Nette firma

Top, snel en eenvoudig.

Helaas...

Heb een kwalitatief prima ventilator gekocht voor aan het plafond, snel geleverd gekregen, prima. Toen besloten om een afstandbediening aan te schaffen. Via de website en type snel kunnen vinden welk product ik moet bestellen voor de bewuste ventilator. Dikke 80-euro verder maar goed. Doosje in ontvangst genomen, handleiding erbij en dan even kijken of het compleet is. Volgens handleiding moest er een aparte afdekkap en houder voor de zender bij zijn. Dat bleek niet het geval en na reclameren blijkt dat ik die apart had moeten bestellen terwijl hij in de onderdelenlijst van de draadloze bediening staat... Na contact, rest niets anders dan de bewuste onderdelen voor ruim 20,- erbij aan te schaffen.... JAMMER Kwalitatief goed Nederlands product maar dit is irritant.

A

Mooie producten voor een mooie prijs

op een overzichtelijke website met veel keus heb ink goed kunnen vinden wat ik nodig had. Daarna correcte vlotte levering.

Ruim assortiment, prima prijs en zeer snelle levering!

Bestelling geplaatst van een Ruck buisventilator. Heldere uitgebreide beschrijvingen en goede documentatie van de producten tav tekeningen inbouw etc. Zeer goed! Prima prijs en zeer snelle levering echt top. Aanrader!

Zeer tevreden met mijn bestelling en de levering

Ik had heel snel mijn bestelling thuis.

Makkelijke site, snelle levering en alles goed verpakt.

Goede ervaring. Pakket werd de volgende dag bezorgd. Alles zag er goed uit, en was goed verpakt.

Volgende werkdag niks in huis.

Helaas, wat een domper. Op dinsdag voor 16:30 uur besteld, woensdag in huis. Dat was ook gelijk de reden waarom ik hier bestelde. Echter woensdag, donderdag niks ontvangen terwijl de producten op voorraad waren. Meerdere maken gebeld, weinig tot geen medewerking. Moest maar gewoon afwachten. Vrijdag nog maar eens gebeld, pakket zou zaterdag worden bezorgd. Uiteindelijk pakket op zaterdag ontvangen. Laatste keer dat ik gebeld heb is er wel beloofd dat er een klein bedrag zou worden terug gestort. Daar wacht ik nog op. Maar voor mij was deze bestelling niet zo soepel verlopen als ze op de site beloven.

Snelle levering en op dit moment voor een hele mooie prijs

Ventilatieland werd mij door een vriend aanbevolen. Veel keuze, snelle levering, en op dit moment erg goedkoop. Ik heb het hele handeltje volgens schema aangesloten en het functioneert zoals verwacht, vooral de automatische vochtdetectie bevalt mij heel erg goed. Die schakelt na 2 minuten douchen in en blijft ook nog even langer aan zodat de badkamer goed droog is. O ja, direct alle leidingen schoon-gezogen/geborsteld, wel zo belangrijk. Wel een punt aftrek omdat de 5 jaar garantie niet klopt. Je moet het product registreren voor de 5 jaar garantie. Maar dan kom je erachter dat dit alleen mogelijk is als je het door een erkende installateur hebt laten doen.

Ventilatieland heeft een mooie, informatieve en heldere site. Bestellingen worden bliksemsnel verzonden. Communicatie met leverancier verloopt opvallend snel en duidelijk. Door een fout heb ik verkeerde maat afvoerventielen besteld. Retour zenden is vaak een gedoe, maar niet bij Ventilatieland. Online retourformuliertje invullen, slechts aanklikken welke artikelen je retour wilt zenden en klaar. Vervolgens direct retourlabel in mijn mailbox, uitgeprint en aan aan postnl gegeven. Vervolgens keurige mail dat retourzending is ontvangen en mijn geld per ommegaande retour gekregen. Wanneer we toe zijn aan een nieuwe wtw installatie kom ik zeker bij ventilatieland terug. Een echte aanrader!

Geweldig geholpen, en voldoet aan mijn wensen

Na telefonisch overleg ben ik goed geholpen en heeft de verkoopster duidelijke voor en nadelen van diverse apparaten met mij besproken. Hierdoor kon ik mijn klant voorlichten en kon zij de keuze maken. Nadat ik besteld had was hij de volgende dag al bij de klant afgeleverd. Top zaak en beregoede service

Uitmuntend advies en uitleg

Medewerker was zeer vriendelijk en deskundig kon me prima helpen en gaf nog extra tip waar ik op diende te letten.

slecht

Er is een ventialor die het niet doet. We latenm kapotte printplaat zien, nieuwe kan men niet opsturen, hele motor gedemonteerd, nieuwe moeten bestellen en betalen, nieuwe gemonteerd en men hult zich in stilzwijgen. Schade post € 400 over een printplaat van 5 euro

Zo te zien gebruikte onderdelen geleverd gekregen of wat over was bij een klus

7 aanzuig rooster geleverd gekregen maar, deze zaten niet in een verpakking en sommigen hadden ook kleine krasjes. Wil dit nog proberen op te poetsen.

Geven antwoord op de vragen die je heb, alleen moet je in mijn geval aangezien ik een Ventilatiebox Stork comfofan bij jullie besteld had met daarbij een bodemslab! Vervolgens kosten maken om bij een concurrent deze te kopen ,omdat jullie die niet kunnen leveren, slechte service! Aad Faber

Verkeerde afleveradres / onderdeel

Onderdeel afgeleverd op kluppelshuizenweg 51 ipv 59. Onderdeel besteld is anders dan besteld

Snelle service en gemakkelijke website

Snelle en gemakkelijke website

Erg goed geholpen

Berekeningen en benodigdheden voor een wtw installatie in onze renovatiewoning was ons totaal onbekend. We wisten niet goed waar te beginnen. Via Ventilatieland hebben we een berekening en duidelijke tekening ontvangen. Ook telefonische vragen werden vriendelijk beantwoord waardoor we onze wtw installatie en toebehoren nu kunnen gaan installeren.

De bestelling en retourafhandeling gaan goed, maar kunnen iets adequater worden afgehandeld.

De bestelling, die op voorraad was aangeven, werd niet de volgende dag bezorgd. Het retour afhandelings-systeem reageerde niet. Pas na de tweede keer bellen werd ik goed geholpen.

Snel geleverd, duidelijk wat je krijgt.

Bestelling van de fan met afstandsbediening was super snel, binnen 24 uur zelfs. Qua prijs niet de scherpste maar wel compleet geleverd zodat je direct aan de slag kan. De verpakking voor verzending van het product zou wel beter mogen, dit is nu alleen de originele verpakking van de fabrikant en die is niet zo sterk.

Kan niet beter

Duidelijke website, gemakkelijke bestelprocedure, vlotte levering, probleemloze retour, vriendelijke klantenservice.

Super goed geholpen

Ik ben super goed geholpen.

Makkelijk besteld, snel in huis

Itho ventilator besteld en na 2 dagen al in huis. Ook de beschrijving via de site zorgde ervoor dat ik met 2 linkerhanden in staat was hem zelf te instaleren. Top!

correct geleverd zoals verwacht

correct geleverd zoals verwacht