Diverse modellen genoeg keuze

Service zoals het moet zijn.

levering op tijd, goede prijs en communicatie ook goed.

Prima geregeld en goede communicatie

Ventilatieland heeft een overzichtelijk website, waarin zoeken goed te doen is. De aangeboden producten hebben een alleszins goede prijs. De levering is zonder haperingen verlopen. Communicatie met het bedrijf verliep uitstekend. Een betrouwbare leverancier.

Goede service, duidelijke communicatie

Keurig op de hoogte gehouden van de bestelling status, groot assortiment. Zeer tevreden

Niets op aan te merken

Ik heb een Co2 meter gekocht en deze werd heel snel en zorgvuldig geleverd. De website is duidelijk. Mocht ik in de toekomst iets nodig hebben mbt Ventilatie ga ik zeker hier als eerst kijken.

Gewoon hartstikke goed

Het werd heel snel en keurig verpakt verzonden

Kwalitiatief goed product, nette prijs en snep geleverd

Zeer goede ervaring met Ventilatieland. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en io had mijn product de dag na bestelling al in huis. Dit was overigens ook zeer goed verpakt.

Goede service en snelle bezorging.

Makkelijk online artikelen bestellen. Bij vragen/onduidelijkheden goed te bereiken. Artikelen worden snel geleverd. Meerdere betalingsmogelijkheden.

goede service

snel en goed geleverd

makkelijk besteld via de site en snelle levering

Nette en vlotte levering,

Goed en degelijk product

precies wat ik besteld had en makkelijk te monteren ook voor mensen die niet technisch zijn.

Slechte service

Meerdere malen gebeld voor technische ondersteuning. Telkens te horen gekregen dat ze in gesprek zijn en geen tijd hebben. Op de site wordt vermeld "volgende dag in huis". Heeft 4 dagen geduurd. Nergens van op de hoogte gehouden. Voor mij een eenmalige aankoop via deze site.

Uitstekende, betrouwbare service!

Advies, levering en verpakking is uitstekend en vlot. Wat ik erg prettig heb ervaren is het feit dat ik snel een bevestiging kreeg met een duidelijke naam met telefoon en mobiel nummer. Kennelijk was men druk want er kon niet worden opgenomen. Ik was niet gewend om dan ook binnen 5 minuten door de persoon zelf te worden terug gebeld en dat mijn vraag serieus genomen werd en er ook inderdaad actie ondernomen werd. Eerlijke en goed werkende serviceafdeling. Mooi dat het zo ook nog kan...

klantvriendelijk, goede service

Ik had een vraag gesteld via de chat, maar kwam er niet helemaal aan uit. Vervolgens werd ik op mijn verzoek binnen 10 seconden gebeld met het juiste advies.

Prima levering, duurde wat langer. Maar dat was ook gemeld op de website.

2 pallets en grote doos waren netjes geleverd. Levering heeft ongeveer 3 weken geduurd. Op de website was aangegeven dat de levering langer duurde dan normaliter.

Snelle levering, prima spul

3 ventilators besteld en wat buizen. Snel geleverd, en lijkt prima te werken.

Tot nu negatief

De firma is bijna niet te bereiken. De externe partij kan nergens antwoord opgeven. Ik heb waarschijnlijk een kapot ventilatie systeem ontvangen en moet nu drie weken wachten, als gevolg van de drukte, tot deze al dan niet gerepareerd wordt retour gezonden. In de tussentijd dus geen ventilatie systeem in huis. Erg jammer.

Alles is correct afgehandeld !

Geen bijzonderheden !

Goed service op tijd geleverd

Ik zou jullie graag aanbevelen bij anderen

prima!

Vlot geleverd voor een goede prijs

Prima product

Prima product en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd, wat wil je nog meer.

Zeer slecht al de 2de keer

Komen geen afspraken na. Ook niet na 2 maal telefonisch contact

Slecht

Tussen bestellen en leveren zit 2 weken Terwijl er aangegeven word dat alles op voorraad is. Na 1,5 week 1x gebeld om het op te lossen . Helaas kon ik de telefoon niet beantwoorden . Weer een week later een mail dat het verzonden is. Zeer slechte ervaring dus!!!!

late levering

3 dagen na bestelling pas geleverd, jammer dat er op de webshop staat volgende dag leveren.

1047 Park Forum

Eindhoven 5657 HJ