een ventilatie unit aangeschaft via deze winkel en ben daar zeer tevreden over, draadloze bediening werkt prima. Nu een extra willen bijbestellen en wist niet welk type ik nodig had en kreeg meteen het juiste advies en suggestie welke werkte op mijn unit. Super.

Super service!

Ondanks alle negativiteit onder de klanten op internet ben ik zeer tevreden!

Prima,zeer snel geleverd.

L

Snel geleverd, goede producten

Eén van de weinig winkels met de afvoerbuis van deze diameter.

Werd de volgende dag na bestelling goed verpakt en in goede staat bezorgd.

Goed en snel

Een centrale ventilatie besteld. Eerst even telefonisch advies gevraagd. Het liep allemaal perfect en de volgende dag had ik hem in huis.

Duudelijk en volgens verwachting

Levering was goed en het product boven verwachting! Goed on zelf te installeren.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ