Zeer tevreden.

Alles keurig en naar tevredenheid geregeld, snel en correct. Ook verder geen commentaar of opmerking van de kant van Ventilatieland op het retourneren van eerdere opdracht. TOP.

Prima geregeld

bestelling werd meteen verzonden, makkelijk als je er op zit te wachten.

prima product

Levering was prima, goed verpakt en prima kwaliteit

goede spullen,en snelle levering

prima ervaring, een echte aanrader

Veel keuze en snelle levering

Er is veel keuze bij Ventilatielans en het artikel wordt de volgende dag geleverd.

Correct geleverd

Volgens afspraak geleverd.

Snelle en betrouwbare levering

Snelle levering en hier prima van op de hoogte gehouden. Product is uitstekend.

Prima en snelle levering

Mijn ervaring, we wisten niet welke maat ventilatieventielen we moesten bestellen. Dus de buitenmaat van het oude ventiel gemeten en besteld..... bij ontvangst bleken ze veel te groot. Gemaild met jullie en we moesten de binnen maat meten. Besteld en bij ontvangst veel te klein.... foutje van onze kant, we hadden de binnenmaat van het kanaal moeten meten.... nu, na 2x terugsturen, opnieuw bestellen en geld retouren, eindelijk de goede ventielen. Hulde voor de snelle levering, goede mailcontacten en simpele retourinstructies.

De juiste spullen geleverd

Door drukte wat later bezorgd maar tóch nog optijd .

Uitstekende service

Wederom een snelle levering met zeer duidelijke informatie.

Zoals je het graag verwacht, en zoals het wordt beloofd!

Zoals in bovenstaande omschrijving, geen zorgen...hetgeen men beloofd wordt ook nageleefd. Service zoals je mag verwachten, een goed gevoel bij ventilatieland!

Netjes op tijd Product voldoet aan specificatie

3 weken levertijd en nog fout ook

Het duurde ruim 3 weken voordat de spullen geleverd werden. Daarbij ook nog foute afmetingen van de T-stukken geleverd.

snel geleverd

Duidelijke Website en snel geleverd

snelle en correcte levering

duidelijke website, levering snel en correct

TOP!

Wederom snelle levering, en goed on-line support. Een absolute aanrader. Altijd scherp geprijst.

snelle reactie op mijn bestelling

Precies de afzuigventielen die ik zocht. Niet iedereen heeft de model, de meeste zijn met draai systeem.

Prima heel goed geholpen

Alles goed verlopen

Geen enkele reden om te klagen. Alles verliep zoals het hoort: van online bestellen tot artikel in ontvangst nemen.

Snelle levering, goede prijzen

Ruim assortiment, goede prijzen en snelle levering.

Goed te vinden en snel geleverd

Ik zocht naar plastic ringen voor mijn ventilate. Waren goed te vinden en werden snel geleverd.

prima werking

Zeer goede keus kunnen maken . Duidelijkheid staat voorop . Snelle levering , wat wil je nog meer . Het geluidsniveau is zeer laag .

Prima geregeld en geleverd

Gewoon goeie handel.

Netjes en snel

Netjes en snel geleverd

Prima product en levering volgens afspraak.

De nieuwe ventilatiebox is makkelijk zelf te monteren.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ