Deskundig advies gekregen

Mijn vragen over welk te nemen ventilatie systeem werd deskundig beantwoord.

Prima , snelle levering

Duidelijke website, makkelijk te vinden wat ik nodig had en snelle levering.

idd vandaag besteld morgen in huis

Ventilatieroosters goed schoongemaakt

Ons huis is alweer 13 jaar oud, daarom werd het tijd om de ventilatieroosters schoon te laten maken. Dit is netjes gedaan, en we merken nu duidelijk een betere ventilatie in de badkamer!

De levering ging zoals verwacht zonder enige problemen. Unit werd de volgende werkdag geleverd.

Alles volgens afspraak

Ventilator besteld voor een goede prijs en snel geleverd. Ook de kwaliteit is prima dus we gaan vaker gebruik maken van de diensten van ventilatieland.

Alles zoals omschreven en op tijd

Alles zoals omschreven en op tijd

Goede snelle levering

Makkelijk te bestellen en zeer vlotte levering

Naar aanleiding van de badkamer renovatie bestelde ik deze ventilator. De site was makkelijk geordend en de bestelling was de volgende binnen.

klantgerichte service

Onderdelen besteld voor nieuwe centrale afzuiging in huis voor het vervangen van een 20 jaar oud systeem. 1 onderdeel per ongelijk teveel besteld, maar makkelijk via de site een retour voor aan kunnen maken. Goede collectie ventilatie benodigdheden voor een scherpe prijs en snelle levering (blijft in de favorieten staan voor een volgende bestelling).

Snel geleverd.

Snel geleverd.

Slechte reviews over producten worden niet geplaatst

Ik had een slecht product gekocht. Maar de review daarover is niet geplaatst. Ventilatieland wil zich beter voor oen dan ze zijn.

Prima en snelle levering

Prima levering en snel en de juiste spullen en ook prima verpakking ben zeer tevreden.

prima product snelle levering alles was plug & play dank zij de handige afstandbediening

Adequaat, snel en safe

prima geregeld

snelle levering en je wordt goed op de hoogte gebracht en gehouden over de bestelling.

Alles klopt

Duidelijke omschrijving, snelle leveringen! Ook als je iets hebt teruggestuurd wordt het snel afgehandeld. Aanrader.

Wij zijn zeer tevreden

Alles in orde

De site is duidelijk, de produkten van goede kwaliteit en worden snel en goed geleverd.

Zeer snelle en goede levering!

Mijn bestelling werd razendsnel verzonden, volgende dag keurig thuis geleverd.

Perfekt

Zeer ruime keuze van goederen. Zeer snelle levering. Goede produkten.

Duidelijke betrouwbare website

Nette website en overzichtelijk, Duidelijke uitleg bij de artikelen. Goede prijs , snelle bezorging

Duidelijk en compleet

Goede informatie op de website en handige filmpjes en uitleg in de mail. Daarnaast een correct levering zonder problemen.

Top machine

Levering binnen 2 werkdagen makkelijk aan te sluiten en weinig geluid overlast